020 - 262 1630

Professionele loopbaanscan

maandag 24 augustus 2020

The Bridge Career, een professionele loopbaanscan, kan worden toegepast door interne en externe loopbaanadviseurs, van zzp-er tot grote organisaties en particulieren. The Bridge Career wordt gebruikt voor ontwikkeling, loopbaanadvies, mobiliteit, re-integratie en outplacement. Nu tijdelijke actieprijs: € 89,-! (Normaal: € 119,-)

Professionele loopbaanscan

Ben je benieuwd welk beroep of welke opleiding het beste bij jou past? Of ben je toe aan een switch in je loopbaan omdat je twijfelt of je huidige baan wel aansluit bij wat jij écht leuk vindt? Maak dan gebruik van een professionele loopbaanscan.

The Bridge Career - professionele loopbaanscan- kan worden toegepast door interne en externe loopbaanadviseurs, van zzp-er tot grote organisaties en uiteraard particulieren. Het doel van The Bridge Career is inzicht te creëren over eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Dit kan vervolgens leiden tot interne of externe loopbaanstappen. The Bridge Career wordt gebruikt voor ontwikkeling, loopbaanadvies, mobiliteit, re-integratie en outplacement

The Bridge Career is een professionele loopbaanscan. Deze test maakt gebruik van twee loopbaanmodellen: de RIASEC-codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. Met deze test krijg je inzicht in je carrièrevoorkeuren en loopbaanankers.

Voorbeeldrapport van de professionele loopbaanscan

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career.

Bestellen

Deze test kan zowel door bedrijven als door particulieren afgenomen worden:

  • Klik  hier voor de bestelpagina

Daarom The Bridge Career:

  • Nu tijdelijke actieprijs: € 89,-! (Normaal: € 119,-)
  • Beschikbaar op mbo-niveau of hbo/wo-niveau;
  • Geeft inzicht in de mogelijkheden voor het vervolg van je loopbaan;
  • Geeft je een overzicht van de opleidingen die bij jou passen;
  • Ontwikkel je in een richting die echt bij je past;
  • Kwaliteit: gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek;
  • Relatief gunstige en beperkte investering.

Professionele loopbaanscan bestellen

The Bridge Career is hier te bestellen als losse test (per stuk) of via een eigen account op ons assessment platform.

Video: The Bridge Career

Met The Bridge Career vind jij de antwoorden op je loopbaanvragen. The Bridge Career is de meest uitgebreide professionele loopbaantest van Nederland en daarbuiten. The Bridge Career onderzoekt je voorkeuren voor alle hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Dit wordt continu up-to-date gehouden zodat je een beroep kunt kiezen dat van deze tijd is. The Bridge Career is ook in een mbo-versie beschikbaar.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group

Tips & Advies

> Ga naar overzicht