020 - 262 1630

Kleurentest - The Bridge Personality Colour

The Bridge Personality Colour geeft met behulp van het makkelijke en toegankelijke 4-kleurenmodel (blauw, groen, rood en geel) inzicht in gedragsvoorkeuren en biedt concrete tools voor de ontwikkeling van werkprestatie op individueel, team- en organisatieniveau. Een kleurentest die de kracht van medewerkers haarscherp in kaart brengt. The Bridge Personality Colour biedt concrete handvatten voor versnelde persoonlijke groei, teamontwikkeling, verbeteren van de saleseffectiviteit en leiderschapsontwikkeling. Er is ook een fraai teamrapport beschikbaar.

Het bekende 4-kleurenmodel

Het bekende 4-kleurenmodel (blauw, rood, geel, groen). Het maakt op een makkelijk te gebruiken en onthouden manier persoonlijke voorkeuren inzichtelijk. Juist die eenvoud maakt het model zo populair: zeg me wat  jouw eerste kleur is, en ik weet (beter) hoe ik met je moet omgaan of communiceren.

 • Te bestellen als losse test (per kandidaat) of via een eigen account op het Bridge assessment platform.
 • Fraai en uitgebreid persoonlijkheidsrapport;
 • Geschikt voor coaching en ontwikkeling;
 • Te gebruiken als maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
 • Meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

The Bridge Personality Extended + Colour rapport is het meest uitgebreide Bridge Personality rapport. Dit rapport geeft naast scores op de 34 competenties en het Jung Type van de kandidaat, met behulp van het makkelijke en toegankelijke 4-kleurenmodel (blauw, groen, rood en geel) inzicht in gedragsvoorkeuren en biedt concrete tools voor de ontwikkeling van werkprestatie op individueel, team- en organisatieniveau.

 • Persoonlijke ontwikkel suggesties;
 • Inzicht in de managementstijl en samenwerkingsstijl;
 • Ontwikkelen van interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden;
 • Versterk de samenwerking met collega’s.

Het Bridge Personality Extended + Colour rapport

Het Bridge Personality Extended plus Colour Rapport geeft scores op 34 competenties, bepaalt het Jung Type van de kandidaat, bepaalt de kleurenvoorkeur van de kandidaat en geeft scores op 8 algemene competenties. Zo heb je het meest complete overzicht van de persoonlijkheid van je kandidaat.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Tests en online assessments aanvragen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen.
 • Vandaag nog getest: wij zetten de test of online assessment altijd binnen 1 uur klaar.
 • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij je vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.
 • Ben je benieuwd naar de prijzen? Kijk dan even op de prijzenpagina.

Tests

Aantal

Assessments

Aantal

Trainingen

Aantal

Boeken

Aantal

Jouw gegevens

Na ontvangst van je aanvraag nemen wij op korte termijn contact met je op.

In 4 stappen: je kandidaat vandaag getest

Kies eenvoudig de juiste test of online assessment uit ons praktische overzicht. Bestel je test of online assessment via de handige bestelpagina. Voor een online assessment gelden geen wachttijden. Je kandidaat wordt direct getest. Na het invullen door de kandidaat is het rapport direct beschikbaar. Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup consultant telefonisch door de rapporten gaan.

“Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?’ Omdat The Bridge Personality antwoord geeft op dit soort vragen, kunnen wij bij Aeres Agree sneller de juiste match maken.”

Silvie van Aanholt, senior consultant