020 - 262 1630

Online assessments laten afnemen: snel, voordelig en betrouwbaar.

woensdag 05 juni 2024

Wil je graag een online assessment laten afnemen voor je organisatie? Maar heb je geen zin in lange trainingen of dure licentie tarieven? TestGroup heeft voor jou de oplossing.

Je hebt de keuze uit drie verschillende mogelijkheden om testen en online assessments af te laten nemen:

 • 1. Losse afname: je bestelt testen per kandidaat. Dit is voordelig wanneer je minder dan 10 testen per jaar afneemt.
 • 2. Account met credits: je kunt testen afnemen tegen een scherp tarief en betaalt geen hoge kosten vooraf.
 • 3. Account met onbeperkt gebruik: je betaalt de laagste prijs per test en kunt een jaar lang onbeperkt testen afnemen.

Online assessments: per kandidaat te bestellen (losse afname)

Je kunt de online assessments van TestGroup per kandidaat (losse afname) bestellen. Zo kun je op een laagdrempelige manier met de Bridge sssessment instrumenten aan de slag. Je kunt direct kandidaten laten testen. Je vertelt ons welke tests je wilt afnemen via de bestelpagina voor online assessments. TestGroup zorgt voor de rest. Je betaalt zo alleen voor de testen die je bestelt. Na het afnemen van de testen door uw kandidaat neem je, indien gewenst, de rapporten telefonisch door met een consultant van TestGroup.

Hoe werkt het afnemen van online assessments in eigen beheer?

Met een eigen account op het Bridge Assessment platform kun je zelf online assessments en testen afnemen. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en je hebt geen speciale training nodig. Bovendien kun je binnen een dag al aan de slag. Het platform is online beschikbaar en je kunt 24 uur per dag, overal ter wereld kandidaten uitnodigen voor testen, deze afnemen en de rapporten downloaden. Dit alles kan in meer dan 20 talen.

Het account is binnen één dag gereed en je hebt toegang tot alle testen en online assessments van TestGroup. Je hebt geen verplichte training nodig, want je wordt altijd geholpen door TestGroup consultants. Het platform is zeer eenvoudig in gebruik en je kunt je eigen branding en logo toevoegen aan het account.

Welke testen kun je laten afnemen in een online assessment?

 • The Bridge Personality: de uitgebreide Big Five persoonlijkheidstest die ook competenties, de 16 Jung Types en de 4-kleuren meet. Hiervoor zijn verschillende rapporten beschikbaar. Eén van de meest gebruikte instrumenten voor coaching en recruitment.
 • The Bridge Personality Quickscan: de korte persoonlijkheidstest. In twaalf minuten een zeer betrouwbaar persoonlijkheidsrapport van uw kandidaten.
 • The Bridge Ability Suite: een complete en uitgebreide capaciteitentest. Je test de kandidaat op rekenvaardigheden, taalvaardigheden en logisch denken.
 • The Bridge Ability Online: de korte capaciteitentest. In 20 minuten test je de kandidaat op rekenvaardigheid, taalvaardigheid en logisch denken.
 • The Bridge Career: een professionele loopbaantest. Deze test maakt gebruik van twee loopbaanmodellen: de RIASEC codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. Beschikbaar voor mbo-, hbo- en wo-niveau.
 • The Bridge Sales Performance: een online sales assessment. The Bridge Sales Performance zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat voor je op een rij in een overzichtelijk en compact rapport.

Testen en online assessments bestellen

 • Je kunt vandaag nog met de Bridge assessment instrumenten aan de slag;
 • Je kunt het online assessment voor je kandidaat bestellen op de bestelpagina voor online assessments.
 • Wij zetten de testen voor de kandidaat klaar en je ontvangt alle inlog gegevens per e-mail;
 • Je kandidaat vult de testen thuis of op kantoor in;
 • Je ontvangt de rapporten per email;
 • Indien gewenst neemt een TestGroup consultant telefonisch de rapporten met je door.

Meer informatie over de online assessments van TestGroup?

Wil je meer weten over onze online assessments? Neem dan hier contact met ons op.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je liever in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments afnemen. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

Beoordeling van The Bridge Personality door GP Groot