020 - 262 1630

Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam - EUR

The Bridge Career is de meest populaire studiekeuzetest voor toekomstige wo-/master-studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Deze test berekent je resultaten voor 134 unieke wo-/master-programma's. Begin direct: je aanvraag wordt binnen dertig minuten verwerkt. Zodra je de test voltooid hebt, wordt je rapport onmiddellijk beschikbaar gesteld.

The Bridge Career is een uitgebreide, professioneel ontworpen studiekeuzetest specifiek voor toekomstige wo-/master-studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze test, met zijn 318 wetenschappelijk onderbouwde vragen, analyseert grondig je studievoorkeuren, en geeft een beter inzicht bij het kiezen van de juiste studie dan een gratis studiekeuzetest.

Het resultaat is een gedetailleerd studiekeuzerapport waarin je alles vindt over de wo/master-opleidingen en beroepen die het beste aansluiten op je studievoorkeuren. De test neemt ongeveer 35 minuten in beslag en je rapport is meteen beschikbaar na afronding.

De studiekeuzetest van TestGroup helpt je jouw ideale studie te vinden.

Bestellen: studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Voorbeeldrapport: studiekeuzetest Erasmus Universiteit

Bekijk een voorbeeldrapport van de studiekeuzetest voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). In dit rapport worden je voorkeuren weergegeven voor meer dan 130 wo-/master-beroepen en wo-/master-studies, van hoog naar laag. Deze studiekeuzetest is genormeerd, wat inhoudt dat jouw scores vergeleken worden met die van 500 andere wo-/master-studenten. Met deze wetenschappelijk onderbouwde methode kunnen we precies vaststellen welke studie het meest geschikt voor jou is.

Voorbeeldpagina uit het studiekeuzerapport voor de Erasmus Universiteit

Voordelen van deze studiekeuzetest voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR):

 • Je krijgt direct een overzicht van je voorkeuren voor 134 wo-/master-studies;
 • Start direct: je bestelling wordt binnen 30 minuten verwerkt;
 • Je rapport is meteen na het invullen beschikbaar;
 • Deze studiekeuzetest maakt gebruik van twee loopbaanmodellen: de RIASEC-codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. Deze geven je inzicht in je carrièrevoorkeuren en wat je belangrijk vindt in je werk en opleiding;
 • The Bridge Career maakt gebruik van normatief-ipsatief split-technology®. Dankzij deze techniek is de test niet te manipuleren, wat betekent dat je betrouwbare informatie krijgt over je studievoorkeuren.

Test voor studiekeuze aan de Erasmus Universiteit bestellen

Je kunt de studiekeuzetest EUR bestellen op de bestelpagina. Je bestelling wordt binnen 30 minuten verwerkt. Je rapport is direct na afloop beschikbaar.

Studiekeuzetest gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

De studiekeuzetest voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is ontwikkeld door het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van TestGroup, in samenwerking met universiteiten over de hele wereld. TestGroup heeft zich gespecialiseerd in het voorspellen van werkgedrag met behulp van persoonlijkheidsvragenlijsten, intelligentietesten en loopbaantesten. Ze bieden organisaties over de hele wereld advies over het implementeren van online assessments. TestGroup publiceert ook wetenschappelijke artikelen over online beoordelingen, in samenwerking met diverse universiteiten.Via deze link kun je één van onze onderzoeken bekijken. 

Over de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit in Rotterdam (EUR) is een instelling voor hoger onderwijs in de stad Rotterdam. De universiteit is vernoemd naar de humanist uit Rotterdam, Desiderius Erasmus. De campussen van de universiteit bevinden zich op twee locaties, namelijk Hoboken en Woudestein. Daarnaast is er ook een vestiging van de Erasmus University College in de voormalige gemeentebibliotheek en is er een locatie in Den Haag (ISS International Institute of Social Studies). In 2021 telde de universiteit 37.051 studenten, waarvan er 9.088 afkomstig waren uit het buitenland.

Sinds haar oprichting in 1913 is de Universiteit van Erasmus uitgegroeid tot een van de grootste universiteiten van Nederland, met ongeveer 23.000 studenten en 1.400 actieve onderzoekers van meer dan 100 verschillende nationaliteiten. Binnen zeven faculteiten en twee instituten werken wetenschappers en studenten samen aan oplossingen voor globale sociale uitdagingen op het gebied van gezondheid, welvaart, beleid en cultuur. De onderzoekskwaliteit van de Universiteit van Erasmus wordt erkend in haar consistente top-100 positie in de meest gerenommeerde universiteit rankings. Op de levendige, moderne campus worden wetenschappers en studenten continu aangemoedigd om hun talenten te ontwikkelen en hun ambities te verwezenlijken.

Voorbeeld: studiekeuzerapport voor de Erasmus Universiteit

Het studiekeuzerapport voor de EUR omschrijft jouw voorkeuren op meer dan 200 hbo/wo beroepen hbo/wo-studies. Jouw opleidingen en beroepen worden van hoog naar laag weergeven, je weet zo precies welk beroep voor jou bovenaan staat. In het rapport staan ook je scores op 8 loopbaanankers. Loopbaanankers zijn zaken die jij belangrijk vindt in je werk en opleiding. Ben je nieuwsgierig naar jouw rapport? Vul dan The Bridge Career in.

Video: Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam - EUR

Met The Bridge Career kun jij de juiste studie uitkiezen. The Bridge Career is de meest uitgebreide studiekeuzetest van Nederland. The Bridge Career onderzoekt je voorkeuren voor alle hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Dit wordt continu up-to-date gehouden zodat je een beroep kunt kiezen dat van deze tijd is.

Veelgestelde vragen over de Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

 • Voor wie is deze studiekeuzetest EUR opgesteld?

 • De Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam is opgesteld voor iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van een bachelorstudie of masterstudie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De test biedt uitkomst bij de studiekeuze en geeft inzicht in jouw capaciteiten en voorkeuren, waardoor het kiezen van een passende studie eenvoudiger wordt.

 • Op welke studierichtingen wordt er getest met de test voor studiekeuze aan de Erasmus Universiteit Rotterdam?

 • De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een breed aanbod aan bachelorstudies en masterstudies aan. De Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam neemt al deze opties mee in de test. Zo worden jouw voorkeuren direct gematcht aan het studieaanbod van deze specifieke universiteit.

 • Wat is de toegevoegde waarde van een test bij de studiekeuze aan de EUR?

 • Het kiezen van een studie die aansluit bij jouw interesses en carrièrevoorkeuren is niet voor iedereen even eenvoudig. De Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam kan je unieke inzichten geven in jouw capaciteiten, interesses en mogelijkheden en zo de studiekeuze vergemakkelijken. Met slechts één test ben je direct heel veel wijzer.

 • Voor wie is de studietest geschikt?

 • De Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het volgen van een bachelorstudie of masterstudie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

 • Geeft de Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam ook inzicht in carrièremogelijkheden?

 • Met de Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam krijg je inzicht in jouw scores op de diverse studieopties voor bachelors en masters aan deze universiteit om de studiekeuze te vergemakkelijken. Maar je krijgt ook inzicht in jouw scores voor 200 verschillende beroepen. Zo kun jij je met de resultaten ook oriënteren op mogelijke loopbanen.

 • Hoe kan ik de Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) bestellen?

 • De Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam is eenvoudig te bestellen via de bestelpagina. Selecteer de gewenste test en vul je persoonlijke gegevens in. Na het plaatsen van de bestelling krijg je binnen 30 minuten toegang tot jouw studiekeuzetest.

 • Hoe lang duurt het om de studiekeuzetest wo in te vullen?

 • De studiekeuzetest wo staat na het bestellen binnen 30 minuten voor je klaar. Gemiddeld genomen duurt het maken van de test 35 minuten. De duur kan echter verschillen van persoon tot persoon. Na het afronden van de test zijn de resultaten direct beschikbaar.

 • Hoe ontvang je het studiekeuzerapport voor de EUR?

 • Het studiekeuzerapport van de Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam ontvang je direct na afronding van de test. Dit is in de vorm van een uitgebreid rapport dat inzicht biedt in de studies die goed bij jou passen en jouw loopbaanopties.

 • Wat staat er allemaal in het rapport beschreven van de Studiekeuzetest Erasmus Universiteit Rotterdam?

 • In het uitgebreide rapport dat je van ons ontvangt na het afronden van de studiekeuzetest wordt inzichtelijk gemaakt welke studies en carrièremogelijkheden bij jou passen en welke opties minder geschikt zijn. Je krijgt inzicht in jouw carrièrevoorkeuren, loopbaanankers en studievoorkeuren aan de hand van de RIASEC-codes van Holland en de loopbaanankers van Schein.

 • Kun je deze studiekeuzecheck voor de Erasmus Universiteit zelfstandig maken?

 • Je hoeft geen begeleiding te hebben of studieloopbaanbegeleider in te schakelen om de studiekeuzecheck Erasmus Universiteit Rotterdam te maken. Deze test kun je ook als particulier bestellen en zelfstandig maken.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Wij zetten de test of online assessment binnen 30 minuten klaar.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

Online HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€135
€119
€119
€165
€135
€119
€119
€595
€55

Online assessments of eigen account

Aantal
€340
€310

Online werkgeluk tests

Aantal
€89
€89

In-company trainingen

€2495
€2495
€2495
€1895
€995

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

Vragen over deze studiekeuzetest voor de Erasmus Universiteit ?

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Dankzij de Bridge Ability Suite kunnen wij meer mensen toelaten tot de opleiding.”

Kim Heerkens, Adviseur Capacity Building

DTV Consultants