Technologisch hoogstaande online assessments 

Door onze technologisch hoogstaande online assessments zijn wij in staat om onze klanten optimaal te helpen met tools voor recruitment, talent development, training en coaching. Online, flexibel en data-gedreven. Dat stelt onze klanten in staat om 24/7 zicht te hebben op het talent, de inzetbaarheid en potentieel van medewerkers. HR-Tech gebaseerd op robuuste technologie die werkt. 

Door 5.000 recruiters, hr-professionals en coaches dagelijks gebruikt

Door 5.000 recruiters, hr-professionals en coaches dagelijks gebruikt

Dagelijks maken 5000 recruiters, hr-professionals en coaches in Nederland en daarbuiten gebruik van onze online assessment tools. Wij helpen onze klanten met kwalitatieve en innovatieve instrumenten die werken. Klanten kunnen bij TestGroup losse testen bestellen of een eigen account nemen op het Bridge Assessment Platform.

Jaarlijks 250.000 deelnemers wereldwijd

Jaarlijks 250.000 deelnemers wereldwijd

Jaarlijks vullen meer dan 250.000 deelnemers wereldwijd een online assessment van TestGroup in. TestGroup heeft distributeurs in Belgie, Duitsland, Polen, Kenia, Litouwen, Roemenië, Brazilië en Portugal.

94% van onze klanten beveelt ons aan

94% van onze klanten beveelt ons aan

Sinds de oprichting van TestGroup in 2007 houden wij jaarlijks een internationaal klanttevredenheidsonderzoek onder onze klanten. Uit deze enquêtes blijkt dat 94% van onze klanten ons heeft aanbevolen aan andere bedrijven en organisaties.

Online assessments in 20 talen

Online assessments in 20 talen

TestGroup werkt samen met bedrijven over de hele wereld. Onze instrumenten zijn in meer dan 20 talen vertaald. Alle Bridge testen zijn ontwikkeld door het research & development team van TestGroup in samenwerking met universiteiten over de hele wereld. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het voorspellen van werkgedrag door middel van persoonlijkheidsvragenlijsten. Ook adviseren we vele organisaties in binnen- en buitenland over het optimaliseren van recruitment en selectie. TestGroup publiceert samen met verschillende universiteiten wetenschappelijke artikelen. Via deze link kun je een voorbeeld van een onderzoek bekijken.

TestGroup is vertrouwd door meer dan 5.800 organisaties wereldwijd