020 - 262 1630

Beroepskeuzetest voor mbo-studenten: The Bridge Career MBO

maandag 08 juni 2020

Na velen jaren wetenschappelijk onderzoek nu nieuw: The Bridge Career MBO. De meest uitgebreide mbo-beroepskeuzetest van Nederland. Toch duurt de test maar 30 minuten, dit komt door de algoritmes (AI) die in de test zijn verwerkt.

Beroepskeuzetest voor mbo-studenten

Op mbo-opleidingen is ongeveer 20% uitval omdat leerlingen een verkeerde mbo-studierichting kiezen. Dat zijn 100.000 mbo-studenten per jaar. Het is hoog tijd om dat percentage te verlagen met wat algoritmes en AI.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Na velen jaren wetenschappelijk onderzoek nu nieuw: The Bridge Career MBO. De meest uitgebreide mbo-beroepskeuzetest van Nederland. Toch duurt de test maar 30 minuten, dit komt door de algoritmes (AI) die in de test zijn verwerkt. De Bridge Career MBO is een professionele beroepskeuzetest. Deze test bestaat uit 312 vragen en is daarmee de meest uitgebreide mbo-beroepskeuzetest van Nederland. Toch is een kandidaat maar 30 minuten met deze test bezig, dit komt door de algoritmes (AI) die in de test zijn verwerkt.

Voordelen:

  • Nieuwste technologie: krijg beter advies door toepassing van algoritmes (AI);
  • Prijs: € 89,-! (inclusief BTW:€ 107,69)
  • Keuze uit 232 mbo-beroepen;
  • Geeft aan welke mbo-opleiding het beste bij de kandidaat past (van hoog naar laag);
  • Ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht;
  • Inzicht in Holland Codes (het RIASEC-model), en loopbaanankers (Schein);
  • The Bridge Career maakt gebruik van de normative-ipsative split-technologie ®. Deze techniek zorgt ervoor dat de test niet te manipuleren is. Zo krijg je waarheidsgetrouwe informatie over carrièrevoorkeuren.

Voorbeeldrapport van The Bridge Career MBO

Download een voorbeeldrapport van The Bridge Career MBO

Bestellen

The Bridge Career MBO kan zowel door bedrijven als door particulieren afgenomen worden. Je kunt hier bestellen.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group

Tips & Advies

> Ga naar overzicht