020 - 262 1630

Beroep of opleiding kiezen? Maak de juiste keuze met The Bridge Career

maandag 26 februari 2024

The Bridge Career is de eerste volledig interactieve test voor loopbaankeuze. Dit zorgt voor een objectief beeld van je loopbaanvoorkeuren. Gebruik The Bridge Career voor loopbaankeuze, beroepskeuze of studiekeuze. The Bridge Career is ook als beroepskeuzetest voor mbo beschikbaar.

Over de testen en online assessments van TestGroup

TestGroup levert persoonlijkheidstesten, capaciteitentesten en online assessments aan bedrijven en organisaties over de hele wereld. Ons specialisme is het toepassen van de nieuwste online technologieën en wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van assessments. Bij TestGroup vind je professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen binnen organisaties. Onze uitgebreide Bridge-testen vormen de basis van onze diensten. De testen worden gebruikt in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Portugal, Brazilië, Polen, Tsjechië, Litouwen, Engeland, Kenia, Zuid-Afrika en India. TestGroup speelt een leidende rol in het veld van psychometrische testen met de Bridge Personality en de interactieve online capaciteitentest The Bridge Ability Suite. En dan is er nog The Bridge Career loopbaantest. Deze test is verkrijgbaar in verschillende versies, gericht op MBO, HBO en WO. Hij is ook beschikbaar als studiekeuzetest en zelfs als profielkeuzetest. Hieronder gaan we in op elke versie, zodat jij precies weet welke voor jou het meest geschikt is.

Over The Bridge Career hbo/wo en beroepskeuzetest mbo

De Bridge Career loopbaantest is de populairste test voor loopbaankeuze, beroepskeuze en opleidingskeuze voor mbo-, hbo- en wo-niveau. Deze professionele beroepskeuzetest biedt antwoord op al je loopbaanvragen, vragen over nieuwe banen en vragen over nieuwe opleidingen. Het is beschikbaar voor bedrijven, organisaties en particulieren. Het rapport is direct na het invullen beschikbaar. Dit loopbaanrapport biedt een overzicht van de mbo-, hbo- of wo-opleidingen die het beste bij je passen. De test duurt slechts 35 minuten en is samen met de Universiteit Utrecht ontwikkeld. Als je inzicht wilt krijgen in je loopbaanmogelijkheden, dan kan de loopbaantest je hierbij uitstekend helpen. Je ontdekt niet alleen welke beroepen of opleidingen bij je passen, maar ook of je huidige baan wel bij je interesses past en of je eventueel klaar bent voor een carrièrewissel of dat bijvoorbeeld omscholen een goede optie is.

Beroepskeuzetest: The Bridge Career

Welke studie moet ik kiezen? Welke baan past bij mij? Wat wordt de volgende stap in mijn loopbaan? The Bridge Career geeft antwoord op deze vragen!

The Bridge Career is de eerste test ter wereld die de twee meest gebruikte loopbaanmodellen combineert: de RIASEC codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. Via deze test krijg je optimaal inzicht in je carrière voorkeuren en loopbaanankers.

The Bridge Career maakt gebruik van de innovatieve normative-ipsative split technologie ®, die met veel succes wordt toegepast in de Big Five persoonlijkheidstest van TestGroup: The Bridge Personality. Deze techniek zorgt ervoor dat de test niet te manipuleren is, waardoor je waarheidsgetrouwe informatie krijgt over je carrière voorkeuren.

Voorbeeldrapport van The Bridge Career

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career.

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career (havo/vwo versie).

Daarom The Bridge Career:

  • Niet te sturen door kandidaten: dus een eerlijk beeld van loopbaanvoorkeuren;
  • Te bestellen als losse test of via het afnemen van online assessments in eigen beheer;
  • Geschikt voor onderzoek naar schoolkeuze, studiekeuze of beroepskeuze;
  • Beschikbaar in meerdere talen;
  • Uitgebreid loopbaanrapport;
  • Eenvoudig toe passen binnen outplacementtrajecten;
  • Zeer uitgebreide loopbaantest;
  • Geschikt voor onderzoek naar pakketkeuze HAVO/VWO;
  • Beschikbaar op MBO/HBO en HBO/WO niveau.

Vraag hier meer informatie aan over The Bridge Career:

Wil je meer weten over het gebruik van deze test? Je kunt hier contact met ons opnemen.

The Bridge Career bestellen

Je kunt The Bridge Career bestellen op de bestelpagina voor online assessments.

Video: The Bridge Career 

Met The Bridge Career vind jij de antwoorden op je vragen over beroepskeuze. The Bridge Career is de meest uitgebreide professionele test voor loopbaankeuze van Nederland en daarbuiten. The Bridge Career onderzoekt je voorkeuren voor alle mbo-, hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Dit wordt continu up-to-date gehouden zodat je een beroep kunt kiezen dat van deze tijd is.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality vormt een mooi eerste hulpmiddel om het gesprek met elkaar aan te gaan.”

Jessica Kuijper, beleidsmedewerker P&O

ROC Horizon College