020 - 262 1630

Neem het voortouw met het Bridge Assessment Systeem

woensdag 05 juni 2024

Een woordje vooraf: lijkt het je ook interessant om zelf online assessments bij je kandidaten of medewerkers af te nemen? Stel je eens voor dat je dit alles zelf kunt doen - op jouw eigen tempo en volgens jouw eigen criteria. Dit is geen droom meer, maar realiteit dankzij de Bridge Assessment Software van TestGroup.

Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken de voordelen van online assessment software bij het stroomlijnen van selectieprocessen en ontwikkelingstrajecten. The Bridge Assessment Software is zo'n krachtig platform dat het mogelijk maakt om zelfstandig, 24 uur per dag en vanuit elke locatie ter wereld, assessments af te nemen.

Wanneer je een eigen account aanmaakt op het Bridge Assessment platform, krijg je de volledige controle over jouw testen en online assessments. De gebruiksvriendelijke opzet maakt het mogelijk om zonder enige training al binnen één dag operationeel te zijn. Daarnaast heb je de flexibiliteit om kandidaten van over de hele wereld uit te nodigen voor het afleggen van tests, en kun je rapporten downloaden op elk moment dat jou het beste uitkomt. Dit systeem ondersteunt zelfs meer dan 20 talen - een droom voor internationale bedrijven.

Nu denk je misschien, wat is de beste manier om deze software te gebruiken? Hier zijn een paar opties:

  • Voor incidenteel gebruik kun je testen per kandidaat bestellen.
  • Als je op zoek bent naar een voordelige optie zonder grote vooruitbetaling, kies dan voor een account met credits.
  • Als je op zoek bent naar de laagste prijs per test en een jaar lang onbeperkt tests wilt afnemen, overweeg dan een account met onbeperkte afname.

Bij TestGroup maken we het je makkelijk. Binnen één dag kun je al aan de slag met je nieuwe account. En maak je geen zorgen als je hulp nodig hebt; onze consultants staan altijd klaar om je bij te staan.

Een online assessment uitproberen? Bestel dan een introductiepakket

Je kunt de software vrijblijvend uitproberen met ons introductiepakket. Voor 165 euro krijg je een volledige test voor één kandidaat of medewerker, en een consultant van TestGroup zal het rapport met je doornemen.

Alle tools die je nodig hebt voor selectie, ontwikkeling en beoordeling zijn gebundeld op het Bridge Assessment Platform. Het is tijd om afscheid te nemen van tussenpersonen zoals assessmentbureaus en de touwtjes in eigen handen te nemen.

De technologie achter het Bridge Assessment Systeem is even indrukwekkend. Het platform wordt aangeboden als Software as a Service (SaaS), is volledig online en volgt de richtlijnen van de Google Design Guide, waardoor het uiterst gebruiksvriendelijk is.

Onze assessment software is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is ontwikkeld door ons eigen research- en developmentteam, in samenwerking met vooraanstaande universiteiten. We zijn dan ook trots dat we wereldwijd organisaties adviseren over het toepassen van online assessments.

Wil je weten hoe het assessment rapport eruit ziet? Je kunt hier een voorbeeldrapport downloaden uit het assessment systeem.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

Beoordeling van The Bridge Personality door GP Groot