020 - 262 1630

Hunter Farmer Salestest | Is je kandidaat een hunter of een farmer?

zaterdag 14 januari 2023

The Bridge Personality - Sales rapport

Voor de gebruikers van The Bridge Personality is er een nieuw rapport beschikbaar: het sales rapport. Dit rapport geeft je inzicht in het sales profiel van je kandidaat. Is je kandidaat een Hunter, een Farmer, een Consultant of een Negotiator? Ideaal voor selectie of ontwikkeling van uw sales personeel.

Wat zijn hunters en farmers?

Binnen sales wordt vaak onderscheid gemaakt tussen hunters en farmers omdat voor new business / acquisitie (nieuwe klanten binnenhalen) andere skills nodig zijn dan voor het managen van een bestaand account of bestaande klant.. Nieuwe klanten binnenhalen past het beste bij het salesprofiel van een hunter. Het beheren van een bestaande klant is de sales expertise van een farmer. In het salesrapport van The Bridge Personality worden ook scores gegeven op het salestype consultant (verkoop middels het geven van advies en presentatie) en het type negotiator (verkoop met de focus op onderhandelen).

Het salesrapport

Het salesrapport is beschikbaar voor kandidaten die The Bridge Personality hebben ingevuld. Meer informatie over The Bridge Personality vind je hier.

Meer informatie over de hunter farmer test

Meer weten? Neem gerust contact met ons via 020-2621630 of support@testgroup.eu

Voorbeeldrapport sales assessment

Download hier het voorbeeldrapport

Salestest bestellen

Je kunt The Bridge Personality en het sales rapport hier voor je kandidaat bestellen.

Video: Online Sales Assessment

Ben je op zoek naar de perfecte test om je sales kandidaten te selecteren? Met het Bridge sales assessment kun je jouw onderbuikgevoel onderbouwen met gevalideerde wetenschap. Zo voorkom je dat je een 'false-positive' aanneemt. Met het Bridge sales assessment selecteer je de kandidaat met het meeste sales talent. Het online sales assessment zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij in een overzichtelijk en compact rapport.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep