020 - 262 1630

The Bridge Personality: opleiding en certificering

woensdag 05 juni 2024

Wil je leren hoe je The Bridge Personality persoonlijkheidstest zelf bij je kandidaten of medewerkers kunt afnemen? TestGroup heeft hiervoor 2 verschillende kwalificatietrainingen. Beide worden in-company aangeboden.

Wil je weten wat anderen van The Bridge Personality vinden? Lees hier een beoordeling van The Bridge Personality.

  • De eerste training is de 1-daagse Bridge kwalificatietraining, deze is geschikt voor organisaties die willen leren werken met The Bridge Personality en The Bridge Ability Suite (capaciteitentest). Tijdens deze compacte training leer je in één dag hoe je de Bridge testen in de praktijk kunt toepassen tijdens selectie of ontwikkeling.
  • De tweede training is de 1-daagse Bridge Kwalificatietraining 16 Jung Types + 4-kleuren. Deze training is geschikt voor organisaties die willen leren werken met de 16 Jung Types, het 4-kleurenmodel en het teamrapport van The Bridge Personality.

Bridge Personality kwalificatietraining (1 dag)

Deze in-house training van één dag leert je hoe je online assessments kunt uitvoeren met behulp van The Bridge Personality (persoonlijkheidstest) en The Bridge Ability Suite (capaciteitentest). Deze training kan zowel op locatie als online worden georganiseerd en biedt plaats aan maximaal 12 personen. Inbegrepen zijn trainingsmaterialen en The Bridge Personality voor alle deelnemers.

De Bridge-kwalificatietraining richt zich op het selecteren en ontwikkelen van personeel met behulp van The Bridge Personality en The Bridge Ability Suite. Je kunt deze in-company training boeken op de bestelpagina.

Tijdens de training leer je hoe je zelfstandig online assessments en tests kunt afnemen bij kandidaten. Na afloop ben je gekwalificeerd om de Bridge-testen te gebruiken en kun je deze direct toepassen binnen je organisatie. Je krijgt ook een eigen account op het Bridge Assessment Platform, zodat je meteen de Bridge-instrumenten kunt gebruiken.

De training duurt één dag. Inbegrepen zijn trainingsmaterialen en The Bridge Personality voor alle deelnemers.

De onderwerpen die tijdens de training worden behandeld, bieden een grondig inzicht in de Bridge-testen (The Bridge Personality en The Bridge Ability Suite) en geven je de kennis en vaardigheden om deze toe te passen in je dagelijkse werk. Je leert bijvoorbeeld hoe je online assessments kunt afnemen tijdens recruitment en selectie, hoe je The Bridge Personality terugkoppelt aan kandidaten en hoe je ethisch en correct online assessments gebruikt.

De Bridge-kwalificatietraining is geschikt voor recruiters, werving & selectie consultants, HR-managers, coaches en loopbaanadviseurs.

Bridge Personality kwalificatietraining: 16 Jung Types & 4-kleuren

Deze 1-daagse Bridge kwalificatietraining: 16 Jung Types & 4-kleuren is bedoeld om hr-managers, coaches, loopbaanadviseurs, trainers of consultants te trainen in het gebruik van de 16 Jung Types en het 4-kleurenmodel van The Bridge Personality. De training wordt in-company georganiseerd en kan online of op locatie plaatsvinden, met een maximum van 12 deelnemers.

Tijdens de training wordt de Jung theorie behandeld en leer je hoe je de 16 Jung Types en het 4-kleurenmodel kunt toepassen in dagelijkse en klantgerichte toepassingen. Ook wordt er geleerd hoe je een 4-kleuren of 16 Jung Type workshop kunt faciliteren en hoe je The Bridge Personality kunt gebruiken in training, coaching, loopbaanbegeleiding en het terugkoppelen van rapporten aan kandidaten, klanten of collega's. Er wordt ook aandacht besteed aan ethisch en correct gebruik van The Bridge Personality.

Voor aanvang van de training krijgt elke deelnemer een uitnodiging om online The Bridge Personality in te vullen. De materialen, waaronder The Bridge Personality: het boekje voor kandidaten, het Bridge Personality 16 Jung Types + 4-kleurenrapport en het Bridge Personality teamrapport, zijn inbegrepen voor alle deelnemers. Je kunt deze in-company training voor je organisatie boeken op de bestelpagina.

The Bridge Personality: wetenschappelijk gevalideerde persoonlijkheidstest

The Bridge Personality is een wetenschappelijk gevalideerde persoonlijkheidstest. Door universiteiten in binnen- en buitenland is sinds 2006 zeer veel onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid en validiteit van deze test.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

Beoordeling van The Bridge Personality door GP Groot