020 - 262 1630

De 16 Jung persoonlijkheidstypen voor teams

donderdag 17 mei 2018

De 16 Jung Types worden veel gebruikt bij teambuilding. Een Bridge Personality Team workshop helpt teams effectiever samenwerken. Bent je benieuwd wat een Type & Team workshop kan doen voor de effectiviteit van je team?

Ben je voor het functioneren van teams geïnteresseerd in de volgende vragen?

  • Hoe stel ik een optimaal team samen?
  • Hoe kan het team beter samenwerken?
  • Hoe kan ik de communicatie binnen een team verbeteren?
  • Hoe kan het team beter presteren?

Met een Jung Type & Teamworkshop krijg je hier antwoord op. De Jung Types zijn een hulpmiddel om persoonlijkheidsvoorkeuren aan te geven. De 16 Jung types zijn gebaseerd op het werk van de Zwitserse psychiater Carl Gustav Jung (1875-1961). Het Jung Type van een kandidaat wordt bepaald door het invullen van The Bridge Personality, dit is wereldwijd een van de meest gebruikte persoonlijkheidstesten. De 16 Jung Types zijn binnen organisaties de meest populaire methodiek om de voorkeuren van personen en teams te achterhalen.

Jung Types & Teams

De Jung Types worden met name veel gebruikt bij teambuilding. Tijdens een Type & Teamworkshop zorgen de Jung Types voor begrip voor de onderlinge verschillen. Daarnaast worden de aanwezige competenties binnen een team meer zichtbaar. De communicatie binnen het team verbetert. De Jung Type & Teamworkshop helpt teams inzicht te krijgen in hoe zij als team samenwerken, hoe zij problemen oplossen en hoe het team omgaat met communicatie, stress en conflictsituaties.

Het Bridge Personality teamrapport

Tijdens de teamworkshop wordt het Bridge Personality teamrapport voor je team opgemaakt. Het Bridge Personality teamrapport helpt teams effectiever samen te werken. Verbeter probleemoplossing, communicatie en conflictsituaties. Het rapport geeft een compleet overzicht van de kwaliteiten van een team. Het biedt bruikbare informatie voor managers met een duidelijk antwoord op vragen als: Hoe ziet dit team eruit? Hoe werkt dit team het  best samen? Hoe kan het team zich verbeteren?

De Jung Type & Teamworkshop helpt teams effectiever samen te werken. Vooral wat betreft probleemoplossing, communicatie en conflictsituaties.

Benieuwd wat een Jung Type & Teamworkshop kan doen voor de effectiviteit van je team?

Wij organiseren graag een Jung Type & Teamworkshop voor je team. Je kunt hier contact met ons opnemen.

Boeken

Je kunt hier een teamworkshop boeken of een teamrapport voor je team bestellen.

Video: organiseer zelf je Jung Type & Teamworkshop

Aan de slag met het doe-het-zelfpakket

Met het teamworkshop doe-het-zelfpakket kun je nu je eigen Bridge Personality teamworkshop organiseren. Je krijgt van TestGroup een doe-het-zelfpakket met daarin alle benodigde materialen om je teamworkshop uit te voeren. Als je eenmaal de juiste tools in handen hebt, ben je er klaar voor om zelf met je team aan de slag te gaan, op een tijd een plek die jij kiest - geen externe trainer vereist.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality persoonlijkheidstest biedt handvatten om echt onderbouwde keuzes te maken.”

Ellen van Hierden

Artra

Tips & Advies

> Ga naar overzicht
Stagiair(e) gezocht!
Stagiair(e) gezocht!
maandag 30 januari 2023