020 - 262 1630

Engelse persoonlijkheidstest

vrijdag 30 augustus 2019

Omdat persoonlijkheidstesten niet meer weg te denken zijn uit de huidige internationale selectiepraktijk, hebben wij ook voor Engelstalige sollicitanten en kandidaten een Engelse persoonlijkheidstest beschikbaar. Naast 20 andere talen.

Engelse persoonlijkheidstest

Recruitment en selectie wordt steeds internationaler. Daarom hebben wij voor Engelstalige sollicitanten en kandidaten een Engelse persoonlijkheidstest beschikbaar. Naast 20 andere talen.

Engelse persoonlijkheidstest bestellen. Hoe werkt het?

  • Je bestelt hier een losse test of je neemt een account op ons assessment platform;
  • Je medewerker of kandidaat maakt The Bridge Personality in het Engels;
  • Dit resulteert in een fraai rapport;
  • Een TestGroup-consultant neemt telefonisch het rapport met je door;
  • Indien gewenst kan ook een Engelstalig salesrapport worden opgemaakt met daarin inzicht in sterktes en verbeterpunten op het gebied van salescompetenties.

Bestellen

Voor het aanmelden van een kandidaat voor een Engelse persoonlijkheidstest gelden geen wachttijden. Ons cliënt supportteam helpt u direct met het klaarzetten van een persoonlijkheidstest voor uw kandidaat. Bestellen kan hier.

The Bridge Personality

The Bridge Personality is een hoogwaardige persoonlijkheidstest die zeer geschikt is voor internationale sollicitanten. Om deze reden gebruiken veel bedrijven in binnen- en buitenland deze test voor de selectie van internationale werknemers.

The Bridge Personality is o.a. beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Nederlands.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer persoonlijkheidstesten afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group

Tips & Advies

> Ga naar overzicht