020 - 262 1630

The Bridge Personality persoonlijkheidstest in het Spaans

woensdag 05 juni 2024

The Bridge Personality persoonlijkheidstest is nu ook in het Spaans beschikbaar. Naast het Spaans biedt TestGroup de Bridge Personality ook aan in het Engels, Frans, Duits, Portugees, Pools, Litouws, Tsjechisch, Roemeens, Russisch en Nederlands.

De Bridge Personality nu in het Spaans beschikbaar

The Bridge Personality is de meest gebruikte persoonlijkheidstest voor de selectie en ontwikkeling van medewerkers. Deze test is specifiek gericht op werksituaties. Deze slimme test zorgt ervoor dat de kandidaat altijd vragen krijgt die voor hem/haar het meest relevant zijn. The Bridge Personality maakt gebruik van algoritmes die de vragen in de test aanpassen als de kandidaat de test probeert te ‘sturen’ of sociaal wenselijk probeert in te vullen. Deze test wordt vaak samen gebruikt met een capaciteitentest, een drijfverentest of een loopbaanscan.

Hoe werkt het?

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van je werknemers en sollicitanten. Omdat The Bridge Personality door het gebruik van algoritmes meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen, krijg je altijd een betrouwbaar en valide beeld van je kandidaat of medewerker.

Persoonlijkheidstest in het Spaans bestellen

 • Je kunt ook per kandidaat (losse afname) een The Bridge Personality persoonlijkheidstest bestellen;
 • Prijzen: vanaf 15 euro per kandidaat (bij een abonnement);
 • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Wij zetten The Bridge Personality dezelfde dag nog voor je kandidaat klaar;
 • Je kandidaat vult de test in;
 • Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup-consultant telefonisch door de rapporten gaan;
 • Grote afname? Neem dan een eigen account op het online assessment portal van TestGroup.

Kenmerken van de Spaanse persoonlijkheidstest

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van je werknemers en sollicitanten.

 • Te gebruiken voor selectie én ontwikkeling van personeel;
 • Geen verplichte training nodig;
 • Gebaseerd op zowel de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel;
 • Beschikbaar in 20 talen;
 • Te gebruiken met een maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
 • Meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • De meest gebruikte persoonlijkheidstest in de Benelux.

Waarom The Bridge Personality?

Een professionele persoonlijkheidstest kan veel waarde hebben bij het vormgeven van een succesvolle loopbaan. The Bridge Personality is de meest gebruikte persoonlijkheidstest voor de selectie en ontwikkeling van medewerkers. Omdat The Bridge Personality met algoritmes meet of jouw kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen, krijg je altijd een betrouwbaar en valide beeld van je kandidaat of medewerker. The Bridge Personality is de enige test ter wereld die gebaseerd is op de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel. Voor elk van deze toepassingen zijn rapporten beschikbaar.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Bestellen

The Bridge Personality is binnen 1 uur voor je klaargezet. Uiteraard helpen wij je met de interpretatie van de resultaten. Zoek je meer informatie over dit assessment? Je kunt hier contact met TestGroup opnemen.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

Beoordeling van The Bridge Personality door GP Groot