020 - 262 1630

Hbo-niveaubepaling met capaciteitentesten

woensdag 08 juli 2020

Met een capaciteitentest kunt u bepalen of uw kandidaat of medewerker over hbo-niveau beschikt. Zo kunt u zien of het zinvol is om te investeren in een hbo-opleiding voor een medewerker. Of u kunt tijdens selectie of recruitment meten of een kandidaat over hbo-niveau beschikt.

Hbo-niveaubepaling met een capaciteitentest

Uw kandidaat werkt al jaren op hbo-niveau maar heeft nooit een diploma of certificaat behaald? Uw medewerker wil aantonen dat deze op hbo-niveau functioneert? Of wil uw medewerker een (post-)hbo-opleiding gaan volgen maar beschikt de medewerker niet over de juiste diploma’s? Met onze capaciteitentest kunt u “bewijzen” dat uw medewerker of kandidaat over voldoende hbo-niveau beschikt.

Deelname hbo-opleidingen

Voor deelname aan verschillende (post)hbo-opleidingen is er een eis dat een medewerker kan aantonen dat er over hbo-niveau wordt beschikt.

Alleen zeggen dat iemand hbo-niveau heeft is dan niet voldoende. Wij kunnen met onze hbo-capaciteitentest aantonen dat uw medewerker of kandidaat over hbo-niveau beschikt. Uiteraard hebben wij deze test ook op mbo- of wo-niveau beschikbaar.

Niveaubepaling met een hbo-capaciteitentest is geschikt voor alle personen die een (post-)hbo-opleiding willen gaan volgen, maar niet met diploma’s kunnen aantonen over het juiste niveau te beschikken.

Werkwijze

  • De kandidaat of medewerker hier aanmelden voor een capaciteitentest;
  • Het niveau van de capaciteitentest kiezen (mbo,hbo of wo);
  • Ons client support team stuurt u een bevestiging van de bestelling;
  • U ontvangt de inloggegevens voor de kandidaat of medewerker per e-mail;
  • De kandidaat of medewerker vult de capaciteitentest in;
  • Wij nemen telefonisch met u de rapporten door;
  • U weet of uw kandidaat het juiste niveau heeft.

Duur

De totale capaciteitentest duurt 1 uur.

Locatie

De capaciteitentest wordt idealiter afgenomen in een ‘gecontroleerde omgeving’ (bij u op kantoor)

Bestellen

Je kunt de capaciteitentest hier voor je kandidaat of medewerker bestellen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je liever in eigen beheer capaciteitentesten afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

“Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?’ Omdat The Bridge Personality antwoord geeft op dit soort vragen, kunnen wij bij Aeres Agree sneller de juiste match maken.”

Silvie van Aanholt, senior consultant