020 - 262 1630

Assessment software: zelf assessments afnemen

Online assessment software wordt veel ingezet bij selectieprocedures en ontwikkeltrajecten. Veel assessmentbureaus en organisaties bieden de mogelijkheid om je kandidaten online te testen. Deze bureaus gebruiken hierbij vaak de Bridge assessment software van TestGroup. Jouw organisatie kan ook zelf een account op deze software nemen. Je kunt dan zelfstandig testen inzetten.

Het Bridge assessment systeem: online assessment software

Met behulp van The Bridge assessment software ben je in staat om zelfstandig online assessments af te nemen. Het platform is online, wat de mogelijkheid biedt om 24 uur per dag en waar dan ook ter wereld testen af te nemen. Met The Bridge assessment software kun je de assessmentresultaten van je kandidaten of medewerkers beheren en raadplegen, zelfstandig kandidaten uitnodigen voor een assessment en de assessmentrapporten downloaden. 

assessment software

Het zelf beheren van online assessments: wat houdt dit in?

Door een eigen account te nemen op het Bridge Assessment platform, krijg je de mogelijkheid om zelfstandig testen en online assessments uit te voeren. Dit online systeem is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, waardoor je zonder enige training binnen één dag operationeel kunt zijn. Omdat het een online platform is, heb je de mogelijkheid om kandidaten overal ter wereld uit te nodigen, op elk moment van de dag, om tests af te nemen en rapporten te downloaden. Het systeem ondersteunt meer dan 20 talen.

Wat is de beste optie: testen per kandidaat bestellen, een account met credits of een account met onbeperkt gebruik?

 • Voor incidenteel gebruik van tests is het aan te raden om de tests per kandidaat te bestellen (individuele aankoop). Dit is de meest kosteneffectieve optie bij minder dan 10 tests per jaar;
 • Als je op zoek bent naar een voordelige prijs voor het afnemen van tests zonder grote vooruitbetaling, kies dan voor een eigen account met credits;
 • Wil je de laagste prijs per test en de mogelijkheid om een jaar lang onbeperkt tests af te nemen? Overweeg dan een account met onbeperkte afname;
 • Begin direct: je account is binnen 1 dag gereed. Je account geeft toegang tot alle tests en online assessments die door TestGroup worden aangeboden;
 • Een training is niet vereist, maar hulp is altijd beschikbaar van TestGroup consultants;
 • Het systeem is uiterst gebruiksvriendelijk. Je kunt je eigen merk en logo in het account opnemen.

Een test uitproberen? Bestel dan het proefpakket

 • Het introductiepakket is ideaal als je eenmalig een TestGroup test wilt inzetten bij een kandidaat of medewerker, en het Bridge Assessment systeem wilt uitproberen;
 • In het introductiepakket kun je een test naar keuze bestellen. Na afronding van de test, ontvang je het testrapport. Een TestGroup-consultant zal dit rapport vervolgens met je doornemen. Je ontvangt ook twee nuttige boekjes met uitleg over het gebruik van onze tests;
 • De kosten voor het introductiepakket zijn 165 euro;
 • Als je na het bestellen van het introductiepakket besluit om een eigen account op het Bridge Assessment Platform te nemen (via de optie van credits of onbeperkt gebruik), dan is het introductiepakket gratis.

Direct aan de slag met een account? Assessment software bestellen

 • Je kunt hier een account op de Bridge assessment software bestellen;
 • Direct aan de slag: het account is binnen 1 dag gereed;
 • Er zijn twee opties: afname via credits of een account voor onbeperkt gebruik;

De SaaS technologie van het Bridge assessment systeem

De Bridge assessment software wordt aangeboden als Software as a Service (SaaS). Het is generiek ontwikkeld, zodat alle klanten profiteren van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe testen en assessments. Het is volledig online en we maken gebruik van responsive design en volgen de richtlijnen van de Google Design Guide. Hierdoor bieden we een zeer gebruiksvriendelijke omgeving. Alle Bridge testen en online assessments kun je beheren via de beheeromgeving in je eigen account. Hier kun je testen klaarzetten, rapporten downloaden, kandidaten per email uitnodigen en teamrapporten maken.

Kenmerken van de assessment software

Met de Bridge assessment software heb je alles op één plek wat je nodig hebt voor selectie, ontwikkeling en beoordeling, zonder tussenkomst van een assessmentbureau. Hierdoor is het mogelijk om competenties, talent, ontwikkelpunten en werkgedrag inzichtelijk te maken.

Met het Bridge Assessment Platform kun je snel & doelgericht online assessments afnemen. Verbeter jouw recruitment of de ontwikkeling van je medewerkers met de Bridge tests & online assessments. Zo test je wat belangrijk is en voorkom je een onbedoelde bias.

 • Beschikbaar in veel talen, o.a.: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Litouws, Pools, Roemeens, Portugees, Tsjechisch en Spaans;
 • In eigen beheer assessment resultaten beheren, kandidaten uitnodigen, en assessment rapporten downloaden;
 • Binnen het Bridge assessment systeem zijn alle Bridge assessments en testen te gebruiken;
 • Je kunt zelf bepalen welke testen je in een online assessment wilt opnemen.

Voorbeeldrapport van de Bridge assessment software

Onderstaand vind je een voorbeeldpagina van The Bridge Personality persoonlijkheidstest, deze test is beschikbaar in het Bridge assessment systeem. 

Assessment software gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Alle Bridge-instrumenten zijn ontwikkeld door het research- & developmentteam van TestGroup, in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. TestGroup is gespecialiseerd in het voorspellen van werkgedrag met persoonlijkheidsvragenlijsten en intelligentietesten. Wij adviseren wereldwijd organisaties over het toepassen van online assessments. TestGroup publiceert samen met universiteiten wetenschappelijke artikelen over online assessments. Via deze link kun je één van onze onderzoeken bekijken. Heb je vragen over het gebruik van online assessments? Je kunt contact opnemen met TestGroup Amsterdam op nummer 020-2621630.

Voorbeeldrapporten uit het Bridge assessment systeem

Je kunt hier een voorbeeldrapport van de assessment software downloaden. Omdat TestGroup zelf een testuitgever is, hebben wij de beschikking over zeer veel verschillende online assessments in veel talen. Zo kun je kiezen uit een persoonlijkheidstest, competentietest, capaciteitentest, een loopbaantest of een sales assessment. Je kunt zelf aangeven welke test je in het online assessment wilt opnemen. Uiteraard adviseren wij je graag over de geschikte test voor een specifieke functie.

Video: Bridge Assessment Software

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments afnemen. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Veelgestelde vragen over de assessment software van TestGroup

 • Wat kan ik doen met de assessment software van TestGroup?

 • De assessment software van TestGroup zet overzichtelijk op een rij wat de sterke en de verbeterpunten van je kandidaat of medewerker zijn. Bij elke competentie in het gekozen profiel zie je of de kandidaat het vermogen heeft om die competentie verder te ontwikkelen. Je kunt zelf de competenties voor een functieprofiel selecteren.

 • Hoe sluit ik een abonnement af op de online assessment software?

 • Dat is makkelijk, je kunt op de bestelpagina een account op het Bridge Assessment Platform bestellen. Wij nemen dan direct contact met je op om te kijken wat de specifieke wensen zijn en wat het meest voordelige abonnement voor jouw organisatie is.

 • Heb ik een training nodig om met deze software te kunnen werken?

 • Nee, die heb je niet nodig. Je krijgt van TestGroup een korte gratis online training (20 minuten), daarna kan je zelfstandig met het online assessment systeem aan de slag. Uiteraard helpen de TestGroup-consultants je ook bij het interpreteren van de assessment rapporten. Wil je toch een training volgen? Dat kan uiteraard. Wij bieden maandelijks een Bridge kwalificatietraining aan in NH Jan Tabak in Bussum.

 • Kan ik bij een abonnement voor onbeperkt gebruik alle testen inzetten?

 • Jazeker, met een abonnement voor onbeperkt gebruik kun je vanuit je eigen account 12 maanden lang onbeperkt alle testen in beschikbare talen inzetten. Je betaalt hiervoor 1 jaarlijks tarief. Het abonnement is jaarlijks opzegbaar.

 • Kan ik mijn bedrijfslogo opnemen in mijn assessment account?

 • Jazeker, wij kunnen je logo in je account en op de rapporten plaatsen. Wil je het account vormgeven in de huisstijl van je organisatie? Dat kan ook, informeer naar de voorwaarden bij ons client supportteam.

 • Welke bedrijven en organisaties gebruiken deze assessment software?

 • TestGroup bestaat al sinds 2007 en heeft sindsdien ruim 20.000 tevreden klanten wereldwijd op deze software aangesloten. Een overzicht van onze klanten en enkele klantcases vind je op onze website.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Wij zetten de test of online assessment binnen 30 minuten klaar.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

Online HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€125
€109
€109
€155
€125
€109
€109
€595
€55

Online assessments of eigen account

Aantal
€320
€290

Online werkgeluk tests

Aantal
€89
€89

In-company trainingen

€2250
€2250
€2250
€1750
€995

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Career maakt het eenvoudig om een passende functie te vinden.”

Jaye Bonnier

Work2Work