020 - 262 1630

Ervaring van Aeres Agree met The Bridge Personality

“Op basis van de eerste indruk zou ik ‘nee’ hebben gezegd. Maar dankzij de resultaten uit The Bridge Personality persoonlijkheidstest kon ik mijn gevoel uitschakelen en met een open blik kijken naar wat we als organisatie exact nodig hadden. De kandidaat is alsnog aangenomen.” Deze quote van een opdrachtgever van Aeres Agree zegt het al: de test helpt om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen.

Ervaring van Aeres Agree met The Bridge Personality
“Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?’ Omdat The Bridge Personality antwoord geeft op dit soort vragen, kunnen wij bij Aeres Agree sneller de juiste match maken.”
Silvie van Aanholt, senior consultant - Ervaring van Aeres Agree met The Bridge Personality

Aeres Agree is dé arbeidsmarktspecialist in het groene domein. Van Aanholt vertelt: “Dat komt door onze ruim twintig jaar ervaring, maar ook door sterke partnerships met de (agrarische) hogescholen en onze goed gevulde talentenpool met zowel startende als ervaren hbo- en wo-kandidaten. Daardoor kunnen wij snel professionals verbinden aan opdrachtgevers in de sectoren food, agribusiness, groene ruimte & milieu en groen onderwijs.”

Een betrouwbare en serieuze gesprekspartner

“Talent voor groei, dát is waar wij voor staan”, gaat Van Aanholt verder. “Met The Bridge Personality kunnen we die woorden voor kandidaten waarmaken. In de test leren ze zichzelf namelijk beter kennen en ontdekken ze waar hun talenten, ambities en ontwikkelpunten liggen. Ook zorgt de test ervoor dat gemakkelijker de juiste match gemaakt kan worden. Ik kan mijn advies richting opdrachtgevers goed onderbouwen, want op basis van de test weet ik precies welke kandidaat waar sterk in is - en waarin niet. En het komt ook wel eens voor dat ik op basis van de test adviseer om met een bepaalde kandidaat niet in zee te gaan. Die objectiviteit en eerlijkheid maakt dat we voor onze opdrachtgevers een betrouwbare en serieuze gesprekspartner zijn.”

De persoonlijkheid van een kandidaat objectief in kaart gebracht

De waarde van The Bridge Personality zit volgens Van Aanholt vooral in het gesprek dat dankzij de test gevoerd kan worden. “Met de resultaten van de test op zak kun je lastige of gevoelige onderwerpen bespreekbaar maken. De test brengt de persoonlijkheid van een kandidaat namelijk objectief in kaart. Daardoor kunnen wij als consultants het gesprek over bepaalde onderwerpen openen zonder dat het bedreigend of veroordelend overkomt. Bijkomend voordeel is dat de test sociaal wenselijke antwoorden van kandidaten uitsluit en dat het kandidaten die het lastig vinden om zichzelf te ‘verkopen’ juist helpt. Omdat de test zelfs de kleinste details over iemands persoonlijkheid prijsgeeft, komt alles open op tafel te liggen.”

The Bridge Personality, een volledige methode

Aeres Agree gebruikt The Bridge Personality inmiddels al vijf jaar. “Voordat we met TestGroup in zee gingen hebben we ook andere methodes geprobeerd, maar geen enkele was zo volledig als The Bridge Personality. De Big Five-persoonlijkheidstheorie en de persoonlijkheidstypen van Carl Jung worden gecombineerd, en dat is uniek”, zegt Van Aanholt. “Voor zowel de kandidaat - als het gaat om het invullen - als voor ons - als het gaat om het uitzetten van de test en het interpreteren van de resultaten - is het bovendien heel gebruiksvriendelijk. En ook de samenwerking met TestGroup als leverancier is prettig. Onze HR-manager Carlijn wordt goed op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en als een opdrachtgever om een andere test vraagt, zoals een capaciteitentest, denken ze goed mee. TestGroup schakelt altijd snel, en dat is heel belangrijk in ons vakgebied.”

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality persoonlijkheidstest biedt handvatten om echt onderbouwde keuzes te maken.”

Ellen van Hierden

Ervaring van Artra met The Bridge Personality