020 - 262 1630

Ons team

TestGroup is in 2007 opgericht door dr. Thomas Sitser. Thomas is een bekende in ‘testland’, hij heeft eerder OPP in Nederland opgezet (als Country Manager Benelux) en was directeur van Hudson.

Naast zijn werkzaamheden als Managing Director bij TestGroup is Thomas betrokken bij de ontwikkeling en validatie van de TestGroup-producten. Thomas is als psycholoog en onderzoeker in 2014 gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit. Hij is gepromoveerd in het gebruik van persoonlijkheidstesten en capaciteitentesten tijdens selectieprocedures. Thomas is de auteur van The Bridge Personality, één van de meest gebruikte persoonlijkheidstesten in Nederland en België. The Bridge Personality is inmiddels vertaald in 14 talen.

Alle testen van TestGroup zijn ontwikkeld in samenwerking met universiteiten in Nederland. Over veel van de testen is ook internationaal gepubliceerd.

Het hoofdkantoor van TestGroup is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Vanuit dit kantoor werkt ons enthousiaste team van 7 medewerkers aan het ontwikkelen en inzetten van de nieuwste psychologische testen binnen organisaties over de hele wereld.

Vanuit ons kantoor aan de Herengracht wordt ook ons wereldwijde distributienetwerk aangestuurd. Op dit moment worden onze testen (in lokale talen) gebruikt in o.a. Nederland, Duitsland, België, Brazilië, Polen, Tsjechië, Engeland, Kenia, Zuid-Afrika, Rusland en India.

Voorspellen van verkoopsucces met persoonlijkheidstesten

TestGroup is ook gespecialiseerd in het voorspellen van verkoopsucces door middel van persoonlijkheidstesten. Ook adviseren we vele organisaties in binnen- en buitenland over het optimaliseren van de prestaties van verkoopteams. TestGroup publiceert samen met verschillende universiteiten wetenschappelijke artikelen over het selecteren van de beste verkopers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep