020 - 262 1630

Assessment

Met een assessment krijg je meteen een helder antwoord op uw vraag of een kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie. Je test kandidaten op eigenschappen die bepalend zijn voor succes in uw organisatie: persoonlijkheid, competenties en intelligentie. Een assessment geeft u een objectief beeld van de kwaliteiten en aandachtspunten van een kandidaat. Ongeschikte sollicitanten pik je er meteen uit.

Met de juiste kandidaten in gesprek

Alle testen in het assessment zijn wetenschappelijk gevalideerd. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat het assessment correcte en betrouwbare uitspraken doet over de geschiktheid van je sollicitant. Met een assessment krijg je meer dan alleen losse testen. Je krijgt niet alleen informatie over de competenties, intelligentie en persoonlijkheid van de sollicitant, maar ook suggesties voor interview vragen tijdens het selectiegesprek.

 • Het assessment meet capaciteiten, persoonlijkheid en competenties;
 • Aleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Wetenschappelijk onderbouwd, betrouwbaar en valide;
 • Beschikbaar op mbo- hbo- en wo-niveau;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans;
 • Tarieven v.a. € 89,-!

Voor het aanmelden van een kandidaat voor een assessment gelden geen wachttijden. Ons cliënt supportteam helpt je direct met het klaarzetten van een assessment voor je kandidaat. Daarnaast ben je flexibel in de keuze van een testlocatie, bij de kandidaat thuis of op kantoor. 

 • Je kunt via de bestelpagina een assessment aanvragen;
 • Na je aanvraag nemen wij direct contact op om te overleggen welk type online assessment het beste bij uw vraag aansluit;
 • Wij zetten het online assessment dezelfde dag nog voor je klaar;
 • Je kandidaat vult het online assessment in;
 • Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup consultant telefonisch door de rapporten gaan.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Alle Bridge-instrumenten zijn ontwikkeld door het research- & developmentteam van TestGroup, in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. TestGroup is gespecialiseerd in het voorspellen van werkgedrag met persoonlijkheidsvragenlijsten en intelligentietesten. Wij adviseren wereldwijd organisaties over het toepassen van online assessments. TestGroup publiceert samen met universiteiten wetenschappelijke artikelen over online assessments. Via deze link kunt u één van onze onderzoeken bekijken. Heeft u vragen over het gebruik van online assessments?  U kunt contact opnemen met TestGroup Amsterdam op nummer 020-2621630.

Voorbeeldrapporten

Omdat TestGroup zelf een testuitgever is, hebben wij de beschikking over zeer veel verschillende online assessments in veel talen. Zo kun u kiezen uit een persoonlijkheidstest, competentietest, capaciteitentest, een loopbaantest of een sales test. U kunt zelf aangeven welke test u in het online assessment wilt opnemen. Uiteraard adviseren wij u graag over de geschikte test voor een specifieke functie.

Video: Assessments afnemen

Wil je in eigen beheer assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Tests en online assessments aanvragen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen.
 • Vandaag nog getest: wij zetten de test of online assessment altijd binnen 1 uur klaar.
 • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij je vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.
 • Ben je benieuwd naar de prijzen? Kijk dan even op de prijzenpagina.

Tests

Aantal

Assessments

Aantal

Trainingen

Aantal

Boeken

Aantal

Jouw gegevens

Na ontvangst van je aanvraag nemen wij op korte termijn contact met je op.

In 4 stappen: je kandidaat vandaag getest

Kies eenvoudig de juiste test of online assessment uit ons praktische overzicht. Bestel je test of online assessment via de handige bestelpagina. Voor een online assessment gelden geen wachttijden. Je kandidaat wordt direct getest. Na het invullen door de kandidaat is het rapport direct beschikbaar. Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup consultant telefonisch door de rapporten gaan.

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter