020 - 262 1630

Studiekeuzetest Universiteit van Amsterdam - UvA

The Bridge Career is de meest gebruikte studiekeuzetest voor aanstaande wo-/master-studenten aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Deze test berekent je studievoorkeur voor 134 wo-/master-opleidingen. Zo weet je exact welke studie het beste bij je past. Je kunt meteen beginnen: je aanvraag wordt binnen 30 minuten in behandeling genomen. Na afloop van de test is je testrapport direct beschikbaar.

Kies je studie aan de UvA

The Bridge Career is een uitgebreide en professionele studiekeuzetest, speciaal ontworpen voor toekomstige wo-/master-studenten aan de Universiteit van Amsterdam. Dankzij een uitgebreide reeks van 318 wetenschappelijk onderbouwde vragen, biedt de test een diepgaand onderzoek naar je studievoorkeuren. Deze professionele aanpak biedt meer waarde dan een standaard gratis studiekeuzetest.

Het eindresultaat is een gedetailleerd studiekeuzerapport waarin je een grondig overzicht krijgt van de wo-/master-opleidingen en beroepen die het beste bij je studievoorkeuren passen. Je bent ongeveer 35 minuten met deze studiekeuzetest bezig.

Zorg voor een passende studiekeuze met de betrouwbare studiekeuzetest van TestGroup.

Bestellen: studiekeuzetest Universiteit van Amsterdam (Uva)

 • Je kunt hier de studiekeuzetest voor de UvA bestellen;
 • Selecteer 'Studiekeuzetest HBO/WO' op de bestelpagina;
 • Je bestelling wordt binnen 30 minuten verwerkt;
 • Na je bestelling ontvang je de link voor het online invullen van de studiekeuzetest;
 • Na afloop wordt het studiekeuzerapport per e-mail aan je verzonden.

Voorbeeldrapport: studiekeuzetest UvA

Bekijk hier een voorbeeld van een studiekeuzerapport voor de Universiteit van Amsterdam. Dit rapport laat zien hoe jij scoort op 200 verschillende wo-/master-beroepen. Daarnaast sorteert het je voorkeuren voor wo-/master-studies van meest naar minst aantrekkelijk. Het bijzondere aan deze studiekeuzetest is dat het genormeerd is: jouw resultaten worden vergeleken met de resultaten van 500 andere wo-/master-studenten. Met deze wetenschappelijk gevalideerde techniek kan nauwkeurig bepaald worden welke studie het beste aansluit op jouw voorkeuren.

Voorbeeldpagina uit het rapport

Voordelen van deze studiekeuzetest voor de Universiteit van Amsterdam:

 • Je krijgt meteen een duidelijk beeld van je voorkeuren voor 134 wo-/master-studies.
 • Begin meteen: je bestelling wordt binnen een half uur verwerkt. Je hebt direct toegang tot je rapport na het invullen.
 • Deze test is gebaseerd op twee belangrijke loopbaanmodellen: de RIASEC-codes van Holland en de loopbaanankers van Schein.
 • The Bridge Career maakt gebruik van een unieke technologie, de normatief-ipsatief split-technologie®, die ervoor zorgt dat de test niet te beïnvloeden is. Dit garandeert betrouwbare informatie over je carrièrefavorieten.

Wetenschappelijk ontwikkelde studiekeuzetest

De studiekeuzetest voor de Universiteit van Amsterdam (UvA) is het resultaat van de inspanningen van het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van TestGroup, in nauwe samenwerking met zowel binnenlandse als buitenlandse universiteiten. TestGroup is een expert in het voorspellen van werkgedrag, door gebruik te maken van persoonlijkheidsvragenlijsten, loopbaantesten en intelligentietesten. We geven wereldwijd advies aan organisaties over de implementatie van online assessments. Bovendien publiceren we, in samenwerking met universiteiten, wetenschappelijke artikelen over online assessments. Je kunt hier een wetenschappelijk onderzoek van TestGroup bekijken. 

Bestellen: studiekeuzetest voor de UvA

De studiekeuzetest voor de Universiteit van Amsterdam (UvA) kun je bestellen via de bestelpagina. Hier selecteer je studiekeuzetest hbo/wo en geef je je persoonlijke gegevens op. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je binnen 30 minuten toegang tot de test. Na afronding van de test ontvang je direct een rapport met de resultaten.

Over de Universiteit van Amsterdam (UvA)

De Universiteit van Amsterdam, ook wel bekend als UvA, is de grootste universiteit van Nederland en een van de twee universiteiten in Amsterdam, de andere is de Vrije Universiteit (VU). De UvA is gehuisvest in zo'n 64 gebouwen verspreid over de stad, met veel locaties in het centrum. Er zijn plannen om het aantal locaties terug te brengen en verwante wetenschappelijke disciplines samen te clusteren.

De UvA is een intellectueel knooppunt met 34.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi, verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. De universiteit heeft oorsprong in het Athenaeum Illustre (1632) en behoort tot de grote algemene universiteiten in Europa met ruim 30.000 studenten, 5.000 medewerkers en een budget van bijna 500 miljoen euro.

De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvindt in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. De universiteit biedt een breed academisch opleidingsaanbod en jaarlijks verschijnen ongeveer 7.500 wetenschappelijke publicaties van UvA-medewerkers. Fundamenteel wetenschappelijk onderzoek behoort op veel gebieden tot de internationale top.

Studiekeuzerapport voor de Universiteit van Amsterdam

In het studiekeuzerapport voor de UvA wordt een overzicht gegeven van jouw voorkeuren voor meer dan 200 wo-beroepen en 134 wo-studies. Je toekomstige studies en beroepen worden gerangschikt van meest naar minst voorkeur, zodat je duidelijk kunt zien welke bovenaan je lijstje staan. Daarnaast krijg je ook inzicht in jouw scores op 8 verschillende loopbaanankers. Dit zijn aspecten die jij waardeert en belangrijk vindt in je werk en studie. Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke resultaten? Maak dan nu The Bridge Career test!

Video: Studiekeuzetest Universiteit van Amsterdam - UvA

Met The Bridge Career kies je met vertrouwen de studie die echt bij je past. Dit is de meest uitgebreide studiekeuzetest in Nederland, ontworpen om je voorkeuren voor alle huidige hbo- en wo-opleidingen te onderzoeken. De informatie wordt continu bijgewerkt, zodat je altijd een relevante en actuele keuze kunt maken voor je toekomstige studie.

Veelgestelde vragen over de Studiekeuzetest Universiteit van Amsterdam - UvA

 • Voor wie is deze studiekeuzetest opgesteld?

 • De Studiekeuzetest Universiteit van Amsterdam - UvA is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van een bachelor- of masteropleiding aan de Universiteit van Amsterdam. De test helpt bij het maken van een studiekeuze en geeft inzicht in jouw vaardigheden en voorkeuren, waardoor het kiezen van een geschikte studie eenvoudiger wordt.

 • Op welke studierichtingen wordt er getest met de Studiekeuzetest Universiteit van Amsterdam - UvA?

 • De Universiteit van Amsterdam - UvA biedt een breed scala aan bachelor- en masterstudies aan. De Studiekeuzetest Universiteit van Amsterdam - UvA neemt al deze opties mee in de test. Zo worden jouw voorkeuren direct gematcht met het studieaanbod van deze specifieke universiteit.

 • Wat is de meerwaarde van een test bij het maken van een studiekeuze?

 • Het kiezen van een studie die bij jouw interesses en carrièrewensen past is niet voor iedereen even eenvoudig. De Studiekeuzetest Universiteit van Amsterdam - UvA kan je unieke inzichten geven in jouw vaardigheden, interesses en mogelijkheden en zo het kiezen van een studie vergemakkelijken. Met slechts één test weet je direct heel veel meer.

 • Voor wie is de studietest UvA geschikt?

 • De Studiekeuzetest Universiteit van Amsterdam - UvA is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het volgen van een bachelor- of masteropleiding aan de UvA.

 • Geeft de Studiekeuzetest Universiteit van Amsterdam - UvA ook inzicht in carrièremogelijkheden?

 • Met de Studiekeuzetest Universiteit van Amsterdam - UvA krijg je inzicht in jouw scores op de diverse studieopties voor bachelors en masters aan deze universiteit om de studiekeuze te vergemakkelijken. Maar je krijgt ook inzicht in jouw scores voor 200 verschillende beroepen. Zo kun jij je met de resultaten ook oriënteren op mogelijke loopbanen.

 • Hoe kan ik de studiekeuzetest voor de Universiteit van Amsterdam aanschaffen?

 • De studiekeuzetest van de Universiteit van Amsterdam - UvA kan eenvoudig worden besteld via de bestelpagina. Kies de gewenste test en vul je persoonlijke gegevens in. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je binnen 30 minuten toegang tot je studiekeuzetest.

 • Hoe lang duurt het om de studiekeuzetest in te vullen?

 • Na het bestellen, staat de studiekeuzetest binnen 30 minuten klaar voor gebruik. Het invullen van de test duurt gemiddeld 35 minuten, maar dit kan variëren afhankelijk van de persoon en de benodigde tijd om na te denken. Na voltooiing van de test zijn de resultaten direct beschikbaar.

 • Hoe ontvang ik het studiekeuzerapport?

 • Het eindrapport van de studiekeuzetest van de Universiteit van Amsterdam - UvA ontvang je direct na afloop van de test. Dit is een uitgebreid rapport dat inzicht biedt in studies die bij je passen en je loopbaanopties.

 • Wat staat er in het rapport van de studiekeuzetest UvA beschreven?

 • In het uitgebreide rapport dat je ontvangt na het afronden van de studiekeuzetest, wordt duidelijk gemaakt welke studies en carrière mogelijkheden bij je passen en welke opties minder geschikt zijn. Je krijgt inzicht in je carrière voorkeuren, loopbaanankers en studievoorkeuren aan de hand van de RIASEC-codes van Holland en de loopbaanankers van Schein.

 • Kan de studiekeuzetest zelfstandig worden gemaakt?

 • Je hoeft geen begeleiding te hebben of een studieloopbaanbegeleider in te schakelen om de studiekeuzetest van de Universiteit van Amsterdam - UvA te maken. Deze test kun je ook als particulier bestellen en zelfstandig maken.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Wij zetten de test of online assessment binnen 30 minuten klaar.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

Online HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€135
€119
€119
€165
€135
€119
€119
€595
€55

Online assessments of eigen account

Aantal
€340
€310

Online werkgeluk tests

Aantal
€89
€89

In-company trainingen

€2495
€2495
€2495
€1895
€995

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Dankzij de Bridge Ability Suite kunnen wij meer mensen toelaten tot de opleiding.”

Kim Heerkens, Adviseur Capacity Building

DTV Consultants