020 - 262 1630

Psychologische test - The Bridge Personality

woensdag 05 juni 2024

The Bridge Personality is een psychologische test die inzicht geeft in de persoonlijkheid van een werknemer op de werkvloer. Je test met de psychologische test onder andere gedragsvoorkeuren, het denkbeeld van de kandidaat en het analytisch inzicht van de kandidaat. De uitslagen van de psychologische test helpen bij de werving, selectie en ontwikkeling van kandidaten binnen elke organisatie.

Zo werkt de psychologische test

The Bridge Personality psychologische test maakt gebruik van een geavanceerd algoritme. Hierdoor krijgen kandidaten geen kans om de psychologische test vals in te vullen. Dit zorgt ervoor dat werkgevers een accuraat inzicht krijgen in de persoonlijkheid van een kandidaat. The Bridge Personality geeft niet alleen inzicht in de persoonlijkheid van een potentiële kandidaat. Het geeft ook inzicht in de competenties van werknemers en sollicitanten.

De test is gebaseerd op de Big Five principes, het 4-kleurenmodel en de 16 Jung Types. Door deze principes met elkaar te combineren, ontstaat er een volledig beeld van de persoonlijkheid van sollicitanten en medewerkers.

Big Five psychologische test

The Big Five psychologische test laat zien hoe je je aanpast aan je omgeving en hoe je reageert in bepaalde situaties. De test zorgt ervoor dat karaktertrekken worden opgedeeld in vijf dimensies: The Big Five. De persoonlijkheid wordt getoetst op:

  • Emotionele stabiliteit tegenover emotionele instabiliteit
  • Vriendelijkheid tegenover onvriendelijkheid
  • Extraversie tegenover introversie
  • Nauwkeurigheid tegenover laksheid
  • Openheid voor ervaringen tegenover geslotenheid

De uitslag van The Big Five psychologische test laat in feite dus zien hoe stabiel een kandidaat emotioneel is, hoe vriendelijk iemand is, of de kandidaat introvert of extrovert is. Verder laat de test zien hoe snel iemand zich openstelt voor nieuwe ervaringen en of de kandidaat actief of liever lui is.

Bestel de psychologische test

Omdat mensen zich in een privé-omgeving anders gedragen dan in een werksituatie, is het handig om vooraf te kunnen bepalen of iemand de juiste kandidaat is. Is de persoon die je wilt aannemen of promoveren bijvoorbeeld emotioneel stabiel genoeg om ingewikkelde werksituaties aan te kunnen? Of is iemand vriendelijk genoeg om bijvoorbeeld goed op een klantenservice te kunnen functioneren? The Bridge Personality psychologische test geeft een accuraat inzicht in deze persoonlijke kernmerken. Je hebt keuze uit 6 verschillende rapporten die inzicht geven in de kenmerken die jij als werkgever belangrijk vindt. Weet je niet goed welk rapport het beste bij jouw doelstelling past? Neem dan nu contact met ons op voor advies. Het is ook mogelijk om een psychologische test te bestellen die speciaal is afgestemd op de behoeften van het bedrijf.

De psychologische test is beschikbaar in 20 talen, waaronder Spaans, Frans, Duits, Nederlands en Engels. Dit zorgt ervoor dat de test door elke kandidaat ingevuld kan worden in zijn/haar eigen taal. De test is binnen 30 minuten gereed, waardoor kandidaten de test snel kunnen maken. Voor bedrijven met een hoog verloop zorgt dit voor kosten- en tijdbesparing. Wil je de test groot afnemen, kies dan voor een voordelig abonnement. Hiermee kun je voor een laag tarief gebruik maken van onze testen zonder dat je steeds opnieuw hoeft te bestellen.

Heb je vragen over The Bridge Personality psychologische test of wil je de test direct bestellen? Klik hier om contact met ons op te nemen of bestel de psychologische test direct.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?’ Omdat The Bridge Personality antwoord geeft op dit soort vragen, kunnen wij bij Aeres Agree sneller de juiste match maken.”

Silvie van Aanholt, senior consultant

Ervaring van Aeres Agree met The Bridge Personality