020 - 262 1630

The Bridge Career: professionele studiekeuzetest

The Bridge Career geeft je meer inzicht in je voorkeuren voor de universitaire en hogere beroepsopleidingen in Nederland. Het is een zeer uitgebreide test en zorgt zo voor een zeer grondig onderzoek van je studiekeuzes. Direct aan de slag: binnen 30 minuten is je bestelling verwerkt. Nu tijdelijke actieprijs: € 89,-! (Normaal: €119,-)

Waarom

Geen idee wat je wilt studeren? Lijkt alles leuk en interessant? Of weet je absoluut niet welke opleiding of studie bij je zou kunnen passen? Moet je een opleiding kiezen uit de vele honderden opleidingen? Of volg je op dit moment een opleiding en heb je het gevoel dat die niet goed bij je past?

Professionele studiekeuzetest

The Bridge Career is een professionele studiekeuzetest. Omdat het een zeer uitgebreide test (318 vragen) is, zorgt dit voor een zeer grondig onderzoek van je studievoorkeuren. Het resultaat is een uitgebreid studiekeuzerapport waarin je alles terugleest over de hbo/wo opleidingen en beroepen die het beste aansluiten bij je loopbaanvoorkeuren.

 • Nu: tijdelijke actieprijs: € 89,- (inclusief BTW: € 107,69)
 • The Bridge Career kan zowel door bedrijven als door particulieren afgenomen worden;
 • Direct aan de slag: je bestelling wordt binnen 30 minuten verwerkt;
 • Geeft aan welke hbo-/wo-studies het beste bij je passen (van hoog naar laag);
 • Ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht.

Kenmerken

The Bridge Career geeft je meer inzicht in je voorkeuren voor de universitaire en hogere beroepsopleidingen in Nederland. Het is een zeer uitgebreide test en zorgt zo voor een zeer grondig onderzoek van je studiekeuzes.

 • Meest uitgebreide studiekeuzetest die voor hbo- en wo-studenten verkrijgbaar is;
 • Duur: 35 minuten;
 • Geeft je scores op 200 beroepen en 134 hbo-/wo-studies;
 • Geeft je een overzicht van de beroepen die echt bij je passen;
 • Ontwikkel je in een richting die echt bij je past;
 • Kwaliteit: gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Waarom The Bridge Career?

Geen idee wat je wilt studeren? Lijkt alles leuk en interessant? Of weetje absoluut niet welke opleiding of studie bij je zou kunnen passen?  Moet je een opleiding kiezen uit de vele honderden opleidingen? Of volg je op dit moment een hbo of wo opleiding en heb je het gevoel dat die niet goed bij je past? Met The Bridge Career krijg je inzicht in je voorkeuren. The Bridge is over het algemeen eenvoudig in te vullen en is een relatief goedkoop en snel middel om inzicht te krijgen in je studie-opties.

Voorbeeldrapport: The Bridge Career

Het Bridge Career rapport omschrijft jouw voorkeuren op meer dan 200 hbo/wo beroepen hbo/wo-studies. Jouw opleidingen en beroepen worden van hoog naar laag weergeven, je weet zo precies welk beroep voor jou bovenaan staat. In het rapport staan ook je scores op 8 loopbaanankers. Loopbaanankers zijn zaken die jij belangrijk vindt in je werk en opleiding. Ben je nieuwsgierig naar jouw rapport? Vul dan The Bridge Career in.

Video: Professionele studiekeuzetest


Met The Bridge Career kun jij de juiste studie uitkiezen. The Bridge Career is de meest uitgebreide studiekeuzetest van Nederland. The Bridge Career onderzoekt je voorkeuren voor alle hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Dit wordt continu up-to-date gehouden zodat je een beroep kunt kiezen dat van deze tijd is.

Tests en online assessments aanvragen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen​ voor je kandidaat of medewerker​.
 • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement.
 • Wij zetten de test of online assessment altijd binnen 30 minuten klaar.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij jouw vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.

Tests

Aantal

Assessments

Aantal

Trainingen

Aantal

Boeken

Aantal

Jouw gegevens

Na ontvangst van je aanvraag nemen wij op korte termijn contact met je op.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?’ Omdat The Bridge Personality antwoord geeft op dit soort vragen, kunnen wij bij Aeres Agree sneller de juiste match maken.”

Silvie van Aanholt, senior consultant

Aeres Agree