020 - 262 1630

The Bridge AI: online interview tool

Maak kennis met The Bridge AI: de toekomst van online interviews. Deze AI-gedreven test nodigt kandidaten uit om slechts drie open vragen te beantwoorden. Op basis van deze antwoorden genereert het systeem een uitgebreid kandidaatrapport met scores op de Big Five persoonlijkheidskenmerken en zes cruciale competenties. Je kunt The Bridge AI per kandidaat bestellen (losse afname) of inzetten in eigen beheer via een account op het Bridge Assessment Platform.

Sneller kandidaten selecteren

Voor recruiters en hr-medewerkers zijn sollicitatiegesprekken een tijdrovende klus. Een recruiter die 5 tot 6 uur per dag interviews doet is geen uitzondering. Na het interview moeten aantekeningen worden verwerkt en wordt vaak nog een test ingezet om de persoonlijkheid van de kandidaat te meten. Kortom: dagen werk, dat een online interview tool (The Bridge AI) in seconden kan doen, met zoveel kandidaten als je wilt, over de hele wereld.

Kunstmatige intelligentie: de computer neemt het interview af

 • The Bridge AI is een online interview tool dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. In het interview worden kandidaten uitgenodigd om 3 open vragen te beantwoorden.
 • De kunstmatige intelligentie gebruikt de antwoorden op deze vragen om een kandidaatrapport te maken dat scores weergeeft op de Big Five persoonlijkheidskenmerken, zes competenties (Six Drives) en uiteraard de antwoorden op de interviewvragen.
 • The Bridge AI geeft je voldoende informatie om een eerste selectie van geschikte kandidaten te maken.

Waarom een online interview tool

 • Bespaar tijd: gebruik het digitale interview tijdens het begin van een recruitmentproces;
 • Geen wachttijd voor het gesprek; neem het digitale interview vandaag nog bij je kandidaat af;
 • Het rapport van de online interview tool is direct beschikbaar;
 • De online interview tool heeft geen vooroordelen, daardoor is er meer ruimte voor diversiteit en inclusiviteit;
 • Gebaseerd op AI (kunstmatige intelligentie), wetenschappelijk onderbouwd.

De techniek van The Bridge AI

The Bridge AI is een online interview tool dat gebruik maakt van NLP.  Natural Language Processing (NLP) is een proces dat een computer de mogelijkheid geeft om menselijke taal in gesproken of geschreven vorm te begrijpen. Bij recruitment en selectie kan The Bridge AI worden gebruikt om het recruitmentproces efficiënter te maken, tijd te besparen, zonder vooroordelen te selecteren, de ervaring van kandidaten te verbeteren en nog veel meer.

Voorbeeldrapport van The Bridge AI

In het Bridge AI rapport staan de antwoorden op de 3 interviewvragen, scores op de Big Five (persoonlijkheid) en scores op de Six Drives (competenties). The Bridge AI maakt gebruik van een normgroep, dit betekent dat de scores van de deelnemer worden vergeleken met die van 500 andere personen die de test eerder hebben ingevuld. Dankzij deze wetenschappelijke techniek zijn de scores in het rapport betrouwbaar en valide.

Voorbeeldpagina uit het Bridge AI rapport

Het online interview rapport: De Big Five

De Big Five theorie is onder psychologen algemeen geaccepteerd als het belangrijkste persoonlijkheidsmodel. Uit jarenlang en wereldwijd psychologisch onderzoek blijkt dat je iemands persoonlijkheid door middel van vijf dimensies (de Big Five) kunt beschrijven. De Big Five kenmerken zijn Openheid, Ordelijkheid, Extraversie, Meegaandheid en Emotionele stabiliteit. De scores op deze vijf eigenschappen geven een goed beeld van de kandidaat als persoon. Tezamen genereren de vijf scores een uniek persoonlijkheidsprofiel.

Het online interview rapport: De Six Drives

De scores op de Six Drives (Analytisch, Samenwerken, Prestatiegericht, Gericht op status, Beloninggedreven en Risicogericht) maken het mogelijk om te begrijpen wat iemands gedrag drijft. Zo wordt duidelijk of de kandidaat wordt gemotiveerd door de behoefte aan prestatie en zelfverwezenlijking, dominantie, beloning, het vermijden van risico of door juist risicozoekend gedrag te vertonen.

The Bridge AI (online interview) bestellen

 • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Je kunt The Bridge AI voor je kandidaat of medewerker bestellen op de bestelpagina voor online assessments;
 • Wij zetten The Bridge AI binnen 30 minuten online klaar;
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar;
 • Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan;
 • Grote afname? Kies dan voor afnemen in eigen beheer;
 • Geen verplichte training nodig.

Hoe werkt het online interview met The Bridge AI?

The Bridge AI kan worden gebruikt als een digitale interviewtool tijdens de vroege stadia van een recruitmentproces. Hoewel het een normaal face-to-face-gesprek niet helemaal kan vervangen, geeft The Bridge AI je voldoende informatie over de kandidaten om een eerste (pre)selectie van geschikte kandidaten te maken. Je kandidaat vult de 3 open antwoorden van The Bridge AI in een online applicatie in, thuis of op kantoor. Het rapport met de 3 interviewantwoorden, de Big Five scores en de scores op de Six Drives is direct beschikbaar.

Hoe combineer je The Bridge AI met andere assessment instrumenten?

Hoewel de Bridge AI globale scores biedt op de Big Five, kan het een persoonlijkheidstest zoals The Bridge Personality niet vervangen. Deze test berekent scores op 34 Big Five-competenties die meer gedetailleerdere persoonlijkheidskenmerken van je kandidaat geven. Daarom kan The Bridge AI worden gebruikt om een globaal overzicht te krijgen van de persoonlijkheid van jouw kandidaten in de vroege stadia (vóór het daadwerkelijke interview) van het recruitmentproces. Een persoonlijkheidstest kan dan gebruikt worden voor de kandidaten die je hebt geselecteerd met de Bridge AI. Dit bespaart je tijd (minder interviews) en geld (minder persoonlijkheidstesten).

Voorbeeldrapport: The Bridge AI

Het rapport van The Bridge AI geeft, naast de antwoorden op de 3 interviewvragen, scores op de Big Five persoonlijkheidskenmerken (Openheid, Ordelijkheid, Extraversie, Meegaandheid en Emotionele stabiliteit) en de Six Drives (Analytisch, Samenwerken, Prestatiegericht, Gericht op status, Beloning gedreven en Risicogericht).

Video: online interview tool

The Bridge AI is een online interview tool dat gebruik maakt van Natural Language Processing, NLP. Door de kunstmatige intelligentie van NLP kan The Bridge AI software geschreven tekst begrijpen en analyseren. In The Bridge AI geeft een deelnemer geschreven antwoorden op 3 interviewvragen. The Bridge AI verwerkt de antwoorden tot een mooi en professioneel rapport. In het rapport staan scores op de Big Five persoonlijkheidskenmerken en zes competenties (Six Drives).

Veelgestelde vragen over het gebruik van The Bridge AI online interview tool

 • Heeft de kandidaat een camera nodig voor het interview?

 • Nee, de kandidaat tikt de antwoorden in via de online software. De camera kan gewoon uit blijven. De antwoorden van de kandidaten worden door de kunstmatige intelligentie software (Natural Language Processing) geanalyseerd en verwerkt tot een interviewrapport met daarin scores op de Big Five (persoonlijkheid), de Six Drives (motivatie) en uiteraard de antwoorden op de 3 interviewvragen. 

 • Kan ik bij meerdere kandidaten tegelijk een online interview afnemen?

 • Jazeker! Je kunt met de Bridge AI wel 100 kandidaten tegelijk interviewen. De computer (AI software) doet al het werk. Je hoeft alleen de kandidaten aan te maken in het systeem, de kandidaat kan direct starten met het interview. Direct na afloop is het interviewrapport beschikbaar. 

 • Wat kost deze interview software?

 • De kosten zijn afhankelijk van de manier waarop je de online interview tool inkoopt. Je kunt de tool los (per kandidaat) bestellen, de prijs ligt dan rond de 50 euro per kandidaat. De interview tool is een stuk goedkoper als je een abonnement neemt op het Bridge Assessment Platform. Dat kan via afname van credits (vanaf 15 euro per afname) of met een abonnement voor onbeperkt gebruik (vanaf 2 euro per interview). Je vindt hier een overzicht van de prijzen.

 • Kan deze tool een echt (face-to-face) interview vervangen?

 • Voor een groot gedeelte kan The Bridge AI het standaard interview vervangen. Zeker als je veel kandidaten hebt zal deze tool je heel veel tijd besparen. Je kunt je zo focussen op de kandidaten die na de selectie door het online interview overblijven. Daar kun je dan nog een face-to-face-interview mee doen.

 • Hoe werkt de kunstmatige intelligentie techniek van deze tool?

 • De interview tool maakt gebruik van Natural Language Processing (NLP), waardoor de AI software (kunstmatige intelligentie) menselijke taal kan begrijpen. Zo verwerkt The Bridge AI antwoorden van kandidaten op een snelle manier en kun jij meerdere kandidaten tegelijk testen. Alle informatie die jij van de kandidaat nodig hebt wordt door de software automatisch in een praktisch rapport gezet.

 • Hoe snel kan ik starten met deze interview software?

 • Je kunt direct aan de slag. Of je nu voor een losse kandidaat een online interview wilt afnemen of direct een abonnement op de software neemt, je kunt binnen 30 minuten aan de slag. Je kunt de tool hier bestellen. Wil je eerst advies? Bel ons dan op 020-2621630, onze TestGroup-consultants staan je graag te woord.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Wij zetten de test of online assessment binnen 30 minuten klaar.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

Online HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€135
€119
€119
€165
€135
€119
€119
€595
€55

Online assessments of eigen account

Aantal
€340
€310

Online werkgeluk tests

Aantal
€89
€89

In-company trainingen

€2495
€2495
€2495
€1895
€995

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

Beoordeling van The Bridge Personality door GP Groot