020 - 262 1630

Onze klanten aan het woord

Klanten zijn de ambassadeurs van de Bridge-testen en online assessments. Ze spelen een belangrijke rol in het succes van onze assessment instrumenten. Zij zijn niet alleen onze referentie, maar hebben ook een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van onze testen. Samen met onze klanten bedenken we nieuwe functionaliteiten en oplossingen met als uitgangspunt het verbeteren van de praktische toepassingen van online assessments. Goed voor elkaar noemen we dat! Onze klanten vertellen je hoe ze de Bridge-testen toepassen in hun organisatie. Ben je benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Onze adviseurs staan je graag te woord.

Wist je dat?

Dagelijks gebruiken meer dan 5000 recruiters, hr-professionals en managers onze online assessments. Jaarlijks vullen meer dan 250.000 kandidaten wereldwijd een online assessment van TestGroup in. TestGroup werkt samen met bedrijven over de hele wereld. Onze instrumenten zijn in meer dan 20 talen vertaald. Uit een enquête blijkt dat 92% van onze klanten ons heeft aanbevolen aan andere bedrijven en organisaties.

Onze Tests & Assessments

TestGroup is de ontwikkelaar van de Bridge assessment instrumenten. Kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijke testen die over de hele wereld worden toegepast. Alle Bridge instrumenten zijn ontwikkeld door TestGroup in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. TestGroup is gespecialiseerd in het voorspellen van werkgedrag met persoonlijkheidsvragenlijsten, loopbaantesten en intelligentietesten. Wij adviseren wereldwijd organisaties over het toepassen van online assessments.

“The Bridge Career maakt het eenvoudig om een passende functie te vinden.”

Jaye Bonnier