020 - 262 1630

Professionele persoonlijkheidstest

zaterdag 11 maart 2023

Wat is een professionele persoonlijkheidstest?

Een professionele persoonlijkheidstest is een psychologische test die speciaal ontworpen is om inzicht te krijgen in de karaktereigenschappen van een persoon. In tegenstelling tot een vaardigheidstest, is het doel van een persoonlijkheidstest om bepaalde aspecten van iemands persoonlijkheid te onderzoeken. The Bridge Personality is een voorbeeld van zo'n professionele persoonlijkheidstest, die organisaties gebruiken voor selectie- en ontwikkelingsdoeleinden van hun personeel.

Een professionele persoonlijkheidstest, zoals The Bridge Personality, is veel uitgebreider en omvangrijker dan een korte, gratis persoonlijkheidstest. Het bevat meer vragen en biedt daarom een beter en duidelijker beeld van iemands persoonlijkheid. Professionele persoonlijkheidstesten, zoals The Bridge Personality, zijn altijd gebaseerd op het wetenschappelijke Big Five-model van persoonlijkheid.

Een professionele persoonlijkheidstest kan veel waarde hebben bij het vormgeven van een succesvolle loopbaan. The Bridge Personality is de meest gebruikte persoonlijkheidstest voor de selectie en ontwikkeling van medewerkers.

Professionele persoonlijkheidstest

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide professionele persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van je werknemers en sollicitanten.

 • Te gebruiken voor selectie én ontwikkeling van personeel;
 • Prijzen v.a. € 35,- per deelnemer (bij een abonnement);
 • Geen verplichte training nodig;
 • Ook in losse afname (per deelnemer): je kandidaat vandaag getest.

Voorbeeldrapport van de professionele persoonlijkheidstest

Download hier een voorbeeldrapport van de professionele persoonlijkheidstest. Dit is het meest uitgebreide assessment rapport met de scores op de 34 Big Five competenties, de 16 Jung Types, de 4-kleuren en de scores op 8 competenties.

Voorbeeldpagina uit het rapport

Kenmerken van The Bridge Personality

 • Gebaseerd op zowel de Big Five als de 16 Jung Types;
 • Nu ook een 4-kleurenrapport beschikbaar;
 • Ook te gebruiken voor teams met het Bridge Personality-teamrapport;
 • Ook te gebruiken met een maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
 • Meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • De meeste gebruikte persoonlijkheidstest in de Benelux;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

The Bridge Personality: voorbeeldrapporten

Er zijn verschillende rapporten beschikbaar voor The Bridge Personality:

Professionele persoonlijkheidstest bestellen

De persoonlijkheidstest is hier te bestellen als losse test (per kandidaat) of via een eigen account op het Bridge assessment systeem.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep