020 - 262 1630

Whitepaper: selectie met capaciteitentesten

woensdag 14 september 2016

Hoe selecteert u talent met een capaciteitentest ? In deze whitepaper leest u alles over het gebruik van capaciteitentesten tijdens de selectie van personeel.

Speciaal voor gebruikers van intelligentietesten of capaciteitentesten heeft TestGroup een whitepaper geschreven waarin wordt besproken hoe u deze testen het beste kunt inzetten tijdens uw selectie procedures. U kunt de whitepaper hier gratis downloaden.

Capaciteitentest: The Bridge Ability Suite

Wist u dat TestGroup naast de Bridge Personality ook een online capaciteitentest heeft voor het meten van cognitieve aanleg en intelligentie? Het selecteren van goed personeel wordt nu nog makkelijker! The Bridge Ability Suite is eerlijk, objectief, betrouwbaar en ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

De voordelen:

  • Met The Bridge Ability Suite kunt u een voorselectie maken uit alle kandidaten door het testen op intelligentie;
  • U nodigt vervolgens alleen de kandidaten uit die het hoogste scoren op de test;
  • Op deze manier bespaart u kostbare tijd, daarbij hoeft u geen grote investeringen te doen;
  • Door The Bridge Ability Suite te combineren met diens kortere versie, The Bridge Ability Online, kunt u fraude uitsluiten;
  • Combineer The Bridge Ability Suite met The Bridge Personality (persoonlijkheidstest) voor een completer beeld van de kandidaat.

Verbaal redeneren, Cijfermatig inzicht en Logisch denken

De capaciteitentest is opgedeeld in drie subtests, de Bridge Verbaal, de Bridge Numeriek en de Bridge Abstract. U kunt deze afhankelijk van uw gebruiksdoel alle drie of los van elkaar afnemen. De testen zijn beschikbaar op MBO-, HBO- en WO-niveau in meerdere talen.

Hoe gebruikt u het?

U kunt onze capaciteitentesten op twee manieren afnemen: via losse afname per kandidaat of via een eigen account op het Bridge Assessment platform.

  • De online capaciteitentesten worden afzonderlijk of gecombineerd afgenomen;
  • Beschikbaar op MBO-, HBO- en WO-niveau;
  • Beschikbaar in meerdere talen;
  • Online, betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd;
  • Tarieven v.a. € 45,-!

Meer informatie?

Meer informatie over de online capaciteitentesten van TestGroup kun je hier vinden. Daarnaast kun je contact opnemen met de assessment experts van TestGroup, zij zijn altijd bereid om de online assessment producten van TestGroup nader toe te lichten.

Bestellen

Je kunt hier een capaciteitentest voor je kandidaat bestellen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer capaciteitentesten afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group

Tips & Advies

> Ga naar overzicht