020 - 262 1630

SLIM-regeling: online assessments voor leren en ontwikkelen in het MKB

woensdag 05 juni 2024

Elke MKB-onderneming begrijpt de noodzaak van leren en ontwikkelen, helaas komt het echter niet vaak tot een structurele aanpak. Bijvoorbeeld doordat opleiding en ontwikkeling van medewerkers te kostbaar is of omdat er tijdsgebrek is. De nieuwe SLIM-regeling moet hier verandering in brengen. TestGroup levert online assessments die binnen de SLIM-regeling toepasbaar zijn.

SLIM-regeling: online assessments voor leren en ontwikkelen in het MKB

TestGroup levert online assessments om concreet met de SLIM-regeling aan de slag te gaan. Je kunt deze online assessments inzetten tijdens de loopbaanontwikkeling van medewerkers of voor het in kaart brengen van scholingsbehoefte.

MKB-bedrijven kunnen vanaf 1 t/m 30 september 2020 SLIM-subsidie aanvragen om loopbaan- en ontwikkeladviezen voor hun werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers te ontwikkelen. De subsidie varieert tussen de € 5000 tot maximaal € 24.999. Meer uitleg over de SLIM-subsidie vind je op de website van de Rijksoverheid.

De SLIM-subsidie is bedoeld voor vier soorten projecten:

  • Het doorlichten van de onderneming, om een opleidings- of ontwikkelplan te realiseren waarmee de scholingsbehoefte vanuit de onderneming inzichtelijk wordt;
  • Het verkrijgen van loopbaan- of ontwikkeladviezen voor de werknemers in de onderneming;
  • Het ontwikkelen of invoeren van een methode die werknemers in het bedrijf stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen tijdens het werk;
  • Het aanbieden van praktijkleerplaatsen ten behoeve van een bedrijfsopleiding (of een deel daarvan) in de derde leerweg bij een erkend leerbedrijf.

Het inzetten van online assessments voor loopbaanontwikkeling (SLIM-regeling)

TestGroup levert online assessments die binnen de SLIM-regeling toepasbaar zijn. Je kunt deze assessments inzetten tijdens de loopbaanontwikkeling van medewerkers of voor het in kaart brengen van scholingsbehoefte.

Online assessments voor gebruik binnen de SLIM-regeling:

Meer weten over online assessments binnen de SLIM-regeling?

Wil je meer weten over het inzetten van onze producten tijdens de SLIM-regeling? Wij geven je graag advies. Je kunt hier contact met ons opnemen.

Bestellen

Je kunt hier een online assessment voor je kandidaat of medewerker bestellen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

Beoordeling van The Bridge Personality door GP Groot