020 - 262 1630

Online assessment voor business development managers

woensdag 05 juni 2024

Wil je weten waar je medewerker in het business development proces het meest tot zijn recht komt? En ben je benieuwd op welke competenties getraind kan worden om betere verkoopresultaten te boeken? Graag laten we je kennismaken met het online assessment voor business development managers.

Wordt je sollicitant succesvol in business development?

TestGroup heeft diverse testen in huis om de competenties en ontwikkelmogelijkheden van je (toekomstige) business development managers op een heldere en betrouwbare wijze in kaart te brengen.

Het online assessment voor business development managers

Het online assessment voor business development managers is een online test die in kaart brengt hoe je business developer scoort op de 6 fases van business development. Daarnaast wordt het business development type van de verkoper in kaart gebracht. Is je medewerker een Hunter, een Farmer, een Consultant of een Negotiator? Zal je medewerker in de planningsfase hoge ogen gooien, of juist uitblinken in het maken van de deal? Het online assessment voor business development managers is het instrument wanneer je snel, maar ook op een duidelijke en betrouwbare manier antwoorden op deze vragen wenst. 

Inhoud van het online assessment voor business development

Standaard bestaat het online assessment voor business development uit een persoonlijkheidstest (met een business development module) en een capaciteitentest. Indien nodig kan het assessment op maat worden gemaakt door toevoeging van andere testen, zoals een drijfverentest. Een kandidaat is  ongeveer een uur bezig met het assessment, dat online wordt afgenomen. Het rapport is direct na afloop beschikbaar.

Voorbeeldrapport: online assessment voor business development managers

Bekijk hier een voorbeeldrapport van het online assessment voor business development managers. Dit rapport meet o.a. de volgende business develop management competenties: Plannen & voorbereiden, Contact leggen, Behoefte creëren, Oplossingen presenteren, De deal maken en Relatiebeheer.

Voorbeeldpagina uit het rapport

Wat kost dit online assessment?

Als je het assessment voor een enkele kandidaat wilt afnemen, dan is de prijs 320 euro (excl. btw). Maar als je van plan bent het assessment regelmatig in te zetten, overweeg dan om een eigen account aan te maken op de Bridge assessment software. Hiermee kun je zelf online assessments beheren en inzetten. Dit biedt de mogelijkheid om de prijzen per assessment aanzienlijk te verlagen.

Online assessment voor business development bestellen

  • Je kunt een online assessment voor business development bestellen op de bestelpagina voor online assessments
  • Alleen voor gebruik door bedrijven en organisaties;
  • Wij zetten het assessment binnen 30 minuten klaar;
  • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar;
  • Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan;
  • Ga je veel testen afnemen? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Video: online assessment voor business development

Ben je op zoek naar de perfecte test om je business development kandidaten te selecteren? Met het assessment voor business development kun je jouw onderbuikgevoel onderbouwen met gevalideerde wetenschap. Zo voorkom je dat je een 'false-positive' aanneemt. Met het Bridge sales assessment selecteer je de kandidaat met het meeste sales talent. Het online sales assessment zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij in een overzichtelijk en compact rapport.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?’ Omdat The Bridge Personality antwoord geeft op dit soort vragen, kunnen wij bij Aeres Agree sneller de juiste match maken.”

Silvie van Aanholt, senior consultant

Ervaring van Aeres Agree met The Bridge Personality