020 - 262 1630

The Bridge Personality: ontdek talent met een persoonlijkheidstest

donderdag 06 april 2017

Een persoonlijkheidstest kan veel waarde hebben bij het vormgeven van een succesvolle loopbaan. Als je een goede keuze wilt maken, moet je weten wie je bent en wat bij je past. Een goede persoonlijkheidstest helpt je hierbij en maakt je talenten concreet.

De meeste persoonlijkheidstesten zijn gebaseerd op vijf karaktertrekken (de Big Five): openheid, consciëntieusheid, extraversie, meegaandheid en emotionele stabiliteit. Dit model bestaat al vijftig jaar en geeft een indicatie over wie jij bent en hoe jij past bij een functie of cultuur van een organisatie.

Ontdek je talenten

Het gaat er dus om dat jouw persoonlijkheidskenmerken aansluiten bij de eisen die aan je gesteld worden binnen een werkomgeving. Als je bijvoorbeeld zelf heel besluitvaardig bent en je moet werken in een omgeving waarin snelle besluiten niet gewaardeerd worden, kan dit tot frustraties leiden. Men ziet je besluitvaardigheid eerst als pluspunt, maar zal later opeens vinden dat je niet genoeg overlegt. Door het invullen van een persoonlijkheidstest kom je erachter wat je karaktertrekken zijn. Op deze manier geeft een persoonlijkheidstest zicht op welke functies en organisaties goed bij je passen.

The Bridge Personality

The Bridge Personality is één van de meest gebruikte persoonlijkheidstesten en is in 15 talen beschikbaar, waaronder Engels, Frans en Duits. Deze test is naast de Big Five ook gebaseerd op het werk van psycholoog Carl Gustav Jung. Deze test geeft inzicht in je persoonlijkheidseigenschappen en je voorkeursgedrag. Dit geeft vervolgens inzicht in wie je bent, waar je goed in bent en op welke punten nog ontwikkeling te behalen is. Zeer interessant is dat de test ook in beeld brengt welke competenties je wel hebt ontwikkeld maar eigenlijk niet bij je passen. Dit zijn competenties die doorgaans veel van je vragen en uiteindelijk kunnen leiden tot verzuim of een burn-out.

Voorbeeldrapport van The Bridge Personality

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Personality.

Een persoonlijkheidstest maakt je talenten concreet. Voor veel mensen valt na de uitslag van de test ineens alles op zijn plek. Deze mensen wisten eigenlijk wel welke talenten zij hadden, na het zien van het rapport van de test kunnen zij deze talenten ook bewust inzetten.

Meer informatie over The Bridge Personality?

Wil je meer weten over The Bridge Personality? Neem dan hier contact met ons op

Bestellen

Je kunt hier The Bridge Personality voor je medewerker of kandidaat bestellen.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group

Tips & Advies

> Ga naar overzicht