020 - 262 1630

Online assessments: kandidaten thuis en op afstand testen

zaterdag 12 december 2020

TestGroup biedt haar klanten de mogelijkheid om een online assessment op afstand (online, thuis) bij kandidaten af te nemen. In de 15 jaar dat wij actief zijn in online assessments hebben wij op dit gebied veel expertise en ervaring opgebouwd. Een professionele oplossing dus in tijden waarin (online) assessments thuis worden ingevuld en niet op kantoor.

Online assessments: kandidaten thuis en op afstand testen

TestGroup biedt haar kanten de mogelijkheid om een online assessment op afstand (online, thuis) bij kandidaten af te nemen. Wij passen het online assessment graag aan op de specifieke wens van je organisatie. Heb je vragen? Neem dan hier contact met ons op. Wij geven je graag advies over welk type online assessment het beste bij je vraag aansluit. Wij zorgen dat je vandaag nog aan de slag kunt met het afnemen van online assessments bij je kandidaten.

Online assessments van TestGroup:

  • Je kunt zelf de online assessments voor je kandidaten samenstellen;
  • Je kunt online assessments los bestellen of je kunt ze in eigen beheer afnemen via een account op het Bridge assessment platform;
  • De online assessments zijn beschikbaar op mbo-, hbo- en wo-niveau;
  • Je kunt hierbij kiezen uit een capaciteitentest, persoonlijkheidstest, kleurentest, competentietest, loopbaantest hbo/wo en een beroepskeuzetest mbo;
  • Het online assessment is makkelijk online in te plannen;
  • Onze hightech IT-infrastructuur zorgt voor vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de data en het online assessment systeem;
  • 100% betrouwbaar en valide;
  • Zeer positieve ervaringen, zowel voor klant als deelnemer aan het assessment;
  • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

De capaciteitentests en vragenlijsten worden door de deelnemer ingevuld via ons beveiligde online assessmentsysteem. Dit kunnen kandidaten doen op een zelfgekozen moment, waardoor dit als minder belastend wordt ervaren. Er wordt vanzelfsprekend wel een deadline gegeven.

Online assessments: aanvullen met een interview

Het interview op afstand is zeer goed te organiseren. Om je te helpen bij het afnemen van een goed interview op afstand, hebben we een artikel geschreven. Dit artikel tref je hier. Uit onze ervaring blijkt dat deelnemers aan online assessment (op afstand) zich vaak wat kwetsbaarder durven op te stellen. Dit komt omdat zij thuis zijn, in een vertrouwde omgeving.

Meer weten over online assessments op afstand?

Neem dan hier contact met ons op. Mailen kan ook: [email protected]

Bestellen

Je kunt hier een online assessment voor je kandidaat of medewerker bestellen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

GP Groot