020 - 262 1630

Online interview tool: The Bridge AI maakt recruitment makkelijker

woensdag 05 juni 2024

De zoektocht naar goed personeel is niet altijd even makkelijk. Een CV en motivatiebrief in combinatie met een sollicitatiegesprek zijn vaak niet genoeg om te beoordelen of iemand een goede kandidaat is. De online interview tool: The Bridge AI maakt recruitment makkelijker met behulp van kunstmatige intelligentie. In dit artikel vertellen wij meer over The Bridge AI en hoe de online interview tool jou kan helpen bij de zoektocht naar goed personeel. Je kunt deze tool goed combineren met een drijfverentest, een loopbaanscan, een competentietest of Big Five persoonlijkheidstest.

The Bridge AI online interview tool zorgt voor effectieve selectie

The Bridge AI online interview tool is geen vervanger voor een persoonlijk gesprek. De tool helpt bij het maken van de eerste selectie waardoor er tijd over blijft voor andere werkzaamheden in het wervingsproces. The Bridge AI maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om een kort interview met een potentiële kandidaat te beoordelen. In het interview geeft de kandidaat antwoord op 3 open vragen. Met de antwoorden op deze vragen maakt The Bridge AI een kandidaat rapport op. Hierin staat hoe hoog de kandidaat scoort op de Big Five persoonlijkheidskenmerken en de Six Drives. Met deze informatie kun je al dan niet bepalen om een kandidaat uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

De voordelen van The Bridge AI

Het werken met The Bridge AI zorgt bovenal voor meer tijd en ruimte voor andere werkzaamheden. Door het digitale interview aan het begin van het wervingsproces in te zetten zorg je voor een sterke eerste selectie van kandidaten. Omdat het interview online afgenomen kan worden en vooraf afgestemd wordt op jouw organisatie, zijn er geen wachttijden voor de afname van het eerste interview en voorkom je gesprekken met kandidaten die niet geschikt zijn voor de functie. Uiteraard kun je vervolgens voor de geselecteerde kandidaten een online assessment inzetten.

Na het interview is het rapport meteen beschikbaar. Je kunt daardoor meteen aan de slag met de volgende stap in het wervingsproces. Omdat The Bridge AI wordt ondersteund door kunstmatige intelligentie mag je rekenen op wetenschappelijk onderbouwde rapporten. The Bridge AI is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Tot slot is het programma niet bevooroordeeld waardoor er ruimte is voor diversiteit.

Voorbeeldpagina uit het rapport

De Big Five en de Six Drives waarop The Bridge AI is gebaseerd

De Big Five persoonlijkheidskenmerken worden onderverdeeld in de volgende kenmerken: openheid, ordelijkheid, extraversie, meegaandheid en emotionele stabiliteit. Een Big Five rapportage is dus gericht op de persoonlijkheid van de kandidaat. De Six Drives zijn onderverdeeld in de volgende capaciteiten: analytisch inzicht, samenwerking, prestatiegerichtheid, invloed uitoefenen, gedreven door beloning en risicogericht. Op basis van dit profiel kunnen werkgevers bepalen of de kandidaat goed bij de bedrijfscultuur past.

De interview tool maakt gebruik van Natural Language Processing (NLP) waardoor het programma menselijke taal kan begrijpen. Zo verwerkt The Bridge AI antwoorden van kandidaten op een efficiënte manier. Door de antwoorden van kandidaten te laten analyseren door the Bridge AI maak je het wervingsproces efficiënter, bespaar je tijd en kun je kandidaten zonder vooroordelen selecteren.

Ga nu aan de slag met The Bridge AI online interview tool en start vandaag met het verbeteren van het wervingsproces in jouw bedrijf.

Prijs en bestellen

Je kunt ervoor kiezen The Bridge AI los te bestellen (per kandidaat), de prijs is dan 55 euro (excl. btw). Ga je het assessment veel inzetten? Overweeg dan een eigen account op het Bridge Assessment Platform. Je kunt dan in eigen beheer online assessments inzetten. De prijzen per afname zijn dan een veel lager.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?’ Omdat The Bridge Personality antwoord geeft op dit soort vragen, kunnen wij bij Aeres Agree sneller de juiste match maken.”

Silvie van Aanholt, senior consultant

Ervaring van Aeres Agree met The Bridge Personality