020 - 262 1630

Persoonlijkheidstest

The Bridge Personality is een persoonlijkheidstest die specifiek is gericht op werksituaties. Deze slimme test zorgt ervoor dat de kandidaat altijd vragen krijgt die voor hem/haar het meest relevant zijn. The Bridge Personality maakt gebruik van algoritmes die de vragen in de test aanpassen als de kandidaat de test probeert te ‘sturen’ of sociaal wenselijk probeert in te vullen.

Hoe werkt het?

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van je werknemers en sollicitanten. Omdat The Bridge Personality door het gebruik van algoritmes meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen, krijg je altijd een betrouwbaar en valide beeld van je kandidaat of medewerker.

Persoonlijkheidstest bestellen

 • Je kunt hier voor je kandidaat of medewerker een persoonlijkheidstest bestellen;
 • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Wij zetten de persoonlijkheidstest binnen 30 minuten klaar;
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar;
 • Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan;
 • Tarieven v.a. € 110,-;
 • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement;
 • Geen verplichte training nodig.

Kenmerken

The Bridge Personality is de meest gebruikte persoonlijkheidstest voor de selectie en ontwikkeling van medewerkers.

 • Te gebruiken voor selectie én ontwikkeling van personeel;
 • Gebaseerd op zowel de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans;
 • Ook te gebruiken voor teams met het Bridge Personality-teamrapport;
 • Te gebruiken met een maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
 • Meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • De meest gebruikte persoonlijkheidstest in de Benelux.

Waarom The Bridge Personality?

Een professionele persoonlijkheidstest heeft veel waarde bij het vormgeven van een succesvolle loopbaan. The Bridge Personality is de enige test ter wereld die gebaseerd is op de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel. Voor elk van deze toepassingen zijn rapporten beschikbaar.

Is je kandidaat eerlijk geweest? Kom erachter met Normatief-Ipsatief split technology®

Een moderne (adaptieve) persoonlijkheidstest zoals The Bridge Personality maakt gebruik Normatief-Ipsatief split technology® Met deze op AI (kunstmatige intelligentie) gebaseerde techniek maakt The Bridge Personality sturend antwoordgedrag inzichtelijk. Normatief-Ipsatief splits® zijn indicatoren in het rapport die de mate van sturend antwoordgedrag op het niveau van een competentie kunnen aangeven. Zo kun je precies zien waar een kandidaat getwijfeld heeft of waar de kandidaat een poging heeft gedaan om de test sociaal wenselijk in te vullen. Een onmisbare tool tijdens de selectie van kandidaten.

Veelgestelde vragen over The Bridge Personality persoonlijkheidstest

Wat voor soorten rapporten zijn er beschikbaar?

Je kunt bij het gebruik van The Bridge Personality de volgende rapporten inzetten: Big Five-rapport, Big Five + 16 Jung Types-rapport, 4-kleuren-rapport, 16 Jung Types + 4 kleuren-rapport, salesrapport, maatwerkrapport of het teamrapport. Zo bieden we voor elk bedrijf wat wils aan, of je nu zoekt naar tests voor je huidige team of voor nieuwe medewerkers.

Hoe kan ik de persoonlijkheidstest inkopen?

Bij TestGroup bieden we drie verschillende manieren aan om The Bridge Personality in te kopen. Je kunt de test los (per kandidaat) kopen, wat handig is voor beperkte afnames. Dit kan voor een prijs vanaf €110 per test. Daarnaast is voor een iets grotere afname aankoop via credits mogelijk. Dan komen de tests neer op een minimumprijs van €15 per test. Voor bedrijven en organisaties die veel tests willen doen, bieden we een abonnement voor onbeperkt gebruik aan. Hierbij zijn onze tests beschikbaar vanaf €5 per test.

Is een training noodzakelijk om The Bridge Personality te kunnen inzetten?

Een training is niet noodzakelijk of verplicht om aan de slag te gaan met de tests. Onze consultants zijn altijd bereikbaar voor vragen en kunnen samen met je telefonisch door de rapporten gaan. We hebben uiteraard wel een training in onze testen beschikbaar.

Hoe snel zijn de rapporten beschikbaar?

Doorgaans worden onze rapporten binnen de 30 minuten verzonden door onze medewerkers van de klantenservice. Ben je echter accounthouder op het Bridge Assessment Platform, dan zijn de rapporten direct beschikbaar.

Voor wie is de persoonlijkheidstest beschikbaar?

Onze persoonlijkheidstest is alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties, niet voor particulieren.

Bridge Personality rapporten

Er zijn 6 verschillende rapporten beschikbaar voor de Bridge Personality. Er zijn rapporten voor recruitment, coaching, sales en teams. Uiteraard zijn voor The Bridge Personality ook maatwerkrapporten beschikbaar. Je kunt dan zelf de competenties uitkiezen die in het rapport worden opgenomen.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Tests en online assessments aanvragen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen​ voor je kandidaat of medewerker​.
 • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement.
 • Wij zetten de test of online assessment altijd binnen 30 minuten klaar.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij jouw vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.

Tests

Aantal

Assessments

Aantal

Trainingen

Aantal

Boeken

Aantal

Jouw gegevens

Na ontvangst van je aanvraag nemen wij op korte termijn contact met je op.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

GP Groot