020 - 262 1630

Het online ontwikkel assessment van TestGroup

maandag 31 oktober 2016

Ontwikkel assessments worden vaak op papier en op locatie afgenomen. TestGroup heeft het nu ook mogelijk gemaakt om een ontwikkel assessment online af te nemen. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten. Daarnaast kan uw medewerker de testen op kantoor of thuis invullen.

Tijdens een ontwikkel assessment worden competenties van de medewerker in kaart gebracht, om een uitspraak te doen over de functies waar de medewerker op dat moment of in de toekomst het beste tot zijn recht komt.

Ontwikkel assessments worden meestal ingezet om een objectieve onderbouwing te verkrijgen voor ontwikkelgesprekken en Management Development trajecten of bij andere loopbaangeoriënteerde vraagstukken. In een ontwikkel assessment krijgt een kandidaat naast een competentiegericht interview een persoonlijkheidstest en een loopbaantest voorgelegd. Daarnaast krijgt de kandidaat een uitgebreide capaciteitentest voorgelegd, waarmee de cognitieve capaciteiten wordt bepaald.

Online ontwikkel assessment

Ontwikkel assessments worden vaak op papier en op locatie afgenomen. TestGroup heeft het nu ook mogelijk gemaakt om een ontwikkel assessment online af te nemen. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten. Daarnaast kan uw medewerker de testen op kantoor of thuis invullen. De rapportages zijn direct na het online ontwikkel assessment beschikbaar, en niet pas na een week zoals bij een normaal ontwikkel assessment.

Met het online ontwikkel assessment van TestGroup brengt u de potentie en de huidige prestatie van een medewerker op een specifiek competentieprofiel in kaart. Het online ontwikkel assessment maakt in één oogopslag duidelijk waar de medewerker nog ruimte heeft om zich te ontwikkelen.

Het rapport

De rapportage van het online ontwikkel assessment is toegankelijk en makkelijk te begrijpen voor managers, medewerkers en HR-professionals. Het online ontwikkel assessment biedt concrete punten voor functioneren en ontwikkeling.

Online ontwikkel assessment bestellen

Wil je meer informatie over het online ontwikkel assessment? Neem dan hier contact met ons op.

Bestellen

Je kunt hier een online assessment voor je kandidaat of medewerker bestellen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je liever in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen