020 - 262 1630

The Bridge Personality - Commercieel assessment

vrijdag 15 september 2017

Talent voor verkopen is niet aangeleerd. Het zit in je persoonlijkheid. Is uw kandidaat een hunter of een farmer? Herken de juiste verkopers met een online sales assessment.

Sales zit in je persoonlijkheid

Talent voor verkopen is niet aangeleerd. Het zit in de persoonlijkheid. Het vraagt om doorzetten en ondernemen. Naar voren treden. Eigen plan maken en proactief zijn. Niet alleen luisteren om een vraag te kunnen beantwoorden, maar oprecht interesse hebben in de beweegredenen van anderen. Met de juiste argumenten komen. Om de order vragen en de deal sluiten.

De juiste salesmensen herkennen met een online sales assessment

Getalenteerde salesmensen passen zich gemakkelijk aan hun gesprekspartner aan en zijn getraind om zichzelf te profileren. Het kan hierdoor een enorme uitdaging zijn om hen te herkennen en te selecteren. Een online sales assessment biedt uitkomst. Met een online sales assessment krijgt u antwoorden op vragen als: Wat beweegt hen oprecht? Waar krijgen zij energie van? Is de kandidaat een hunter of een farmer? Zoekt deze persoon een commerciële, competitieve omgeving?

Online commercieel assessment gebaseerd op wetenschap

TestGroup doet continu onderzoek naar het voorspellen van verkoop- of salesresultaten met persoonlijkheidstesten. Meer informatie over dit onderzoek vind je hier. Het onderzoek is uitgevoerd met The Bridge Personality, de persoonlijkheidstest van TestGroup. Omdat deze test is gevalideerd voor de selectie van verkopers, is het zeer geschikt om te gebruiken tijdens de selectie van verkopers, sales managers of salesmedewerkers.

Een commercieel assessment inzetten in uw organisatie?

Samen met de organisatie bepalen wij het referentiekader. Dit kader is afhankelijk van de doelstellingen, markt, organisatiecultuur, samenstelling van het salesteam en het functieprofiel. Door onze ervaring met het selecteren van salespersoneel en beschikbaarheid van ons sales assessment in meer dan 30 talen, kunnen wij ook in een internationale context talent in kaart brengen. Hierbij houden wij rekening met de cultuurverschillen.

Contact

Meer informatie over onze online sales assessments? Je kunt hier contact met ons opnemen.

Bestellen

Je kunt hier een online sales assessment voor je kandidaat bestellen.

Video: Online Sales Assessment

Ben je op zoek naar de perfecte test om je sales kandidaten te selecteren? Met het Bridge sales assessment kun je jouw onderbuikgevoel onderbouwen met gevalideerde wetenschap. Zo voorkom je dat je een 'false-positive' aanneemt. Met het Bridge sales assessment selecteer je de kandidaat met het meeste sales talent. Het online sales assessment zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij in een overzichtelijk en compact rapport.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group

Tips & Advies

> Ga naar overzicht