The Bridge Career beroepskeuzetest nu ook in het Engels beschikbaar

woensdag 05 juni 2024

Waarom zou je een Engelstalige beroepskeuzetest afleggen?

Het maken van een beroepskeuzetest kan je helpen bij het vinden van de juiste loopbaanrichting die bij jou past. Dit geldt niet alleen als je al aan het werk bent, maar ook als je nog twijfelt over welke studie of opleiding je moet volgen. Een goede beroepskeuzetest geeft inzicht in jouw persoonlijkheid, interesses, kwaliteiten en vaardigheden.

Een goede beroepentest of beroepskeuzetest is een test die je kunt doen om meer duidelijkheid te krijgen over jouw ambities en loopbaan. Er zijn zoveel verschillende functies op de arbeidsmarkt dat het onmogelijk is om van alle beroepen precies te weten welke taken en aspecten daarbij komen kijken en welke opleiding je daarvoor moet volgen. Daarom kan het lastig zijn om te bepalen welk beroep bij jou past of welke functies en werkzaamheden aansluiten bij jouw profiel. Een professionele studiekeuzetest of een beroepskeuzetest biedt hierbij uitkomst.

Een beroepskeuzetest is geschikt voor iedereen. Al op de basisschool kunnen kinderen een beroepskeuzetest afleggen om inzicht te krijgen in hun interessegebieden. Deze interesses zijn namelijk belangrijk bij het kiezen van een opleiding. Ook in het voortgezet onderwijs wordt vaak gebruik gemaakt van een beroepskeuzetest voor mbo en hbo. Op deze leeftijd hebben leerlingen vaak een beter idee van wat ze leuk vinden en wat niet. Een beroepskeuzetest kan hen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Dit voorkomt dat mensen zich op latere leeftijd bijvoorbeeld moeten omscholen naar een ICT baan die beter bij hen past. 

Maar een beroepskeuzetest is niet alleen nuttig voor studenten die bijvoorbeeld een studie aan een universiteit moeten kiezen. Ook in het bedrijfsleven wordt vaak een online assessment afgenomen om de loopbaan van werknemers in kaart te brengen. Werkzoekenden die een carrièreswitch willen maken kunnen ook baat hebben bij een beroepskeuzetest. De vragen in de test geven inzicht in jouw interesses, competenties en wensen op de arbeidsmarkt en kunnen soms verrassende uitkomsten opleveren.

The Bridge Career is vanaf nu ook in het Engels beschikbaar. The Bridge Career is de enige beroepskeuzetest ter wereld die de twee meest gebruikte loopbaanmodellen combineert: de RIASEC- codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. Niet te sturen door kandidaten: dus een eerlijk beeld van de loopbaanvoorkeuren.

The Bridge Career beroepskeuzetest nu ook in het Engels beschikbaar

Zoek je een beroepskeuzetest of loopbaantest voor Engelstalige werknemers? Dat kan! Het Bridge Career-rapport is namelijk nu ook in het Engels beschikbaar.

The Bridge Career geeft antwoord op deze vragen:

 • Welke (vervolg)opleiding moet ik kiezen?
 • Moet ik mij ergens in specialiseren?
 • Ben ik geschikt voor een bepaald type werk?
 • Zou ik mij kunnen omscholen?
 • Welke baan past bij mij?
 • Wat wordt de volgende stap in mijn loopbaan?

The Bridge Career is de enige beroepskeuzetest die de twee meest gebruikte loopbaanmodellen combineert: de RIASEC codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. Het is de meest uitgebreide professionele beroepskeuzetest (318 vragen) ter wereld, dit zorgt voor een zeer grondig onderzoek van de opties voor beroepskeuze. Na het invullen ontvangt de kandidaat een uitgebreid beroepskeuzerapport waarin alles staat over de mogelijke opleidingen en beroepen die het beste aansluiten bij de voorkeuren voor een vervolgstap in de loopbaan.

The Bridge Career maakt gebruik van de innovatieve normative-ipsative split technologie®, welke ook met veel succes wordt toegepast in de persoonlijkheidstest van TestGroup: The Bridge Personality. Deze techniek zorgt ervoor dat de test niet te manipuleren is, waardoor je waarheidsgetrouwe informatie krijgt over de carrièrevoorkeuren van je kandidaat.

Voorbeeldrapport van The Bridge Career

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career.

The Bridge Career:

 • Niet te sturen door kandidaten: dus een eerlijk beeld van de loopbaanvoorkeuren;
 • Beschikbaar in meerdere talen;
 • Zeer fraai rapport;
 • Makkelijk toe te passen binnen outplacement;
 • Zeer uitgebreide beroepskeuzetest;
 • Beschikbaar op mbo-/hbo- en hbo-/wo-niveau.

Engelse beroepskeuzetest bestellen

 • Je kunt hier The Bridge Career bellen;
 • Beschikbaar voor bedrijven, organisaties en particulieren;
 • Selecteer 'Loopbaantest HBO/WO' of 'Beroepskeuzetest MBO' op de bestelpagina;
 • Wij zetten The Bridge Career dezelfde dag nog voor je klaar;
 • De kandidaat vult de test in;
 • Het rapport wordt per e-mail aan je verzonden;
 • Grote afname? Neem dan een eigen account op het Bridge Assessment Platform.

Video: The Bridge Career

Met The Bridge Career vind jij de antwoorden op je loopbaanvragen. The Bridge Career is de meest uitgebreide professionele loopbaanscan van Nederland en daarbuiten. The Bridge Career onderzoekt je voorkeuren voor alle hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Dit wordt continu up-to-date gehouden zodat je een beroep kunt kiezen dat van deze tijd is. The Bridge Career is ook in een mbo-versie beschikbaar.