020 - 262 1630

Professionele beroepskeuzetest

De meest gebruikte beroepskeuzetest door bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland en België. Beschikbaar op mbo-, hbo-/bachelor- en wo-/master-niveau. Je kunt deze test los bestellen (per deelnemer) of afnemen via een voordelig abonnement. Het beroepskeuzerapport is direct na afloop beschikbaar.

Hoe werkt deze beroepskeuzetest?

De beroepskeuzetest van TestGroup geeft je inzicht in je beroepskeuze. Deze test is beschikbaar voor beroepen op mbo-, hbo- en wo-niveau. Deze professionele beroepskeuzetest is beschikbaar voor scholieren en volwassenen. 

De beroepskeuzetest telt 312 vragen en kost een deelnemer meestal ongeveer 25 minuten. Zodra de test is afgerond, heb je meteen toegang tot het rapport. Zo heb je direct alle info die je nodig hebt.

Voor wie is deze beroepskeuzetest geschikt?

Deze beroepskeuzetest kan op veel momenten worden ingezet. Dit begint al op de middelbare school, waar een beroepskeuzetest duidelijkheid kan geven over bijvoorbeeld een vakkenpakket of aanvullende lessen op het bestaande curriculum.

Wanneer je niet zeker weet welke studie of studierichting past bij jouw persoonlijkheid, is deze test ook de beste keuze. Je krijgt namelijk een zeer uitgebreid overzicht van alle opleidingen die bij jou zouden kunnen passen en waarmee jij je toekomst kan inrichten. Je krijgt ook een dosis inspiratie en ideeën voor opleidingen en beroepen waar je, zonder de test, wellicht nooit aan had gedacht.

Ook aan het begin van je carrière in bijvoorbeeld het bedrijfsleven, is het goed om te weten waar je staat en of je focus juist is afgesteld om jouw persoonlijke carrièredoelen te behalen. Heb je al jaren werkervaring? Dan is deze test het antwoord op je loopbaanvraagstukken met inzicht in je persoonlijke eigenschappen, vaardigheden en competenties.

Beroepskeuzetest

Beroepskeuzetest bestellen

 • Je kunt hier direct een beroepskeuzetest bestellen;
 • Of je nu voor een bedrijf, organisatie of gewoon voor jezelf bestelt, dat is geen probleem;
 • Kies op de bestelpagina tussen de 'Loopbaantest HBO/WO' of de 'Beroepskeuzetest MBO';
 • Dezelfde dag zetten we de beroepentest nog voor je klaar;
 • Zodra je klaar bent met de test, sturen we het rapport meteen naar je mail;
 • Ga je veel tests afnemen? Dan is het handig en voordelig om ze zelf te beheren.

Voorbeeldrapporten: beroepskeuzetest

Bekijk hier een voorbeeldrapport van de beroepskeuzetest op hbo-/wo-niveau. Dit rapport biedt een overzicht van de scores op nagenoeg alle hbo- en wo-beroepen, en rangschikt de voorkeuren voor alle hbo- en wo-/master-opleidingen in Nederland in aflopende volgorde. Het rapport van de beroepskeuzetest op mbo-niveau bevat scores op 232 mbo-beroepen en 320 mbo-opleidingen, de scores op de 8 loopbaanankers en tevens de Holland Code. 

Voorbeeldpagina uit het rapport van de beroepskeuzetest

De kenmerken van deze beroepskeuzetest:

 • Vindt de studie of opleiding die het beste bij jou past;
 • Geeft inzicht in de mogelijkheden voor het vervolg van je loopbaan;
 • Geeft je een overzicht van de mbo- of hbo-/wo-opleidingen die bij jou passen (van hoog naar laag);
 • Ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht;
 • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek;
 • Voor particulieren, bedrijven en professionals.

Beroepskeuzetest voor HR-managers, recruiters en loopbaanprofessionals

De beroepskeuzettest is uiteraard beschikbaar voor particulieren die graag antwoord willen op hun opleidings-, loopbaan- of carrièrevragen, maar de test is tevens breed inzetbaar voor professionals in het werkveld. Vele bedrijven en organisaties maken gebruik van onze online assessments tijdens sollicitaties, trainingen en beoordelingen. Loopbaancoaches en recruiters weten met onze beroepskeuzetest direct hoe ze hun kandidaat het beste kunnen helpen.

De professionele beroepskeuzetest is binnen 30 minuten beschikbaar om te worden ingevuld. Je ontvangt daarna direct de resultaten. Wil je regelmatig tests afnemen? Bekijk onze speciale pakketten voor bedrijven en organisaties!

Waarom deze beroepskeuzetest?

Het is de meest uitgebreide beroepskeuzetest van Nederland met 321 vragen die gericht zijn op mogelijke interessegebieden. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je interesses zijn, je competenties en je eigenschappen. De test moedigt je aan om te ontdekken welke beroepen en opleidingen er zijn binnen jouw interesses.

Wetenschappelijk onderbouwd

De beroepskeuzetest van TestGroup is een wetenschappelijk onderbouwde beroepskeuzetest. Het is ontwikkeld door het research- & development team van TestGroup, in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. TestGroup is gespecialiseerd in het voorspellen van werkgedrag met persoonlijkheidsvragenlijsten, intelligentietesten en loopbaantesten. Wij adviseren wereldwijd organisaties over het toepassen van online assessments. Deze beroepskeuzetest maakt gebruik van twee wetenschappelijke loopbaanmodellen: de RIASEC-codes van Holland en de loopbaanankers van Schein.

TestGroup publiceert samen met universiteiten wetenschappelijke artikelen over online assessments. Wil je de resultaten bekijken van een van onze wetenschappelijke onderzoeken naar online assessments? Bekijk hier het onderzoek naar online assessments, in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Veelgestelde vragen over de beroepskeuzetest van TestGroup

1. Welke test moet ik kiezen?

Afhankelijk van je opleidingsniveau kan je kiezen tussen een beroepskeuzetest mbo of een loopbaantest hbo/wo. Wanneer je jouw test hebt gekozen en afgerekend in onze online omgeving, zetten wij de test persoonlijk voor je klaar en kan je binnen 30 minuten starten met de test.

2. Welke test sluit het beste aan bij mijn vraag?

TestGroup heeft een zeer groot aantal testen en online assessments. Voor elke situatie hebben wij een passende test. Wil je meer informatie of hulp bij de keuze voor een passende test? Neem dan contact op met TestGroup Amsterdam via telefoonnummer: 020-2621630.

3. Wie kan de beroepskeuzetest kopen?

De beroepskeuzetest is beschikbaar voor particulieren en zakelijke afnemers. Wil je als bedrijf vaker online assessments en tests inzetten om jouw organisatie naar een hoger plan te tillen? Bekijk dan de voordelige abonnementen voor bedrijven.

Handleiding: het inzetten van een beroepskeuzetest in een bedrijf of organisatie

In de dynamische wereld van werk en carrière is het soms een uitdaging om te begrijpen welk beroep of welke rol het best past bij de unieke vaardigheden en interesses van een individu. Dit is waar 'The Bridge Career' beroepskeuzetest, ontwikkeld door TestGroup, een sleutelrol speelt. Deze test is een uitstekend hulpmiddel voor bedrijven die hun werknemers willen ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling.

Het belang van een beroepskeuzetest

Stel je voor dat je werknemers niet alleen werk doen waar ze goed in zijn, maar ook werk dat ze echt leuk vinden. De productiviteit en tevredenheid kunnen hierdoor aanzienlijk toenemen. 'The Bridge Career' helpt bij het ontdekken van deze match door een diepgaande analyse van persoonlijke voorkeuren, vaardigheden en interesses. Het is niet alleen waardevol voor werknemers die twijfelen over hun loopbaankeuzes, maar ook voor diegenen die een nieuwe uitdaging of carrièreswitch overwegen.

Deze beroepskeuzetest gaat verder dan de basisvragen. Het biedt een uitgebreide set van vragen die inzicht geven in verschillende aspecten van iemands professionele voorkeuren en mogelijkheden. Het resultaat is een gedetailleerd rapport dat niet alleen beroepssuggesties doet, maar ook waardevolle inzichten geeft in de aard van werk dat iemand waarschijnlijk het meest bevredigend zal vinden.

Inzetten van de beroepskeuzest in jouw organisatie

Als bedrijf kun je 'The Bridge Career' eenvoudig bestellen en zelfstandig inzetten. Het is een kosteneffectieve manier om te investeren in de ontwikkeling van je personeel. Door het gebruik van deze test kunnen werknemers zelfstandig hun loopbaanpad verkennen, terwijl het bedrijf waardevolle inzichten krijgt in hoe het beste uit zijn team te halen.

Stap voor stap een beroepskeuzetest gebruiken

 1. Bestellen van de test: Ga naar de website van TestGroup en bestel 'The Bridge Career' voor je organisatie.
 2. Implementatie: Bied je werknemers de mogelijkheid om de test af te nemen. Dit kan een onderdeel zijn van een persoonlijk ontwikkelingsplan of een jaarlijks terugkerend initiatief.
 3. Analyse van de resultaten: Na het voltooien van de test ontvang je een uitgebreid beroepskeuzerapport. Dit rapport biedt een diepgaande analyse die kan worden gebruikt voor verdere loopbaanbegeleiding en -planning binnen je organisatie.
 4. Actieplan: Gebruik de resultaten om gesprekken aan te gaan met je werknemers over hun carrièredoelen en hoe deze binnen de organisatie gerealiseerd kunnen worden.

De inzet van 'The Bridge Career' beroepskeuzetest is een slimme stap voor bedrijven die proactief willen zijn in het ondersteunen van hun werknemers bij hun loopbaanontwikkeling. Deze test biedt niet alleen individuele werknemers waardevolle inzichten, maar helpt ook organisaties om hun teams effectiever en tevredener te maken. Door in te zetten op persoonlijke groei en ontwikkeling, bouw je als organisatie aan een toekomst waarin iedereen op de juiste plek zit.

De wetenschap achter de beroepskeuzetest van TestGroup

In een wereld vol carrièremogelijkheden speelt 'The Bridge Career', een beroepskeuzetest ontwikkeld door TestGroup, een cruciale rol in het begeleiden van mensen naar beroepen die passen bij hun unieke talenten en persoonlijkheden. Het ontwikkelen van zo'n gespecialiseerde test is een indrukwekkende onderneming, waarbij wetenschappelijke nauwkeurigheid, psychologisch inzicht en technologische vaardigheid samenkomen. Laten we kijken hoe TestGroup deze uitdaging heeft aangepakt bij het creëren van deze beroepskeuzetest.

Stap 1: de basis: onderzoek naar beroepskeuzetesten in de wetenschappelijk literatuur

De ontwikkeling van de beroepskeuzetest begon met een duidelijke visie: het meten van diverse aspecten die van invloed zijn op beroepskeuzes. Dit omvat vaardigheden, interesses, persoonlijkheidstrekken en werkvoorkeuren. TestGroup heeft grondig onderzoek gedaan naar arbeidspsychologie en carrièreontwikkeling om deze complexe elementen te begrijpen. TestGroup heeft de beroepskeuzetest gebaseerd op bewezen psychologische theorieën, zoals het RIASEC-model van Holland, om een solide theoretische basis te garanderen. Dit zorgt ervoor dat de test niet alleen praktisch nuttig is, maar ook wetenschappelijk onderbouwd.

Stap 2: vragen ontwerpen

De kern van een beroepskeuzetest bestaat uit een zorgvuldig samengestelde set vragen (items). Deze items zijn ontworpen om gedetailleerde informatie over de deelnemers te verzamelen, variërend van eenvoudige voorkeuren tot complexe scenario’s. Om te kijken of deze vragen (items) van voldoende kwaliteit zijn, wordt vervolgens item analyse gedaan. TestGroup werkte samen met universiteiten, psychologen en carrière-experts om deze vragen te ontwikkelen, waarbij de focus lag op relevantie en duidelijkheid.

Stap 3: validatie en betrouwbaarheid

Een essentieel aspect in de ontwikkeling van de beroepskeuzetest is de validatie. TestGroup heeft ervoor gezorgd dat de test daadwerkelijk meet wat hij beoogt te meten. De betrouwbaarheid van de test is gewaarborgd door uitgebreide proefsessies en statistische analyses, waardoor consistentie in resultaten is verzekerd.

Stap 4: normering en interpretatie

TestGroup heeft The Bridge Career beroepskeuzetest genormeerd door de resultaten te vergelijken met een relevante referentiegroep. Dit maakt de interpretatie van de resultaten betekenisvol en bruikbaar voor de testnemers, met concrete loopbaanadviezen. Er zijn normen beschikbaar voor mbo-, hbo- en wo-niveau. Een normgroep bestaat altijd uit minimaal 500 proefpersonen (per niveau).

Stap 5: technologische integratie

In lijn met de digitale ontwikkelingen, heeft TestGroup 'The Bridge Career' geïntegreerd met geavanceerde technologie. Dit omvat niet alleen de toegankelijkheid via online platforms, maar ook het gebruik van geavanceerde algoritmes voor een verfijnde en gepersonaliseerde analyse van de resultaten.

Stap 6: voortdurende evaluatie en verbetering

De ontwikkeling van 'The Bridge Career' is een continu proces. TestGroup zet zich in voor regelmatige herziening en actualisering van de test, om deze relevant te houden in een veranderende arbeidsmarkt.

Culturele en individuele verschillen

Een belangrijk focuspunt in de ontwikkeling van The Bridge Career beroepskeuzetest is de erkenning van culturele en individuele diversiteit. TestGroup heeft ervoor gezorgd dat de test inclusief en gevoelig is voor verschillende achtergronden en ervaringen van deelnemers.

Samenwerking met professionals

Bij de ontwikkeling van The Bridge Career heeft TestGroup actief feedback gezocht van loopbaancoaches, HR-managers en onderwijsprofessionals. Deze interactie heeft geholpen om de test af te stemmen op de reële behoeften van de arbeidsmarkt.

De toekomst van de beroepskeuzetest

Met de vooruitgang in kunstmatige intelligentie en machine learning, evolueert The Bridge Career beroepskeuzetest voortdurend om nog preciezer en persoonlijker te worden. TestGroup blijft innoveren om te zorgen dat de test een breed scala aan factoren in overweging neemt. Het ontwikkelen van de beroepskeuzetest door TestGroup geeft een goed beeld van hoe een wetenschappelijke beroepskeuzetest tot stand komt. Het vereist een synergie van psychologische expertise, statistische accuratesse, technologische innovatie en diepgaand begrip van menselijke aspiraties. Het resultaat is een instrument dat individuen niet alleen helpt om hun carrièrepad te vinden, maar ook organisaties ondersteunt in het effectief benutten van hun menselijk potentieel.

Voorbeeldrapporten beroepskeuzetest

Het beroepskeuzerapport voor mbo omschrijft jouw voorkeuren en matcht die met meer dan 200 mbo-beroepen. Het beroepskeuzerapport voor hbo/wo is geeft scores op meer dan 150 hbo en wo-studies. Jouw opleidingen en beroepen worden van hoog naar laag weergegeven, je weet zo precies welk beroep voor jou bovenaan staat. In het rapport vind je ook jouw scores op de 8 loopbaanankers van Schein. Loopbaanankers zijn zaken die jij belangrijk vindt in je werk en opleiding. Wil je jouw beroepskeuzerapport inzien? Vul dan de beroepskeuzetest van TestGroup in.

Video: beroepskeuzetest

De beroepskeuzetest van TestGroup biedt een uitgebreide en professionele manier om loopbaanvragen te beantwoorden. Deze test, beschikbaar voor organisaties, bedrijven en particulieren, onderzoekt de voorkeuren van individuen voor alle MBO-, HBO- en WO-opleidingen in Nederland. De informatie wordt voortdurend bijgewerkt om relevant te blijven in de huidige arbeidsmarkt.

Veelgestelde vragen over de Bridge tests en online assessments

 • Wat is de beste beroepskeuzetest?

 • Wat voor jou een goede beroepskeuzetest is, hangt helemaal af van jouw situatie. Bij TestGroup ontwikkelen we al 14 jaar online assessments in samenwerking met bekende universiteiten in binnen- en buitenland. Onze testen zijn daardoor ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en wereldwijd bekend voor de hoogstaande kwaliteit.

 • Wat kost een een beroepskeuzetest?

 • Onze uitgebreide The Bridge Career beroepskeuzetest kost slechts € 89,- excl. btw.

  Meer informatie over prijzen en mogelijkheden vind je op onze tarievenpagina.

 • Hoe snel kan ik aan de slag met de tests?

 • Bij een losse afname kun je direct met je test aan de slag. Bij een grotere afname ontvang je binnen 30 minuten de inloggegevens voor je kandidaat. Wanneer je een eigen account bestelt, kun je dezelfde dag nog aan de slag. Na het aanmaken van je account geven we je telefonische uitleg over het klaarzetten van de testen en kun je aan de slag.

 • Verkoopt TestGroup ook beroepskeuzetesten aan particulieren?

 • Ja! Onze The Bridge Career test, een uitgebreide loopbaantest, is ook beschikbaar voor particulieren. De andere testen zoals de persoonlijkheidstesten en capaciteitentesten zijn alleen te bestellen door organisaties met een KVK-registratie.

 • Kan ik ook bij jullie terecht voor advies over omscholen?

 • Absoluut. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe functie of meer uitdaging, dan is The Bridge Career echt iets voor jou. Binnen 30 minuten heb je een compleet advies voor je loopbaan. Zo krijg je inzicht in jouw competenties, kwaliteiten en interesses en hoe deze aansluiten op een nieuwe baan.

 • Kan ik een kandidaat de beroepskeuze- of studiekeuzetest thuis laten maken?

 • Ja, dat kan! Het is wel belangrijk dat de kandidaat de tests geconcentreerd en in een rustige omgeving afneemt. Daarnaast zijn er een aantal testen waarbij een kandidaat geen niet-toegestane hulpmiddelen kan inzetten. Daarom is het soms beter om een test op kantoor af te nemen.

 • Hoe bepaal ik welke tests ik in welke situatie inzet?

 • Twijfel je over welke test je moet gebruiken? Neem dan contact op met ons supportteam, te bereiken via 020-2621630 of via info@testgroup.eu. Onze klantenservice helpt je graag.

 • Ik wil graag een online assessment op maat, bijvoorbeeld voor een specifieke functie. Kan dat?

 • Ja! Voor The Bridge Personality zijn maatwerkrapporten samen te stellen. Je kunt uit onze competentiedatabase 8 competenties selecteren die in jouw rapport terugkomen. Zo kun je voor elk functieprofiel de gewenste competenties meten.

 • Wat is voor onze organisatie voordeliger: losse afname of een eigen account?

 • Vanaf ongeveer zeven testen per jaar is het voordeliger om een eigen account te nemen. Op onze prijslijsten zie je de prijzen voor losse afname van alle tests en assessments en een eigen account. Twijfel je? Vraag dan gerust naar ons advies.

 • Wij willen als organisatie maar enkele keren per jaar tests inzetten. Een licentie is daarom voor ons te duur. Is hier een oplossing voor?

 • Zeker! In dat geval kun je het beste de testen per ‘losse afname’ aanschaffen.

 • Is een accreditatietraining verplicht bij TestGroup?

 • Nee, dat is niet verplicht. Je kunt direct met de testen aan de slag. Onze consultants gaan graag even (kosteloos) telefonisch met je door de rapporten. Als nieuwe klant ontvang je ook een aantal instructieboekjes over onze testen.

  Uiteraard kun je bij ons wel een kwalificatietraining volgen. Ook organiseren we in-company kwalificatietrainingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 • Hoe lang duurt het voordat de rapportages beschikbaar zijn?

 • Voor gebruikers van het Bridge Assessment Platform zijn de rapporten direct beschikbaar. Wanneer je een losse test hebt aangeschaft, ontvang je de rapporten binnen 30 minuten.

 • Blijven testresultaten altijd van toepassing?

 • Voor een persoonlijkheidstest: Nee. Hoewel over het algemeen geen (enorme) wijzigingen plaats zullen vinden in iemands persoonlijkheid, kan iemand zich in de loop der tijd natuurlijk wel ontwikkelen; zowel in gedrag als in vaardigheden. Wij adviseren testresultaten die ouder zijn dan 24 maanden niet meer te gebruiken.

  Voor een capaciteitentest: Ja. Hoewel kandidaten altijd kunnen oefenen en daardoor iets beter kunnen scoren op een capaciteitentest, zullen de scores over tijd (jaren) niet veel verschillen. Je kunt scores op een oudere capaciteitentest dus zeker nogmaals inzetten voor een procedure.

 • Krijg ik hulp bij het lezen van de rapporten?

 • Absoluut. Onze consultants lopen graag even telefonisch de resultaten met je door. Dit is een gratis service voor al onze klanten en opdrachtgevers.

 • Welke systeemeisen zijn nodig om gebruik te kunnen maken van de tests?

 • Het hele systeem van de tests en het afnemen vindt online plaats. Je hebt geen speciale programma’s nodig, alleen een computer met een internetverbinding en up-to-date browser.

 • Hoe zijn de kandidaatgegevens beveiligd?

 • Een gebruiker van het Bridge Assessment Platform werkt vanuit een persoonsgebonden account dat is beveiligd met een inlognaam en wachtwoord. Iedere gebruiker heeft alleen toegang tot de persoonsgegevens en testresultaten van de eigen kandidaten. Daarnaast maakt ons platform gebruik van SSL (Secure Sockets Layer) waarmee onze (data)communicatie beveiligd is.

  Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel naar 020 - 262 1630, stuur ons een e-mail via info@testgroup.eu of vul ons contactformulier in.

 • Wat kan een beroepskeuzetest voor mij betekenen?

 • Met de beroepskeuzetesten van TestGroup krijg je inzicht in je persoonlijkheid, interesses en vaardigheden. Aan het eind zie je concrete voorkeuren voor je loopbaan, beroepsgebied of studierichtingen.

 • In welke talen zijn de Bridge testen beschikbaar?

 • Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools, Tsjechisch, Russisch, Roemeens en Litouws. Heb je vragen over de beschikbaarheid van een test in een specifieke taal? Neem dan even contact met ons op.

 • Wat is de meerwaarde van het inzetten van de tests van TestGroup?

 • Onze online assessments geven inzicht in iemands persoonlijkheid, competenties, capaciteiten en/of kwaliteiten. Dit vormt een waardevolle aanvulling op een sollicitatiegesprek, een ontwikkelingsvraagstuk of bij teamontwikkeling.

 • Hoe betrouwbaar zijn de tests van TestGroup?

 • Door voortdurend onze tests te analyseren zijn we constant bezig met betrouwbaarheid en validiteit. TestGroup ontwikkelt tests volgens de laatste wetenschappelijke inzichten in de psychometrie en test-theorie. Daarnaast gebruiken wij de regels (kwaliteitsnormen) die het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) hiervoor heeft opgesteld. Voor onze internationale onderzoeken werken wij samen met de BPS (British Psychological Society) en uiteraard de APA (American Psychological Association).

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Wij zetten de test of online assessment binnen 30 minuten klaar.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

Online HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€135
€119
€119
€165
€135
€119
€119
€595
€55

Online assessments of eigen account

Aantal
€340
€310

Online werkgeluk tests

Aantal
€89
€89

In-company trainingen

€2495
€2495
€2495
€1895
€995

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

Beoordeling van The Bridge Personality door GP Groot