020 - 262 1630

Online assessment voor bedrijfsopvolging

vrijdag 11 juni 2021

In het online assessment voor bedrijfsopvolging worden de competenties van een eventuele bedrijfsopvolger in kaart gebracht. Deze competenties kunnen wij samen met de opdrachtgever bepalen. Hoe kijkt het bedrijf tegen de opvolging aan? Welke kwaliteiten en competenties worden van de opvolger verwacht? Waar liggen de aandachtspunten van de opvolger?

In het online assessment worden de competenties van de beoogde opvolger(s) afgezet tegen de benodigde competenties. Sterke en minder sterke kwaliteiten én ontwikkelopties worden zo in kaart gebracht. Het online assessment is niet alleen voor de selectie belangrijk, ook het zelfinzicht van de eventuele opvolger wordt versterkt.

Je kandidaat direct getest

Voor het aanmelden van een kandidaat voor een online assessment gelden geen wachttijden. Ons cliënt supportteam kan je direct helpen met het klaarzetten van een online assessment voor je kandidaat. Daarnaast ben je flexibel in de keuze van een testlocatie, bij de kandidaat thuis of op kantoor.

Het online assessment voor bedrijfsopvolging in 4 stappen:

  • Neem contact met ons op voor het aanvragen van een online assessment voor bedrijfsopvolging;
  • Samen met de organisatie bepalen we het competentieprofiel voor de bedrijfsopvolger. Hierbij worden 8 tot 10 competenties in kaart gebracht. Deze competenties worden in het online assessment gemeten;
  • Het afnemen van het online assessment. Het huidige competentieniveau van de kandidaat wordt afgezet tegen het gewenste competentieniveau;
  • Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup-consultant telefonisch door de rapporten gaan.

Kenmerken

  • Het online assessment meet capaciteiten, persoonlijkheid en competenties;
  • Wetenschappelijk onderbouwd, betrouwbaar en valide;
  • Beschikbaar op mbo- hbo- en wo-niveau;
  • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Voorbeeldrapport

Download hier een voorbeeldrapport van het online assessment voor bedrijfsopvolging.

Onderdelen van het online assessment

Persoonlijkheidstest - 45 minuten

Capaciteitentest - 60 minuten

Bestellen

Een online assessment is binnen 1 uur voor je klaargezet. Uiteraard helpen wij je met de interpretatie van de resultaten. Je kunt het online assessment hier bestellen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

GP Groot