020 - 262 1630

The Bridge Personality

The Bridge Personality geeft een volledig inzicht in de persoonlijkheid van medewerkers en sollicitanten. Onze persoonlijkheidstest is ontworpen om zowel individuele medewerkers als teams en volledige organisaties te helpen bij persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. De test is specifiek gericht op werksituaties waardoor The Bridge Personality test de meest gebruikte persoonlijkheidstest in de zakelijke wereld is.

Zo werkt the Bridge Personality

The Bridge Personality test is makkelijk in gebruik en is inzetbaar voor verschillende doeleinden. De persoonlijkheidstest is binnen 30 minuten klaar om gebruikt te worden en na het invullen is de rapportage direct beschikbaar. De persoonlijkheidstest is gebaseerd op zowel de 16 Jung Types, de Big Five en het bekende 4-kleuren model. De Bridge Personality test maakt tevens gebruik van algoritmes en AI om de eerlijkheid van de kandidaat te meten. The Bridge Personality is een combinatie van wetenschappelijk onderbouwde technieken en geavanceerde technologie. Dit maakt the Bridge Personality een betrouwbare persoonlijkheidstest voor de ontwikkeling van medewerkers en selectie van sollicitanten.

Zo pas je The Bridge Personality toe

The Bridge Personality test bestaat uit 6 rapporten die uit een specifieke vragenlijst rollen. Allereerst kun je kiezen voor het Big Five rapport. Dit rapport vertelt je meer over de persoonlijkheid van de kandidaat. Het rapport geeft scores op maar liefst 34 Big Five competenties. Het Big Five rapport wordt doorgaans gebruikt voor de selectie van personeel en als hulpmiddel voor de ontwikkeling van medewerkers.

Ten tweede kun je kiezen voor een combinatie van een rapportage op basis van de Big Five en de 16 Jung Types. De 16 Jung Types zijn gebaseerd op het persoonlijkheidsprofiel van de Zwitserse psychiater Carl Jung. Met deze test kun je gedragsvoorkeuren in kaart brengen op basis van vier dimensies. Deze rapportage helpt bij zowel de selectie van nieuw personeel als de ontwikkeling van medewerkers.

Tot slot kun je kiezen voor het 4-kleuren rapport. Deze is los te verkrijgen of in combinatie met de 16 Jung types rapportage. Het vier kleuren rapport laat met behulp van de kleuren rood, geel, groen en blauw zien wat de gedragsvoorkeuren van een kandidaat zijn. Dit rapport biedt concrete tools voor de ontwikkeling van de werkprestaties. De rapportage is bruikbaar op individueel, team- en organisatieniveau.

Het groene Bridge Personality boekje

Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen de organisatie goed begrijpt hoe The Bridge Personality werkt hebben wij het groene Bridge Personality boekje gemaakt. Dit boekje telt 35 pagina’s en legt uit hoe The Bridge Personality werkt. Je vindt hier ook meer uitleg over alle 16 Jung Types, de Big Five principes en het Bridge Colour-wiel. Wij bieden ook een boekje aan dat uitleg geeft over het sales rapport. De uitleg boekjes van de persoonlijkheidstest zijn beschikbaar per 10 stuks tegen een prijs van €189,00 excl. btw.

Ons platform is eenvoudig in gebruik maar het is ook mogelijk om een training te volgen voor gebruik van The Bridge Personality. Als je alle rapporten van The Bridge Personality test wilt begrijpen en wilt leren hoe je zelf online assessments en testen kunt afnemen, dan is onze Bridge kwalificatietraining geschikt voor jou. De training duurt 1 dag en na de training ben je gekwalificeerd om zowel The Bridge Personality als The Bridge Ability Suite te gebruiken.

Bridge Personality maatwerk rapport

Tot slot heeft The Bridge Personality een rapport dat op maat gemaakt kan worden. Dit rapport is perfect voor het selecteren van kandidaten voor een specifieke functie. Geef 8 tot 10 competenties door die aansluiten bij het functieprofiel. Wij creëren vervolgens een test die de kandidaat op de juiste competenties toetst. Je kunt een maatwerk rapport bijvoorbeeld inzetten voor finance functies, management functies, recruitment en hr, marketing, ICT en startups. Voor elke branche is er een op maat gemaakt rapport beschikbaar dat uitkomst biedt bij het selecteren van de perfecte kandidaat.

Verschillende manieren van afname en de bijbehorende prijzen

Zakelijke klanten kunnen onze testen afnemen op drie verschillende manieren. Allereerst is het mogelijk om een test per stuk af te nemen voor € 45,00 per test. Deze manier van afname is geschikt voor kleine bedrijven die incidenteel een rapportage willen gebruiken voor werving, selectie of ontwikkeling. Je hebt keuze uit alle beschikbare testen en de testen staan binnen 30 minuten klaar om ingevuld te worden.

Het is ook mogelijk om testen af te nemen met behulp van credits. Deze kun je toevoegen aan een eigen account. Deze manier van afname is geschikt voor bedrijven die onze testen regelmatig willen gebruiken. Hoe meer credits je koopt, hoe lager de prijs per credit. Hierdoor krijg je al snel 60% korting op het gebruik van onze testen. Het is mogelijk om de test te voorzien van een eigen huisstijl bij afname met credits. Je betaalt per test een minimaal bedrag van €15,00.

Tot slot is het mogelijk om onbeperkt gebruik te maken van onder andere onze persoonlijkheidstest. Je krijgt hiervoor wederom toegang tot een persoonlijk account. Deze manier van afname is geschikt voor bedrijven die een hoge afname van testen voorzien. Je betaalt achteraf per factuur. Het is ook mogelijk om de factuur in maandelijkse termijnen te betalen. Je betaalt per test een minimaal bedrag van €5,00.

Voor alle vormen van afname geldt dat er geen verplichte kwalificatietraining nodig is om gebruik te maken van onze testen. Je kunt altijd hulp inschakelen van onze TestGroup-consultants voor uitleg van de rapportages en de betaling is altijd achteraf per factuur.

The Bridge Personality is samengevat een complete persoonlijkheidstest die inzicht geeft in persoonlijkheid, gedragsvoorkeuren en eerlijkheid. De uitslagen van de rapportages helpen bij de selectie, werving en ontwikkeling van zowel individuele werknemers als volledige teams en organisaties. Met behulp van de verschillende rapportages kun je onder andere persoonlijke ontwikkelplannen opstellen, de juiste kandidaten voor een specifieke functie selecteren en werknemers helpen bij hun ontwikkeling in werksituaties.

Bestellen

Wil jij weten of The Bridge Personality goed bij jouw organisatie past? Bij TestGroup staan wij graag klaar om je te helpen. Neem contact met ons op om erachter te komen welke test het beste bij jouw organisatie of doel past.

Wil je direct een bestelling plaatsen? Kies bij Persoonlijkheidstest voor de gewenste rapportage en plaats vandaag een bestelling. Met The Bridge Personality persoonlijkheidstest is werving, selectie en ontwikkeling ook binnen jouw bedrijf eenvoudiger.

Veel gestelde vragen over The Bridge Personality

Welke rapporten kan ik bestellen?

Er zijn zeven rapporten beschikbaar na afname van The Bridge Personality test. Je hebt keuze uit het Big Five rapport of een combinatie van het Big Five rapport en het 16 Jung Types rapport. Het vier kleuren rapport is apart beschikbaar en in combinatie met het 16 Jung Types rapport. Hiernaast kun je een salesrapport, maatwerkrapport of teamrapport bestellen. De verschillende rapporten helpen bij verschillende doeleinden op het gebied van werving, selectie en ontwikkeling op de werkvloer.

Op welke manieren kan ik The bridge persoonlijkheidstest afnemen?

Je kunt The Bridge Personality op drie verschillende manieren bestellen. De eerste optie is om de test los te bestellen voor een bedrag vanaf €45,00. Deze manier van afname is perfect voor incidenteel gebruik van onze testen. Voor grote bedrijven die een regelmatige afname van de persoonlijkheidstest nodig hebben is afname per credits mogelijk. Je betaalt met credits minimaal €15,00 per test. Voor bedrijven die testen op een zeer regelmatige basis nodig hebben, biedt TestGroup een abonnement aan. Met een abonnement zijn onze testen beschikbaar vanaf €5,00 per test.

Moet ik gecertificeerd zijn om The Bridge Personality te kunnen gebruiken?

Nee, het is niet noodzakelijk om gecertificeerd te zijn voordat je The Bridge Personality kunt gebruiken. De testen zijn eenvoudig in gebruik en als je iets niet begrijpt dan kun je bij onze consultants terecht. Wij staan graag voor je klaar om vragen te beantwoorden en rapporten uit te leggen.

Hoe lang duurt het voor een rapport klaar staat?

Na de afname van een test staat de rapportage doorgaans binnen 30 minuten klaar. Onze medewerkers van de klantenservice verzenden de rapportage zodra deze beschikbaar is. Als je een account hebt bij TestGroup op het Bridge Assessment Platform dan staan de rapporten direct na afname klaar.

Wie kan The Bridge Personality bestellen?

The Bridge Personality persoonlijkheidstest kan besteld worden door bedrijven en organisaties. De test wordt onder andere gebruikt voor ontwikkeling van medewerkers en selectie van de juiste kandidaten. The Bridge Personality is een persoonlijkheidstest die speciaal gericht is op de werksituatie en daardoor enkel beschikbaar als zakelijke afname.

Voorbeeldrapport 

Je kunt bij het afnemen van The Bridge Personality uit zes verschillende rapporten kiezen. Gebruik het Big Five rapport, het 4-kleuren rapport, het 16 Jung Types rapport of een combinatie hiervan voor de selectie, werving en ontwikkeling van kandidaten. Het teamrapport is geschikt om te ondersteunen bij de verbetering en ontwikkeling van teams binnen elk bedrijf. Tot slot helpt het maatwerk rapport bij de selectie van de perfecte kandidaat voor een specifieke functie.

Tests en online assessments aanvragen

  • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen​ voor je kandidaat of medewerker​.
  • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement.
  • Wij zetten de test of online assessment altijd binnen 30 minuten klaar.
  • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
  • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij jouw vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.

Tests

Aantal

Assessments

Aantal

Trainingen

Aantal

Boeken

Aantal

Jouw gegevens

Na ontvangst van je aanvraag nemen wij op korte termijn contact met je op.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep