020 - 262 1630

Online assessment voor overheid en ambtenaren

vrijdag 02 juli 2021

Het online assessment voor overheid en ambtenaren is door TestGroup speciaal ontwikkeld vanuit onze kennis van en ervaring met de overheid en met online assessments voor ambtenaren.

Soms heb je een nieuwe werknemer nodig en dan kan ons online assessment voor overheid en ambtenaren uitkomst bieden. Ook kan het voorkomen dat je werknemers op de juiste plek wilt zetten of wilt helpen zich verder te ontwikkelen. In dat geval kan ons ontwikkel assessment voor ambtenaren je vragen beantwoorden. Ook hiervoor is een online assessment geschikt.

In het online assessment voor overheid en ambtenaren krijg je een overzicht van de capaciteiten, persoonlijkheidseigenschappen en competenties van kandidaten. Zo krijg je een volledig en gedetailleerd beeld van de kandidaat.

Hoe werkt het?

Met een online assessment voor overheid en ambtenaren krijg je meteen een helder antwoord op je vraag of een kandidaat geschikt is voor de functie. Je test kandidaten op eigenschappen die bepalend zijn voor succes in je organisatie: persoonlijkheid, competenties en intelligentie. Een online assessment geeft je een objectief beeld van de kwaliteiten en aandachtspunten van een kandidaat. Ongeschikte sollicitanten pik je er meteen uit.

Aanvragen

  • Neem contact met ons op voor het aanvragen van een online assessment voor overheid en ambtenaren;
  • Tarieven v.a. € 110,-;
  • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
  • Wij zetten het online assessment dezelfde dag nog voor je klaar;
  • Je kandidaat vult het online assessment in;
  • Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup-consultant telefonisch door de rapporten gaan;
  • Grote afname? Neem dan een eigen account op het Bridge Assessment Platform.

Voor het aanmelden van een kandidaat voor een online assessment gelden geen wachttijden. Ons cliënt supportteam kan je direct helpen met het klaarzetten van een online assessment voor je kandidaat. Daarnaast ben je flexibel in de keuze van een testlocatie, bij de kandidaat thuis of op kantoor.

Maatwerk

De competenties die worden gemeten in het online assessment voor overheid en ambtenaren worden samen met de opdrachtgever bepaald.

Voorbeeldrapport

Download hier een voorbeeldrapport van het online assessment voor overheid en ambtenaren.

Onderdelen

Persoonlijkheidstest - 45 minuten

Capaciteitentest - 60 minuten

Bestellen

Een online assessment is binnen 1 uur voor je klaargezet. Uiteraard helpen wij je met de interpretatie van de resultaten. Zoek je meer informatie over dit assessment? Je kunt hier contact met ons opnemen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

GP Groot