020 - 262 1630

In-company training - 1 dag: 16 Jung Types & 4-kleuren

De 16 Jung Types en het 4-kleurenmodel (blauw, groen, rood, geel) vormen een zeer populaire manier om personeel te ontwikkelen. Veel organisaties gebruiken dit model tijdens training, ontwikkeling of coaching van hun medewerkers. In deze training van 1 dag leer je de 16 Jung persoonlijkheidstypen en het 4-kleurenmodel van The Bridge Personality te gebruiken voor coaching, training en loopbaanbegeleiding.

Inhoud:  training 16 Jung Types & 4-kleuren

In deze 1-daagse Bridge kwalificatietraining: 16 Jung Types & 4-kleuren leer je alles wat je moet weten over het toepassen van de 16 Jung Types en het 4-kleurenmodel van The Bridge Personality. Ook het teamrapport komt aan bod. De training kan op locatie of online worden georganiseerd. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Inbegrepen: trainingsmaterialen en The Bridge Personality voor alle deelnemers.

Het programma van 1 dag

 • Theorie - we duiken in de Jung theorie en leren je alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen met de 16 Jung Types en de 4-  kleuren.
 • Hoe geef je een 4-kleuren of 16 Jung Type workshop - we doorlopen stap voor stap een voorbeeldprogramma en leren je om een inspirerende workshop te faciliteren.
 • In de praktijk - je leert hoe je de 16 Jung Types en het 4-kleurenmodel in kunt zetten voor dagelijkse én klantgerichte toepassingen.

Onderwerpen in de training: 16 Jung Types en het 4-kleurenmodel 

Als The Bridge Personality gebruiker kun je de 16 Jung Types en het 4-kleurenmodel van The Bridge Personality gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden als trainer, coach, consultant of hr-professional. Tijdens deze in-company training van 1 dag leer je alles wat je moet weten over de 16 Jung Types en het 4-kleurenmodel in The Bridge Personality en hoe je het gebruikt voor jouw organisatie of eigen klanten.

 • Het toepassen van de 16 Jung persoonlijkheidstypen en het 4-kleurenmodel in training en coaching;
 • Ontwikkelen & geven van een training met The Bridge Personality;
 • Coachen met The Bridge Personality;
 • Loopbaanbegeleiding met The Bridge Personality;
 • Het terugkoppelen van The Bridge Personality rapporten aan je kandidaten, klanten of collega's;
 • Ethisch en correct gebruik.

Voor wie is deze training geschikt?

De Bridge-kwalificatietraining: 16 Jung Types & 4-kleuren is geschikt voor hr-managers, coaches, loopbaanadviseurs, trainers of consultants. De training wordt in-company georganiseerd. Dit kan online of op een locatie naar keuze. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen. De materialen, sheets van de training, The Bridge Personality (16 Jung Types + 4-kleurenrapport) en een Bridge Personality teamrapport voor de groep zijn voor alle deelnemers inbegrepen.

Voorbereiding op de 16 Jung Types & 4-kleuren training

Voor aanvang van de training krijgt je een uitnodiging om online The Bridge Personality in te vullen. Elke deelnemer krijgt tijdens de training de volgende materialen: The Bridge Personality: het boekje voor kandidaten, het Bridge Personality 16 Jung Types + 4-kleurenrapport en het Bridge Personality teamrapport. Het is niet noodzakelijk om deze boeken voor deelname aan de training door te nemen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments afnemen. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Wij zetten de test of online assessment binnen 30 minuten klaar.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

Online HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€125
€109
€109
€155
€125
€109
€109
€595
€55

Online assessments of eigen account

Aantal
€320
€290

Online werkgeluk tests

Aantal
€89
€89

In-company trainingen

€2250
€2250
€2250
€1750
€1795

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

GP Groot