020 - 262 1630

Leren werken met e-assessments? Volg een training van 1 dag

woensdag 05 juni 2024

Wil je leren werken met e-assessments of de Bridge assessment instrumenten? Volg dan de ééndaagse Bridge kwalificatietraining. Je leert hoe je een e-assessment afneemt én hoe je de resultaten van capaciteitentesten en persoonlijkheidstesten terugkoppelt. 

Bridge kwalificatietraining in 1 dag (in-company)

In de 1-daagse in-company Bridge leer je hoe je e-assessments afneemt met The Bridge Personality (persoonlijkheidstest) en The Bridge Ability Suite (capaciteitentest). Deze training wordt (in-company) op een locatie naar keuze georganiseerd. Het is ook mogelijk om deze training online te organiseren. Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan de training. Dit is inbegrepen: trainingsmaterialen en The Bridge Personality voor alle deelnemers.

In deze training maakt je kennis met The Bridge Personality en The Bridge Ability Suite. Je leert om deze testen af te nemen, resultaten te interpreteren en deze correct terug te koppelen. Zo ben je beter in staat om voorspellingen te maken over gedrag in werkgerelateerde situaties. De training is gericht op het selecteren en ontwikkelen van personeel met behulp van de Bridge Personality en de Bridge Ability Suite.

Inhoud van de in-company training e-assessments

In de Bridge kwalificatietraining leer je hoe je medewerkers kunt selecteren en ontwikkelen met Bridge Personality (persoonlijkheidstest) en de Bridge Ability Suite (capaciteitentest). 

  • Je leert hoe je e-assessments en testen afneemt en rapporten terugkoppelt;
  • Na de training heb je een kwalificatie om de The Bridge Personality en The Bridge Ability Suite in te zetten;
  • Je krijgt een eigen account op het Bridge Assessment Platform zodat je met de e-assessments aan de slag kunt;
  • De training duurt 1 dag (op locatie of online);
  • Er kunnen tot 12 deelnemers deelnemen;
  • De materialen en The Bridge Personality voor alle deelnemers zijn inbegrepen.

E-assessment training boeken

Je kunt op de bestelpagina een in-company Bridge Kwalificatietraining boeken.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer e-assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

Beoordeling van The Bridge Personality door GP Groot