020 - 262 1630

Het Bridge Personality Sales rapport

Het Bridge Personality sales rapport geeft inzicht in het sales talent van je kandidaat. Is je kandidaat een Hunter, een Farmer, een Consultant of een Negotiator? Ideaal voor selectie of ontwikkeling van sales personeel.

Waarom

Het Bridge Personality sales rapport zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat voor je op een rij in een overzichtelijk en compact rapport. In het rapport tref je scores op de zes stappen van verkoop en de scores op de vier verkooptypes.

De zes stappen van verkoop

In welke fase van het verkoopproces blinkt je kandidaat uit? In het salesrapport staan scores van de kandidaat op de zes verkoopstappen: (1) Plannen & voorbereiden, (2) Contact leggen, (3) Behoefte creëren, (4) Oplossingen presenteren, (5) De deal maken en (6) Relatiebeheer.

De vier verkooptypes

Welk verkooptype is de kandidaat? In het salesrapport zie je scores van de kandidaat top de vier verkooptypes: Hunter, Consultant, Farmer en Negotiator.

 • Alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij;
 • Voor selectie én ontwikkeling van sales personeel;
 • Overzichtelijk en compact rapport;
 • In het rapport tref je scores op de zes stappen van verkoop en de scores op de vier verkooptypes;
 • Online, betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd;
 • Tarieven v.a. € 95,-
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Kenmerken

Het sales rapport brengt het salestype van de verkoper in kaart. Is je kandidaat een Hunter, een Farmer, een Consultant of een Negotiator? Daarnaast krijg de scores op de 6 fases van sales. Gaat je medewerker in de planningsfase hoge ogen gooien, of juist uitblinken in het maken van de deal? Het sales rapport geeft op een duidelijke en betrouwbare manier antwoord op deze vragen.

 • Ervaring: wij adviseren organisaties al 15 jaar over het selecteren van commercieel personeel met het Bridge Personality sales rapport;
 • Veel gebruikt: het sales rapport word dagelijks door honderden recruiters wereldwijd gebruikt;
 • Advies: wil je weten of dit sales rapport geschikt is voor jouw selectie- of ontwikkelvraagstuk? Bel ons en je weet het binnen 15 minuten;
 • Snelheid: je kandidaat wordt vandaag nog getest.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Het Bridge Personality Sales rapport is ontwikkeld door het research & development team van TestGroup. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het voorspellen van verkoopsucces door middel van persoonlijkheidsvragenlijsten. Ook adviseren we vele organisaties in binnen- en buitenland over het optimaliseren van de prestaties van verkoopteams. TestGroup publiceert samen met verschillende universiteiten wetenschappelijke artikelen over verkoopsucces. Via deze link kunt u het onderzoek bekijken. Heeft u vragen over het voorspellen van verkoopsucces? U kunt ons bereiken via 020-2621630.

Voorbeeldrapport

Het sales raport geeft scores op de 6 stappen van verkoop en scores op de 4 verkooptypes. Zo krijg je een volledig beeld van de sales skills van je kandidaat. Omdat TestGroup zelf een testuitgever is, hebben wij het online sales assessment beschikbaar in veel talen. Uiteraard adviseren wij je graag over het toepassen van het sales rapport voor een specifieke sales functie.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Dankzij de Bridge Ability Suite kunnen wij meer mensen toelaten tot de opleiding.”

Kim Heerkens, Adviseur Capacity Building

DTV Consultants