020 - 262 1630

Whitepapers

TestGroup heeft diverse whitepapers gepubliceerd met daarin interessante informatie over het gebruik van de Bridge-tests & online assessments. De whitepapers over persoonlijkheidstesten, capaciteitentesten en 360 feedback geven inhoudelijke verdieping bij het gebruik van de instrumenten en zetten uiteen hoe deze het best ingezet kunnen worden in de praktijk.

Whitepaper: Capaciteitentesten, de voordelen tijdens selectie

Zoals bekend is de capaciteitentest of intelligentietest een zeer goede voorspeller van werkprestaties. TestGroup biedt diverse capaciteitentests zoals The Bridge Ability Suite om de cognitieve capaciteiten van mensen vast te stellen. Zo kom je er direct achter of de kandidaat over het vereiste werk- en denkniveau beschikt. In deze whitepaper lees je alles over de voordelen van het inzetten van capaciteitentesten tijdens selectie.

Whitepaper: Het gebruik van persoonlijkheidstesten tijdens selectie

Persoonlijkheidstesten zoals The Bridge Personality worden veel gebruikt tijdens de selectie van personeel. Een persoonlijkheidstest is een wetenschappelijk bewezen voorspeller van toekomstig arbeidsgedrag en kan dus goed voor recruitment of selectie worden ingezet. Deze testen kunnen thuis of op kantoor worden ingevuld door kandidaten in een sollicitatieprocedure. In deze whitepaper lees je alles over het gebruik van persoonlijkheidstesten tijdens recruitment en selectie.

Whitepaper: Succesvolle toepassing van 360 graden feedback

360 graden feedback is een methode om het functioneren van een medewerker in beeld te brengen en deze vervolgens terug te koppelen. Door het geven van 360 graden feedback krijgt de medewerker vanuit verschillende invalshoeken feedback op zijn functioneren. Op deze manier ontstaat er een compleet beeld van de medewerker en zijn prestaties op  de werkvloer. Er zijn verschillende manieren om 360 graden feedback goed in de praktijk uit te voeren. In deze whitepaper lees je alles over de succesvolle toepassing van 360 graden feedback.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Dankzij de Bridge Ability Suite kunnen wij meer mensen toelaten tot de opleiding.”

Kim Heerkens, Adviseur Capacity Building

DTV Consultants