020 - 262 1630

Kwaliteiten test voor professioneel gebruik

Met een kwaliteiten test kun je achterhalen waar je kandidaat of medewerker goed in is. Een kwaliteiten test nodig voor de ontwikkeling van jouw medewerkers? Of als onderdeel van een sollicitatieprocedure? Dan is The Bridge Personality de test waar je naar op zoek bent. Deze uitgebreide kwaliteiten test biedt de juiste handvatten om de kwaliteiten van (toekomstige) medewerkers in kaart te brengen. En dat alles op een uiterst efficiënte en wetenschappelijk onderbouwde manier.

Wat is deze professionele kwaliteiten test?

The Bridge Personality is een professionele kwaliteitentest. Het wordt ook wel een competentietest of persoonlijkheidstest genoemd. Deze test is speciaal ontwikkeld voor het gebruik binnen organisaties en bedrijven. De test geeft een uitgebreid rapport waarin competentiescores kunnen worden gekoppeld aan bedrijfsspecifieke functies. Zo kun je als werkgever testen hoe iemand scoort op een bepaald functieprofiel.

Een kwaliteiten test kun je als werkgever op verschillende momenten inzetten. Zo kun je de test voorleggen aan sollicitanten om hun competenties in kaart te brengen. Maar ook voor bestaande medewerkers kan een kwaliteiten test uitkomst bieden. Bijvoorbeeld op het gebied van coaching, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Hoe werkt de kwaliteitentest?

The Bridge Personality kwaliteiten test meet in totaal 34 competenties of kwaliteiten. Door middel van allerlei verschillende vragen worden deze competenties intensief onderzocht. De vragen kunnen over allerlei onderwerpen gaan, waarbij direct of indirect de link wordt gelegd met een competentie. Zo komen aspecten van de persoonlijkheid aan bod, maar ook bepaalde vaardigheden en normen en waarden.

Na het voltooien van de test zijn er zes verschillende rapporten met resultaten beschikbaar. Deze rapporten geven specifieke inzichten. Bijvoorbeeld ten behoeve van recruitment van een kandidaat of coaching van een werknemer. Maar er is ook een sales rapport dat inzicht geeft in het sales talent van je kandidaat. En een teamrapport dat helpt om teams effectiever met elkaar te laten samenwerken. Wetenschappelijk onderbouwd inzicht op teamniveau dus!

Kenmerken van deze kwaliteitentest

The Bridge Personality is een kwaliteitentest voor professioneel gebruik. De test is ingericht op gebruik door bedrijven en organisaties. Deze kwaliteiten test kan gebruikt worden voor werving én ontwikkeling van personeel. Hierdoor is de test breed inzetbaar en is deze ook geschikt voor interne wervingsprocessen en talentmanagement binnen organisaties.

Onze kwaliteiten test is een test die stof geeft tot nadenken. Er rollen allerlei resultaten uit die je als werkgever kunt gebruiken in je besluitvormingsproces en bij personeelszaken. Tegelijkertijd biedt het de kandidaat de mogelijkheid tot zelfreflectie. Het ontwikkelen van zelfkennis en inzicht is vaak heel waardevol en kan bijdragen aan het vormen van duidelijke doelen voor jezelf. Hierdoor werkt de test verder door dan alleen de resultaten en werkt het ook als een spiegel voor diegene die de test invult.

Waarom zou je kiezen voor deze test?

The Bridge Personality is de meest uitgebreide kwaliteitentest op de markt en kent een aantal bijzondere voordelen. Deze voordelen komen voort uit de manier waarop de test is samengesteld.

Door de wetenschappelijke basis, waarop deze test is ontwikkeld, is het mogelijk geworden om na te gaan of een kandidaat eerlijk is tijdens het invullen. Wij maken hiervoor gebruik van Normatief-Ipstief split technology. Dit is een techniek die gebaseerd is op Artificial Intelligence (AI). Het geeft inzicht in het sturende antwoordgedrag van je kandidaat. Heeft de kandidaat getwijfeld? Of zijn de antwoorden niet consistent? Dan zul je dit in de resultaten kunnen terugzien.

Daarnaast zijn er nog een aantal praktische voordelen aan The Bridge Personality Kwaliteiten Test toe te wijzen. De test is namelijk in meerdere talen beschikbaar waardoor deze ook voor internationale bedrijven interessant is. En heb je jouw test net besteld? Dan staat hij al binnen 30 minuten voor je klaar. Het rapport is direct na het invullen beschikbaar en we bespreken deze graag met je.

Kunstmatige intelligentie en testen

De kwaliteiten test van TestGroup kan met recht een échte slimme competentietest worden genoemd. Het is namelijk een adaptieve test. Dit betekent dat de medewerker of sollicitant de vragen krijgt die voor hem of haar het meest belangrijk zijn. De test past zich dus automatisch aan het antwoordgedrag van de kandidaat aan. Ook hier wordt weer gebruik gemaakt van AI.

De slimme algoritmes voorkomen dat de kwaliteiten test langer duurt dan nodig is. Met deze hedendaagse technieken is het mogelijk om snel een betrouwbaar resultaat te krijgen. Zelfs sociaal wenselijk invulgedrag komt desondanks nog steeds naar boven. The Bridge Personality is dus snel, compleet en geeft een waarheidsgetrouw beeld. En dat is precies wat je van een kwaliteiten test mag verwachten.

TestGroup: online assessments experts

Bij TestGroup werken wij dag in dag uit aan de beste online assessments, capaciteitentesten en kwaliteitentesten. Net als onze andere Bridge instrumenten is The Bridge Personality door TestGroup ontwikkeld. Dit doen wij samen met de Universiteit Utrecht om ervoor te zorgen dat onze instrumenten een stevige wetenschappelijke onderbouwing hebben. Bij iedere test gaan we alleen voor het hoogst haalbare: een test die doet wat hij belooft en geheel betrouwbaar is.

Onze tarieven

Als klant krijg je bij ons de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe je de test(en) wilt afnemen. De prijs voor een losse competentietest begint bij €110,-. Wil je meerdere testen gaan inzetten? Dan zijn de testen al vanaf €5,- per test af te nemen via credits of een abonnement.

Natuurlijk is het ook mogelijk om The Bridge Personality een keer uit te proberen. Hiervoor bieden wij een introductiepakket aan. Benieuwd naar tarieven voor onze kwaliteiten test? Je vindt alle informatie op onze tarievenpagina.

Bestellen

Wil je The Bridge Personality kwaliteiten test bestellen? Dan kun je dit hier eenvoudig online regelen. Wij zetten de test altijd binnen 30 minuten voor je klaar. Je kunt ervoor kiezen om een losse kwaliteiten test te bestellen of een account aan te maken.

Wil je graag vooraf wat meer informatie over onze kwaliteiten test? Of ben je benieuwd of deze test wel past bij jouw doelen? Neem dan gerust contact met ons op.

 Kwaliteiten test: voorbeeldrapporten

Er zijn diverse rapporten beschikbaar voor de kwaliteiten test. Voor de test zijn rapporten voor recruitment, coaching, sales en teams beschikbaar. Ook kun je een maatwerkrapport inzetten. Je kunt dan zelf de kwaliteiten kiezen die in het rapport worden weergegeven.

Veelgestelde vragen over de kwaliteiten test

 • Hoelang duurt de kwaliteiten test?

 • De kwaliteiten test kan in een tijdsbestek van ongeveer 40 minuten worden afgerond door de kandidaat. Na afronding van de test zijn de resultaten direct beschikbaar.

  Wanneer je de test aanvraagt, staat deze binnen 30 minuten voor de kandidaat klaar, ook in de weekenden.

 • Wat kost een kwaliteiten test?

 • Deze test is beschikbaar vanaf 110 euro. Voor grotere afnames zijn er voordelige abonnementen beschikbaar.

 • Is deze test geschikt voor professionals in hr?

 • Ja, de kwaliteiten test is uitermate geschikt voor professionals in het hr-werkveld. De test geeft inzicht in de competenties van de kandidaat en is daardoor een waardevolle selectietool tijdens sollicitatierondes.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Wij zetten de test of online assessment binnen 30 minuten klaar.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

Online HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€125
€109
€109
€155
€125
€109
€109
€595
€55

Online assessments of eigen account

Aantal
€320
€290

Online werkgeluk tests

Aantal
€89
€89

In-company trainingen

€2250
€2250
€2250
€1750
€1795

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Dankzij de Bridge Ability Suite kunnen wij meer mensen toelaten tot de opleiding.”

Kim Heerkens, Adviseur Capacity Building

DTV Consultants