020 - 262 1630

Loopbaantest: The Bridge Career

The Bridge Career is de meest gebruikte loopbaantest (hbo/wo) voor loopbaankeuze, beroepskeuze en studiekeuze. Voor bedrijven, organisaties en particulieren. Te bestellen van 08.00 tot 21.00 uur, ook in het weekend. Je rapport is direct beschikbaar. Nu tijdelijke actieprijs: € 89,-!  (Normaal: € 119,-)

Hoe werkt het?

The Bridge Career is een professionele hbo-/wo-loopbaantest. De test geeft antwoord op vragen als: welke loopbaanstap past het beste bij mij? Wat vind ik belangrijk in een (nieuwe) baan? Wat vind ik belangrijk in een (nieuwe) studie? The Bridge Career is de meest uitgebreide loopbaantest die in Nederland verkrijgbaar is.

Loopbaantest bestellen: direct aan de slag

 • Je kunt hier een professionele loopbaantest (The Bridge Career) bestellen;
 • Beschikbaar voor particulieren, bedrijven en organisaties;
 • Selecteer 'Loopbaantest HBO/WO' op de bestelpagina;
 • Nu: tijdelijke actieprijs: € 89,- (inclusief btw: € 107,69);
 • Wij zetten The Bridge Career binnen 30 minuten voor je klaar;
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar;
 • Grote afname? Neem dan een eigen account op het Bridge Assessment Platform;
 • The Bridge Career is ook op mbo-niveau beschikbaar.

Kenmerken The Bridge Career

The Bridge Career helpt mensen bij het vinden van een nieuwe baan of opleiding. The Bridge Career wordt toegepast door interne en externe loopbaanadviseurs, van zzp'ers tot grote organisaties. Deze loopbaantest wordt gebruikt voor ontwikkeling, loopbaanadvies, mobiliteit, re-integratie en outplacement. Deze test maakt gebruik van twee wetenschappelijke loopbaanmodellen: de RIASEC-codes van Holland en de loopbaanankers van Schein.

 • De meest uitgebreide loopbaantest die verkrijgbaar is;
 • Geeft je een overzicht van de hbo-/wo-opleidingen die bij jou passen (van hoog naar laag);
 • Beschikbaar op mbo-, hbo- en wo-niveau;
 • Duur: 35 minuten;
 • Geen wachttijden, vandaag nog getest;
 • Het rapport is direct beschikbaar;
 • Ook beschikbaar in het Engels;
 • Geeft inzicht in de mogelijkheden voor het vervolg van je loopbaan;
 • Ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht;
 • Gunstig geprijsd.

Waarom The Bridge Career?

The Bridge Career is een professionele loopbaantest. De test geeft antwoord op vragen als: welke loopbaanstap past het beste bij mij? Wat vind ik belangrijk in een (nieuwe) baan? Wat vind ik belangrijk in een (nieuwe) studie? The Bridge Career is beschikbaar op mbo-, hbo- en wo-niveau. The Bridge Career is de meest uitgebreide loopbaantest die in Nederland verkrijgbaar is. Ben je benieuwd welk beroep of welke opleiding het beste bij jou past? Of ben je toe aan een switch in je loopbaan omdat je twijfelt of je huidige baan wel aansluit bij wat jij écht leuk vindt? Maak dan gebruik van The Bridge Career om je voorkeuren te achterhalen.

Veelgestelde vragen over The Bridge Career loopbaantest

Wie kan de test aankopen?

Onze loopbaantesten zijn beschikbaar voor bedrijven, organisaties én particulieren. Gebruik ze om jezelf beter te leren kennen en je loopbaan nieuw leven in te blazen. Als bedrijf kan je hiermee nieuwe kandidaten testen of de loopbaan van je huidige team onder de loep nemen.

Hoe kan ik een loopbaantest bestellen?

Je kunt de loopbaantest op verschillende manieren bestellen. Je kunt de test los (per kandidaat) bestellen, wat handig is voor kleine hoeveelheden. Je kan de test ook via credits bestellen. Voor bedrijven en organisaties die grote hoeveelheden afnemen, bieden we abonnementen aan.

Wat kost de loopbaantest?

Een loopbaantest kost normaal gezien € 119,-. We hebben tijdelijk een actie lopen waarbij hij al beschikbaar is voor € 89,-.

Is een training noodzakelijk om de test te kunnen afnemen?

Een training is niet noodzakelijk of verplicht om de loopbaantest te kunnen gebruiken. 

Hoe snel zijn de rapporten beschikbaar?

Doorgaans worden de rapporten van de loopbaantest binnen de 30 minuten verzonden door een van onze medewerkers van de klantenservice. Wanneer je accounthouder bent op het Bridge Assessment Platform, dan is het rapport direct beschikbaar.

Voorbeeldrapporten The Bridge Career

Het Bridge Career-rapport omschrijft jouw voorkeuren op meer dan 200 hbo-/wo-beroepen en hbo-/wo-studies. Jouw opleidingen en beroepen worden van hoog naar laag weergegeven, je weet zo precies welk beroep voor jou bovenaan staat. In het rapport staan ook je scores op 8 loopbaanankers. Loopbaanankers zijn zaken die jij belangrijk vindt in je werk en opleiding. Ben je nieuwsgierig naar jouw rapport? Vul dan The Bridge Career in.

  Video: The Bridge Career

  Met The Bridge Career vind jij de antwoorden op je loopbaanvragen. The Bridge Career is de meest uitgebreide professionele loopbaantest van Nederland en daarbuiten. The Bridge Career onderzoekt je voorkeuren voor alle hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Dit wordt continu up-to-date gehouden zodat je een beroep kunt kiezen dat van deze tijd is.

  Tests en online assessments aanvragen

  • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen​ voor je kandidaat of medewerker​.
  • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement.
  • Wij zetten de test of online assessment altijd binnen 30 minuten klaar.
  • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
  • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij jouw vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.

  Tests

  Aantal

  Assessments

  Aantal

  Trainingen

  Aantal

  Boeken

  Aantal

  Jouw gegevens

  Na ontvangst van je aanvraag nemen wij op korte termijn contact met je op.

  Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

  “Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

  Anne Huijgen

  Young Group