020 - 262 1630

The Bridge Career: MBO beroepskeuzetest

The Bridge Career MBO: de meest uitgebreide mbo-beroepskeuzetest van Nederland. Toch duurt de test maar 30 minuten, dit komt door de algoritmes (AI) die in de test zijn verwerkt. Voor bedrijven, organisaties en particulieren. Te bestellen van 08.00 tot 21.00 uur, ook in het weekend. Het rapport is direct beschikbaar. Nu tijdelijke actieprijs: € 89,-! (Normaal: € 119,-)

Waarom

De Bridge Career is een professionele beroepskeuzetest. Met deze test kun je de mbo-studie uitkiezen die het beste bij jou past. The Bridge Career MBO bestaat uit 312 vragen en is daarmee de meest uitgebreide mbo-beroepskeuzetest van Nederland. Toch ben je maar 30 minuten met deze test bezig, dit komt door de algoritmes (AI) die in de test zijn verwerkt.

 • Nu: tijdelijke actieprijs: € 89,- (inclusief btw: € 107,69);
 • The Bridge Career kan zowel door bedrijven als door particulieren afgenomen worden;
 • Nieuwste technologie: krijg beter advies door toepassing van algoritmes (AI);
 • Kies uit 232 mbo-beroepen;
 • Direct aan de slag: je bestelling wordt binnen 30 minuten verwerkt.

Kenmerken

Het doel van The Bridge Career is om je te laten nadenken over jezelf, je schoolkeuze, beroepskeuze en je loopbaan. Via deze test kun je er achter komen welk beroep (en dus welke opleiding) het beste bij je past. Het geeft inzicht in wie je bent, maar ook in je interesses, je competenties en je eigenschappen. Je wordt in de test aangemoedigd om  actief te zoeken naar passende beroepen en functies.

 • Geeft aan welke mbo-opleidingen het beste bij je passen (van hoog naar laag);
 • Ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht;
 • Het rapport is direct na het invullen beschikbaar;
 • Je krijgt inzicht in je carrièrevoorkeuren en loopbaanankers;
 • The Bridge Career maakt gebruik van de normative-ipsative split-technologie ®. Deze techniek zorgt ervoor dat de test niet te manipuleren is. Zo krijg je waarheidsgetrouwe informatie over je carrièrevoorkeuren.

Waarom The Bridge Career MBO?

Een professionele mbo-beroepskeuzetest, zoals The Bridge Career, helpt studenten bij het zoeken naar de juiste mbo-studie. Als je weet welk beroep bij je interesse en voorkeur past, ben je beter in staat om de juiste mbo-studie te kiezen. Bij mbo-studiekeuze gaat het er uiteindelijk om dat je na je studie een baan vindt die bij je past. Je kunt deze test los (per kandidaat) bestellen of via een eigen account op het Bridge Assessment Platform.

Voorbeeldrapport: The Bridge Career MBO

Het Bridge Career MBO-rapport geeft jouw voorkeuren op 232 mbo-beroepen en mbo-opleidingen weer. Jouw opleidingen en beroepen worden van hoog naar laag weergeven, je weet zo precies welk beroep voor jou bovenaan staat. In het rapport staan ook je scores op 8 loopbaanankers. Loopbaanankers zijn zaken die jij belangrijk vindt in je werk en opleiding. Ben je nieuwsgierig naar jouw rapport? Vul dan The Bridge Career in.

Tests en online assessments aanvragen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen.
 • Vandaag nog getest: wij zetten de test of online assessment altijd binnen 1 uur klaar.
 • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij je vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.
 • Ben je benieuwd naar de prijzen? Kijk dan even op de prijzenpagina.

Tests

Aantal

Assessments

Aantal

Trainingen

Aantal

Boeken

Aantal

Jouw gegevens

Na ontvangst van je aanvraag nemen wij op korte termijn contact met je op.

In 4 stappen: je kandidaat vandaag getest

Kies eenvoudig de juiste test of online assessment uit ons praktische overzicht. Bestel je test of online assessment via de handige bestelpagina. Voor een online assessment gelden geen wachttijden. Je kandidaat wordt direct getest. Na het invullen door de kandidaat is het rapport direct beschikbaar. Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup consultant telefonisch door de rapporten gaan.

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen