020 - 262 1630

Training: leer kandidaten selecteren met behulp van online assessments

woensdag 04 januari 2023

Online assessment training

Wil je talent beter leren selecteren door het inzetten van persoonlijkheidstesten en capaciteitentesten? TestGroup biedt een korte kwalificatietraining van 1 dag aan in de Bridge assessment tools. Je leert hoe je persoonlijkheids- en capaciteitentesten op de beste manier gebruikt, wat de verschillende testuitslagen betekenen en hoe je de resultaten het beste kunt communiceren naar kandidaten.

In-company Bridge Kwalificatietraining

TestGroup biedt de Bridge Kwalicatietraining op in-company wijze aan. Dat betekent dat onze trainer(s) de training bij de klant op kantoor (of een locatie naar keuze) zal organiseren.

In de in-company kwalificatietraining van een dag leer je hoe je online assessments afneemt met de persoonlijkheidstesten (The Bridge Personality) en capaciteitentesten (The Bridge Ability Suite). De in-company training kan ook online worden georganiseerd. Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. Dit zit bij de training inbegrepen: trainingsmaterialen en The Bridge Personality voor alle deelnemers.

In-company training boeken

Je kunt een in-company Bridge Kwalificatietraining bestellen en boeken op de bestelpagina.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“De mensen in ons team zijn tussen de 22 en 40 jaar en zijn veel bezig met persoonlijke ontwikkeling. Zij zien The Bridge Personality echt als een meerwaarde.”

Tessa Bakker - CEO

Ervaring van B. Amsterdam met The Bridge Personality