020 - 262 1630

360 graden feedback afnemen

woensdag 23 januari 2019

Geen zin in dure trainingen of lange 360 graden feedback-projecten? Geen punt, wij zetten de 360 feedback vandaag nog voor jou of je collega’s op. Wij begeleiden de Bridge 360-afname en helpen je bij het gebruiken van je Bridge 360-rapport.

360 feedback: besteed het uit met The Bridge 360

Je zult je misschien afvragen: waarom 360 graden feedback? Omdat de ouderwetse, hiërarchische manier van feedback geven niet meer van deze tijd is. Wanneer je als werknemer op jouw functioneren wordt beoordeeld door alleen je leidinggevende, is deze beoordeling niet objectief. Een beoordeling vanuit meerdere hoeken van de organisatie is dat wel.

360 graden feedback is er om feedback te verzamelen uit verschillende hoeken van de organisatie. Denk aan collega's, managers, teamleden en klanten. Een goede manager hecht waarde aan deze feedback, omdat het hem helpt om zo objectief mogelijk het gesprek aan te gaan over het functioneren van de werknemer.

360 feedback: vandaag nog voor je opgezet

Geen zin in lange trainingen of langdurige 360 graden feedback-projecten? Geen punt, wij zetten de 360 feedback vandaag nog voor jou of je collega’s op. Hierbij maken we gebruik van ons Bridge 360-feedbacksysteem. Wij begeleiden de Bridge 360-afname en helpen je bij het gebruiken van je Bridge 360 rapport.

Kenmerken van The Bridge 360:

 • Volledig aan te passen aan de wensen van de organisatie;
 • Zeer makkelijk in eigen beheer af te nemen;
 • Te koppelen aan The Bridge Personality;
 • Uitgerust met modules die sales competenties en capaciteiten meten;
 • Beschikbaar in verschillende talen;
 • Gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek;
 • Zeer fraaie vormgeving van de rapporten;
 • Makkelijk te koppelen aan Persoonlijke Ontwikkelplannen (POP's);

Voorbeeldrapport van de 360 graden feedback

Je kunt hier een voorbeeldrapport van The Bridge 360 bekijken.

Ervaringen van deelnemers:

 • In 15 minuten in te vullen;
 • Zeer mooie rapportage;
 • Goed te gebruiken voor ontwikkeling en beoordeling;
 • Handig te gebruiken met het boekje: The Bridge 360: 'het boekje voor kandidaten'.

Tarief

De kosten van een Bridge 360-afname, inclusief rapportage, Bridge 360-boekje en terugkoppeling bedragen € 495,-. Alles wordt door TestGroup geregeld.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen het u graag. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren op 020 - 2621630.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je liever in eigen beheer 360 graden feedback afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig The Bridge 360 inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group

Tips & Advies

> Ga naar overzicht