020 - 262 1630

Een competentietest voor bedrijven en organisaties

Een competentietest staat ook wel bekend als een persoonlijkheidstest of capaciteitentest. Het doel van zo´n test is het meten van iemands competenties. Competentietesten worden vooral ingezet tijdens selectieprocedures.

Daarom deze competentietest:

The Bridge Personality is een professionele competentietest. Deze test is speciaal ontwikkeld voor het gebruik binnen bedrijven en organisaties. Dit is een persoonlijkheidstest waarmee ook competenties getest kunnen worden. Meer informatie over deze competenties tref je hier.

  • De competentietest meet 34 competenties;
  • Te gebruiken voor selectie én ontwikkeling van personeel;
  • Meet of uw kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
  • Beschikbaar in meerdere talen;
  • Online, betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd;
  • Tarieven v.a. € 45,-!

Competentietest bestellen

De competentietest is te bestellen als losse test (per stuk) of via een eigen account op het assessmentplatform van TestGroup

Voorbeeldrapport van de competentietest

Er zijn 6 verschillende rapporten beschikbaar voor de competentietest (The Bridge Personality). Er zijn rapporten voor recruitment, coaching, sales en teams. Uiteraard zijn voor de competentietest ook maatwerkrapporten beschikbaar. Je kunt dan zelf de competenties uitkiezen die in het rapport worden opgenomen.

Video: Competentietest

Zoek jij de beste competentietest? Een moderne test die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een test die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve competentietest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Tests en online assessments aanvragen

  • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen.
  • Vandaag nog getest: wij zetten de test of online assessment altijd binnen 1 uur klaar.
  • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij je vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.
  • Ben je benieuwd naar de prijzen? Kijk dan even op de prijzenpagina.

Tests

Aantal

Assessments

Aantal

Trainingen

Aantal

Boeken

Aantal

Jouw gegevens

Na ontvangst van je aanvraag nemen wij op korte termijn contact met je op.

In 4 stappen: je kandidaat vandaag getest

Kies eenvoudig de juiste test of online assessment uit ons praktische overzicht. Bestel je test of online assessment via de handige bestelpagina. Voor een online assessment gelden geen wachttijden. Je kandidaat wordt direct getest. Na het invullen door de kandidaat is het rapport direct beschikbaar. Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup consultant telefonisch door de rapporten gaan.

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen