020 - 262 1630

Ontwikkel verkopers en sales medewerkers met de 16 Jung persoonlijkheidstypen

woensdag 05 juni 2024

Op veler verzoek komt TestGroup met een nieuwe uitgave in de reeks Bridge Personality boeken. Naast The Bridge Personality: Het boekje voor kandidaten en The Bridge 360: het boekje voor kandidaten, is er nu ook The Bridge Personality: Het boekje voor sales. Dit boekje geeft je informatie over het gebruik van de 16 Jung Types in sales situaties.

Bouw aan een sterker, effectiever verkoopteam met het uitgebreide sales assessment van TestGroup, een must-have voor moderne verkooporganisaties.

The Bridge Personality persoonlijkheidstest: het boekje voor sales

Het boekje voor sales is te gebruiken samen met het Bridge Personality Sales Rapport, maar gaat ook uitvoerig in op het gebruik van Jung Types binnen sales situaties. Het is ideaal voor trainers of anderen die The Bridge Personality gebruiken voor de selectie of ontwikkeling van verkopers en ander sales personeel. Meer informatie over de boeken vind je hier.

De volgende onderwerpen komen in het boekje aan bod:

  • Uitgebreide beschrijving van de zes sales fases;
  • Sales oefeningen per sales fase, zeer handig voor trainingen;
  • Uitgebreide beschrijving van de vier sales types;
  • Beschrijving van elk Jung Type in sales situaties;
  • Herken welk Jung Type je klant heeft met behulp van een Jung persoonlijkheidstest.

De boekjes zijn per 10 stuks te bestellen op de bestelpagina, je kunt ons uiteraard ook bellen op 020-2621630.

The Bridge Personality persoonlijkheidstest

Eén van de meest nauwkeurige voorspellers van menselijk gedrag, gebaseerd op uitgebreid internationaal wetenschappelijk onderzoek. Dat is kort samengevat de essentie van The Bridge Personality persoonlijkheidstest. Deze vragenlijst is uniek omdat het verschillende aspecten van persoonlijkheid meet: Big Five karaktertrekken en Jung Types. De vragenlijst is bij uitstek geschikt voor een online selectie assessment.

  • Te bestellen als losse test (per kandidaat) of via een eigen account op het Bridge Assessment Platform;
  • The Bridge Personality is in vele talen beschikbaar (waaronder Nederlands, Engels en Frans);
  • The Bridge Personality is een betrouwbare, valide en interactieve persoonlijkheidstest die u voor meerdere doeleinden kunt inzetten.

Meer informatie

Meer weten over onze testen? Bel 020 2621630 of stuur een e-mail naar info@testgroup.eu

Video: Online Sales Assessment

Ben je op zoek naar de perfecte test om je sales kandidaten te selecteren? Met het Bridge sales assessment kun je jouw onderbuikgevoel onderbouwen met gevalideerde wetenschap. Zo voorkom je dat je een 'false-positive' aanneemt. Met het Bridge sales assessment selecteer je de kandidaat met het meeste sales talent. Het online sales assessment zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij in een overzichtelijk en compact rapport.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

Beoordeling van The Bridge Personality door GP Groot