020 - 262 1630

Professionele persoonlijkheidstest

woensdag 06 maart 2024

Wat is een professionele persoonlijkheidstest?

Een professionele persoonlijkheidstest is een psychologische test die speciaal ontworpen is om inzicht te krijgen in de karaktereigenschappen van een persoon. In tegenstelling tot een vaardigheidstest, is het doel van een persoonlijkheidstest om bepaalde aspecten van iemands persoonlijkheid te onderzoeken. The Bridge Personality is een voorbeeld van zo'n professionele persoonlijkheidstest, die organisaties gebruiken voor selectie- en ontwikkelingsdoeleinden van hun personeel.

Een professionele persoonlijkheidstest, zoals The Bridge Personality, is veel uitgebreider en omvangrijker dan een korte, gratis persoonlijkheidstest. Het bevat meer vragen en biedt daarom een beter en duidelijker beeld van iemands persoonlijkheid. Professionele persoonlijkheidstesten, zoals The Bridge Personality, zijn altijd gebaseerd op het wetenschappelijke Big Five-model van persoonlijkheid.

Ga je een persoonlijkheidstest gebruiken in je organisatie? Lees hier de 10 tips voor het invullen van een persoonlijkheidstest.

Een professionele persoonlijkheidstest kan veel waarde hebben bij het vormgeven van een succesvolle loopbaan. The Bridge Personality is de meest gebruikte persoonlijkheidstest voor de selectie en ontwikkeling van medewerkers.

Professionele persoonlijkheidstest

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide professionele uitgebreide persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van je werknemers en sollicitanten.

  • Te gebruiken voor selectie én ontwikkeling van personeel;
  • Prijzen v.a. € 35,- per deelnemer (bij een abonnement);
  • Geen verplichte training nodig;
  • Ook in losse afname (per deelnemer): je kandidaat vandaag getest.

Voorbeeldrapport van de professionele persoonlijkheidstest

Download hier een voorbeeldrapport van de professionele persoonlijkheidstest. Dit is het meest uitgebreide assessment rapport met de scores op de 34 Big Five competenties, de 16 Jung Types, de 4-kleuren en de scores op 8 competenties.

Voorbeeldpagina uit het rapport

Kenmerken van The Bridge Personality

The Bridge Personality: voorbeeldrapporten

Er zijn verschillende rapporten beschikbaar voor The Bridge Personality:

Professionele persoonlijkheidstest bestellen

De persoonlijkheidstest is hier te bestellen als losse test (per kandidaat) of via een eigen account op het Bridge assessment systeem.

Wil je alles weten over het inzetten van 360 graden feedback? Je kunt hier de uitgebreide uitleg over 360 graden feedback lezen.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality vormt een mooi eerste hulpmiddel om het gesprek met elkaar aan te gaan.”

Jessica Kuijper, beleidsmedewerker P&O

ROC Horizon College