020 - 262 1630

Het Bridge Personality Extended Rapport

Het Bridge Personality Extended Rapport is een stuk uitgebreider dan het Short Rapport. Het Bridge Personality Extended Rapport geeft naast de scores op de 34 Bridge competenties ook informatie over het Jung Type van de kandidaat. Daarnaast vind je in dit rapport ook de scores op 8 extra competenties. Deze 8 competenties zijn aan te passen in de vorm van een maatwerkrapport.

Waarom

Het Bridge Personality Extend rapport geeft je een compleet overzicht van de persoonlijkheid van de kandidaat. Het rapport maakt zowel gebruik van de Big Five als de 16 Jung Types. Mocht een kandidaat de test 'sturend' hebben ingevuld dan kun je precies zien in het rapport bij welke competentie(s) de kandidaat getwijfeld heeft. Je weet zo precies waar een kandidaat zich nog wil ontwikkelen. Ideaal voor coaches dus.

  • Te bestellen als losse test (per kandidaat) of via een eigen account op het Bridge assessment platform.
  • Fraai en uitgbreid  persoonlijkheidsrapport;
  • Geschikt voor advies en selectie;
  • Te gebruiken als maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
  • Meet of uw kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
  • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Wat wil de kandidaat ontwikkelen? Kom erachter met Normatief-Ipsatief split technology®

Een moderne (adaptieve) persoonlijkheidstest zoals The Bridge Personality maakt gebruik van zowel normatieve als ipsatieve stellingen. Normatief betekent dat de kandidaat een stelling scoort op een schaal van één tot en met negen (1= zeer sterk mee oneens, 9=zeer sterk mee eens). Ipsatief betekent in dit geval dat kandidaten vragen moeten rangschikken (1=minst op mij van toepassing, 6=meest op mij van toepassing).

Door het combineren van normatieve en ipsatieve stellingen is het mogelijk om sociaal wenselijk antwoordgedrag en instemmend antwoorden tot op het niveau van de persoonlijkheidsdimensie inzichtelijk te maken. Met behulp van Normatief-Ipsatief split technology® maakt The Bridge Personality vervolgens sturend antwoordgedrag inzichtelijk. Normatief-Ipsatief splits® zijn indicatoren in het Bridge Personality Short Rapport die de mate van sturend antwoordgedrag op het niveau van een competentie kunnen aangeven. Zo kun je precies zien waar een kandidaat getwijfeld heeft. Deze twijfel geeft vaak waardevolle informatie over de competenties die kandidaat graag wil ontwikkelen. Een onmisbare tool tijdens de coaching en ontwikkeling van kandidaten.

De 16 Jung Types

Voorbeeldrapport

Het Bridge Personality Extended Rapport geeft scores op 34 competenties, bepaalt het Jung Type van de kandidaat en geeft scores op 8 algemene competenties. Zo heb je een compleet overzicht van de persoonlijkheid van je kandidaat.

In 4 stappen: je kandidaat vandaag getest

Kies eenvoudig de juiste test of online assessment uit ons praktische overzicht. Bestel je test of online assessment via de handige bestelpagina. Voor een online assessment gelden geen wachttijden. Je kandidaat wordt direct getest. Na het invullen door de kandidaat is het rapport direct beschikbaar. Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup consultant telefonisch door de rapporten gaan.

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder